- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карам се с наще за глупости
Taka ... dnes naprimer maika se vry6ta ot rabota kakto vinagi qdosana ... i kakto vinagi iska da izbiva stres
Dnes sled kato se vyrna ot rabota me pra6ta do aptekata ... i az nqma kak da i otkaja ... utidoh do aptekata kazah lekarstvoto i tq kaza 4e tova lekarstvo se dava samo s recepta. Hubu vsi4ko e OK az se vry6tam v ky6ti i i kazvam 4e iska recepta tq po4na da vika 4e sym zabravil imeto mu taka natatyk taka natatyk i v kraina smetka mi dadi kutiykata ot lekarstvoto i mi kaza da otida v druga apteka pak v moq kvartal
Utidoh i tq mi dade lekarstvoto sled kato se vyrnah v ky6ti i tq po4na da se naduva kato puika 4e e biva prava prez cqloto vreme etc.
i sled tova az zapalih kyminata v moqta staq 4e 6toto imam 4uvstvoto 4e se razbolqvam i tq zapo4na pak da mi vika 4e 6toto mnogo dyrva sym gorql
i sled tova tq doide v moqta staq i legna da spi . OK nqma problemi vypreki 4e apartamenta ni e 4 staen i ne i pre4i da otide v drugite stai . tam pak gorqt pe4ki i ima 1 klimatik no kakto i da e pak kazvam 4e nqmah problemi.
No tq mi kaza da namalq zvuka na slu6alkite ... IZKLIU4IH SLUSHALKITE .
Malko po kysno tq zapo4na da me zapla6va . citiram razgovorq
maika mi - Utre sitrun tai 6e se iznenada6 4e 4ak 6te se razpla4i6
az - ko ? kvo 6te mi napravi6 kazvai 4e da byda podgotven
maika mi - 6te vidi6 ... drisak takyf nqma6 kapka uvajenie kym men
Malko po kysno sled kato se "naspa" me nakara da izbyr6a masata , ok nqma problem izbyrsah q IDEALNO i tq pak tyrsi nqkvi kurusi det se vika 4e e imalo nqkvi bokluci i taka natatyk .... i az se smeq ironi4no i po myni4ko i otgovarqm ... i tq izvika ba6ta mi .
Razkazah mu vsi4ko ot A do Q kakvo se e slu4ilo i toi na kraq kaza
"da be prav si be ti vinagi si prav nie sme ti krivi"
i togava se zasmqh i si zaminah v staqta i sled 1 min idvat pri men i 2mata i maika kazva
"ot sega natatyk pove4e nqma da ti govorq " i az i kazah
"haha spokoino skoro nablijava rojdenniq mi den , estestveno 4e 6te mi govori6.
Sled tova idva nova godina , koleda dyryby nqma na4in da ne mi progovori6" i tq izlezi ot staqta mi na miga.
Sled 2 min idva pri men i mi kazva "q mi kaji ti drogirva6 li se" i az zamyl4ah za6toto nqmah dumi prosto ... bqh potresen.
kajete mi kak da deystvam v takyv slu4ai ... ?![]()
![]()
![]()
Излизаш сутрин и се прибираш вечер, за друго не се сещам!
Хах, чудя ти се как търпиш...
Аз се изолирам. Баща ми навремето оказваше негативно влияние върху мен и аз се изолирах от него чисто психически. Действам на този принцип срещу всички, които ми вредят по някакъв начин. Тотален игнор и толкова.
Само че не знам доколко е приложимо при теб...![]()
When I love, I love.
Ами всъщност до няква степен знам за кво става дума, ама аз не отговарям на майка ми. Когато тя е ядосана, гледам да не й се мяркам много пред очите, за да не си го изкарва на мен. Но пък ако се случва много често й кажи, че не искаш да се карате и я помоли да не си изкарва яда от деня върху теб. А ти от друга страна се постарай да не й отговаряш прекалено много, защото наистина тя сигурно се ядосва повече. Не го приемай като критика, просто съвет. И така. Надявам се да съм ти помогнала по някъв начин![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
Izolirai se ot tqh ili pak napravo im kaji,4e kogato sa qdosani da ne se raztovarvat na teb.Ako ponat pak da ti drankat "ot ednoto uho vlqzlo,ot dr izlqzlo".![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
pi4 pre**an si...
i az sam tak ama s ba6ta mi ii ne 4ak tolkova...
va6te ako sa po-taka na godini nqma stra6no te ne znaqt kakvo sa narkotici (mene po 1 vrme me proverqvaha vseki den dali miri6a na treva (se 1 znaqt kak miri6e)a az o6te ne bqh vijdal togava takov ne6to (eh kakvi vremena bqha)) i neprestanno se trevojat da ne bi nqkoi da ti probuta treva vmesto obiknovenna cigara i ti da ne razbere6 (se 1 sa ednakvi a i kat 4eli ne si si kupuival sam
)
taaa
sistemata e mnogo prosta qdosva6 gi do tolkova (s zlobni zatapki) mnogo 4e nai-nakraq da vidat 4e ne mogat da ti vliaqt pove4e iii prosto sled vreme svikvat..
iii
zapomni nai-vajnoto kakvoto i da napravi6 te pak nqma kakvo da ti pri4inat prosto ima predstavq6 alternativata (da se pribira6 nadrusan v 6 za6toto ne ti se e sedqlo v ky6ti) i gleda6 sled nqkolko dni kak vsi4ko otminava![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
OO DA TOVA 6TE GO NAPRAVQПървоначално написано от thefreak
ako imate o6te nqkoi predlojeniq pi6ete mi pls ...
Не видях някъде да си написал на колко си(толкова съм и гледал..) ама в край на сметка всичко е времено. Ще дойде момент, когато ще се изнесеш. Няма да си зависим от тях. Те ще имат нужда от теб, не ти от тях.
Или пък просто си сложи нова брава с ключ на вратата на стаята ти![]()
na 17 sym
друсаш ли? - ако не, щом те попита пак и казваш да ти направи тест - при доктор, не от аптеката...най-вероятно някои и е набил в главата, че синът и друса и затова се държи така...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Нормално е всяка една майка да полага много грижи за детето си....но аз не видях нещо такова при вас ....Значи само те упреква, а баща ти понеже не може да не е на нейното място......ясно какво става....
При мен е почти по същия начин. Майка ми ми прави забележки за най-малкото. 1 път не ми е направила компромис. Баща ми понякога ми казва: "Не й обръщай особено внимание, нека си говори каквото иска, но ти само си мълчи, а не и отговаряй" . Аз така правя, защото тя прави от нищо нещо......както се казва - от мухата=> слон. Аз понякога не мога да я издържам - нищо, че ми е майка, но и тя много прекалява със забележките си. Няма минута, в която да не е казала нещо. Или като ми се обади по гсм-а и почва......яж на обяд преди да излезнеш, пблечи се хубаво, че е студено иии т.н.
Много мразя така и и го казах, а тя ми отговори:" Да те видя и теб като си имаш деца как ще ти е притеснено за тях, както на мен за теб сега..." .....УжАс направо.....Но ще търпя всичкото това, докато не започна сама да си изкарвам парите и да бъда абсолютно самостоятелна....а до тогава само трябва да си мълча.....
И ти не трябва много да и се сопваш и отговаряш, а ако тя продължава да се държи по такъв начин с теб...значи на нея й има нещо...... но ти просто си мълчи....![]()
![]()
И аз доста често се карам с майка...е не толкова крайно ама се пак....Иначе като цяло ситуациите са сходни-как все аз съм била права,как нищо не съм вършила вкъщи,колко неикономична съм...на моменти си писва...Как действам-ако си изпусна нервите,почвам и аз да се карам и се впускам в безкрайна кавга...ако имам късмета и силата на волята,мълча и се изнасям от стаята...понякога не им говоря с дни...толкова съм ревала..от нерви...не е реално....тъпо е да си избиват стреса и нервите върху нас ама...![]()