- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
I taka, tragediqta e slednata:
Vsicho zapochna predi godina i neshto.Poznavam tova momche ot poveche vreme, no togava zapochnah da izpitvam neshto kum nego.Toi beshe mnogo po-razlichen ot drugite, koito poznavah. Ne beshe takuv idiot (haha) kato drugite, beshe zabaven i mil i vuobshte strahotna kombinaciq, no razbira se ima problem. Oshte ot nqkolko godini toi si ima gadje, s koeto kusat i trugvat postoqnno. Sega tq uchi v drug grad, no 2-3 puti gi vijdah zaedno prez pochivnite dni i qvno se oshte hodat. Nqkoi moi priqtelki znaqt, no ne mislq, che me razbirat. Iskam da go zabravq, zashtoto znam, che nqma smisul. Az sum mnogo plaha i shtom za tolkova vreme ne sum mu kazala nqma zakoga.
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
ау ква трагедия, нереално.. виж ся кво можем да направим ние след като ти самата си казваш, че няма закъде?! След като той си има момиче с което ВЪПРЕКИ ВСИЧКО е тръгвал ОТНОВО дори след 9720 късане.. просто откажи се.. ходи пий 5-6 водки и до тука..
Животът е адът описан в Библията!
ахааПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
So free
Ами то и аз съм имала подобни проблеми. Просто недей да мислиш за него. Остави се приятелките ти да те разсейват и се забавлямай. Ще има и моменти, в които мислиш много за него, няма как иначе, но все пак недей да мислиш само за тва колко си нещастна и как никога няма да те хареса и т.н. Не ти казвам да го забравиш изобщо, щото е трудно, но поне се постарай да не е само той в главата ти. А пък ако си го измъкнеш съвсем от главата...ЕВАЛА =D>
We all have problems, mine are just more important than yours.
eeeeeee kolko ste grubi samo.Napivaneto ne e reshenie,no vse pak e gotin variantProsto si nameri drug,postavi si za cel da go zabravih.Opitai se da ne go vijdash...Abe vsushtnost ne shvanah kakuv suvet iskash..kak da go zabravish li?! Edna lubov se zabravq samo s druga,po-golqma ot neq
![]()
Не мога да повярвам, това е толкова отегчетилно, че на втория ред съм започнал да си мисля мои си работи, и като го изчетах не помнех какво съм чел въобще.
Въз основа на това, смятам, че каквото и да пише, са пълни глупости.
Всеедно четях учебник по машиностроене...
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
So free
Както вече те посъветваха - забрави го. Разсейвай се с разни неща - излизай с приятелки, заподнай се с нови хора, можеш пък и да срещнеш момчето - мечта? Просто не мисли за него. Прави това, което няма да те кара да мислиш за него. Ако се наложи, започни да го избягваш.
утре ше ходим ли на Съединението за протеста?Първоначално написано от thefreak
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
матуритеПървоначално написано от thefreak
![]()
ми от 12 часа ти каде учиш?Първоначално написано от thefreak
ето за какво ставала тази иначе толкова ТЪПА темаПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
So free
ти си много време самичка, ако искаш да се съберемПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
не му разбирамПървоначално написано от tuzaro
![]()
So free
кое не разбираш да обясня?Първоначално написано от CBupen`3aeK
тва със събирането![]()
So free
ми да не си сама вече да се земемПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
![]()
звучи добре
So free
Да, най-добре се откажи...
Защото положението при мен е обратното и знам какво е.
И аз, и гаджето ми ходим от доста отдавна, и ние често се караме, и мен ме зарибяват някфи си момчета и си мислят, че като сме скъсали и аз ще обърна внимание на новото момче и ще тръгнем. Да, ама не, връщам се при бившия! Защото го обичам. Защото ме свързват много неща с него. Защото е трудно да скъсаш с човек, който е бил до теб цялото това време...Трябва новия човек (в случая ти) да е много специален и да може да го впечатли.
Пък и щом са от различни градове и ходят толкова дълго - това значи, че се обичат наистина силно. Дори повече отколкото, когато живеят в един град. Аз стигнах до този извод.За да спреш да страдаш по-добре го приеми
![]()
Щом е с нея значи е я обича...За туи напии са една вечер отиди при друг и така
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ami chudq se kak da go zabravq...znam che e otegchitelno i veche ste procheli hilqdi takiva mneniq, ama sum dosta oburkana...seki den go vijdam i nema kak da go izbqgna... Mnogo mi e kofti![]()
Ако си го поставиш за цел можеш да го забравиш.С жлание всичко се постига.