.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Гърдите ми се развиват бавно-Защо?

Zdraveite, na 15 godini i polovina symnormalno razvita sym kato cqlo-imam i menstruaciq. Za pryv pyt mi doide april mesec tazi godina. O6te e neredoven de, no... Edinstveniq problem e, 4e busta mi e adski malyk, ima syvsem leki o4ertaniq i...tova e. Mnogo sym slaba, pod limita za godinite mi e-39 kg, a sym nad 1.60 sm visoka. Nqmam nikakvi zabolqvaniq, prosto imam mn byrz metabolizym, ina4e imam mn golqm apetit. Dali pri4inata za po4ti lipsva6tiq mi bust moje da e tova, 4e sym slabi4ka? Ako nqkoi znae nqkakyv na4in, po koito moga da uveli4a busta si ili pyk 4ovek sys sy6tiq problem pls da pi6e! Mnogo sym ot4aqna ;( Sos!!!

Редактирано от:ЦвЕтИт0-заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ще пораснат.
    алелуя.

Ще пораснат, споко, но наистина си доста слабичка. А, и бозата не помага
    We all have problems, mine are just more important than yours.

мм ще пораснат не се тревжи.. ще видиш сиг ще е за 1 лято ще има после да те поздравяват

Цитирай Първоначално написано от desidala
    Ще пораснат, споко, но наистина си доста слабичка. А, и бозата не помага
    axam
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Град
    СофиЯ
    Спокойно, имаш време да се развиваш още!

Ами доста си слабичка, това е най-вероятната причина за наличието на малък бюст. Но си едва на 15. След година-све може да си понаедряла, оформила се, и да имаш един елегантен стегнат и добре оформен бюст

Dano...blagodarq za byrzite otgovori =]

ами споко-ще пораснат-мисля, че не е токова от слабоста-имам 1 моя фр която е суууууууууупер слаба, а има доста големи гърди!И аз съм на 15 години и имам сууууууупер малки гърди и не съм чак слаба, а нормална нали, но пък са ми малкки гърдите

ще пораснат.търпение
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Nqkoi momicheta se razvivat po-bavno ot drugi .. Ima vreme,ne se pritesnqvai;] Da ne ti puka ot nishto i ot nikoi!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    15 god.-39 kila

Ina4e po temata 6te porasnat spoh

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    ами споко-ще пораснат-мисля, че не е токова от слабоста-имам 1 моя фр която е суууууууууупер слаба, а има доста големи гърди!И аз съм на 15 години и имам сууууууупер малки гърди и не съм чак слаба, а нормална нали, но пък са ми малкки гърдите
    I az sym kato teb i tova mi e mnogo bolna tema ,no gledam da ne obry6tam vnimanie ,za6toto tova ne e nai-vajnoto

Не при всички момичета теглото има връзка с гръдната обиколка.Но се опитай да напълнееш,току виж ти си от тези,при които гърдите и килограмите са свързани!Другото което е,на теб ти е дошло по-късно в сравнение с масата момичета.Тялото ти се развива по-бавно,сигурно и при гърдите и е така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си