- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Личната не ми дава направление за гинеколог!
Oфффффффф...........пак съм аз![]()
-отидох при личната за направление за гинеколог(защото ми закъснява 1 месец)И тя ми каза, че било нормално и там ми дрънкаше и не ми даде направление-но аз не водя полов живот и не се притеснявам от бременност, но пък искам да ида на гинеколог-все пак според мен не е много нормално(вярно, че имам цикъл от 5-6 месеца и, че е нормално да закъснява, но аз се притеснявам и искам да си ида на гинеколог!)Какво да направя за да ида-няма да давам пари за частен гинеколог!Няма от къде да ги взема-мама няма да ми даде!Кажете знаете ли решение на проблрма ми???Личната няма да ми даде направление какво да правя????????????????
![]()
Предварително благодаря
![]()
Помоли майка ти да си вземе,да каже,че има някакъв сериозен проблем или най-добре смени личната с някоя не чак толкова стисната!
Да ама мама ако си вземе за нея направление няма ли на направлението да и е името и аз да не мога да ида с тва направление?Щото мама няма да се навие да сменя личната!Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Да,нейното име ще пише,но не мисля,че гинеколога ще направи проблем,особено ако са близки с майка ти. Пък и може да накараш майка си да отиде при личната и да я навие да даде направление за теб. Но дори и да е на името на майка ти,едва ли ще има проблем. Аз като бях на 12-13 ходих по същата причина на гинеколог,ей така с направление на името на майка ми! Тя само м иразгледа календарчето и това беше...
Bojee e kakva e taq li4na?Az ako sam kato teb takav skandal 6e i vdigna,4e pu6ek 6e se vdigne.Tq za tva e li4na kogato nemoje da se spravi s ne6to da dava talon!!!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Разбира се! Подкрепям с 3 ръцеПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
нека да кажа...личните лекари имат право на определен брои направления към специалист на месец, за всичките си пациенти...ти нямаш сериозем проблем, нямаш оплаквания...имаш само нередовна ментруация, обичайна за възрастта ти...и аз да ти бях лична и аз нямаше да ти дам, невърмайнд...пробвай след 1-2.11
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
оф ами ще се отказа-мама дори ще ми мрънка, че ще хода на гинеколог за нищо и няма да иска направлениеили пък ако и кажа, че имам някви пъпки там долу-тя сигурно ще ми даде направление-е разбира се няма да хода ся на гинеколог ами ако до още 1 мес
ец не ми е дошло ще и кажа тва-според вас ще стане ли с тази лъжа![]()
sladka, nqma smisul da se pritesnqva6...
![]()
6tom ot skoro ti idva, o6te ne ti se e reguliral kato xorata i nqma smisul da xodi6 na ginekolog \/ \
/ \
/
Oки миси за успокоението-ами да няма да хода-вече съм си спокойна-да но колко най-много е нормално да закъснява за да знам???Първоначално написано от enjoy_the_life
оф ми няма причини за притеснениеаз имам от 1 година и 2-3 месеца и след като ми дойде първите два пъти ми прескочи 2 месеца
после по едно време ми доъде 2 пъти на месец.сега уж е добре,но за тебе не мисля че няма повод за притеснение
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Да де ама ми е чудно нормално ли е 4 месеца да ми закъснява с по най-много 5 дни а ся вече 1 месец стана?Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
НОРМАЛНО ЕПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
оки вече съм напълно спокойна мерсиПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Ами не, няма как да стане, ако излъжеш, защото в направлението ще пише какви са ти оплакванията и ако излъжеш, гинекологът ще разбере и после ти ще си го отнесеш. Пробвай, ако толкова държиш да отидеш, както alice sw ти каза - в началото на ноември, но наистина според мен нямаш никакъв проблем и няма причина личната да ти дава направление - твоето си е напълно нормално щом имаш менструация само от 5-6 месеца. Като толкова държиш да отидеш просто така на лекар май ще се наложи да си платиш.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Aми аз вече се отказах да ходя-като се замислих над думите наистина сте прави - няма смисъл да ходя-е ако ми закъснее 3 месеца чак тогава ще ходяПървоначално написано от charlotte^
![]()
Браво! Ето 1 разумен глас най-накрая! Като смени личната лекарка и какво? При другата ще се ходи при специалист за щяло и нещяло? Нищо, че съм дете на доктор, се съобразявам с полагащите ми се 2 (две) направления годишно. Като не ми изнася, има и частни прегледи!Първоначално написано от alice sw
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Oк ама аз до ся не съм ходила на гинеколог-имам право на 2 направление в година-ами аз тази година и 1 не съм изхабила-тя няма ли право да ми даде направление?Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Не е нормално на баща ми да се полагат 2 направления годишно, а да му удържат над 60 лв. месечно ЗО, а на 1 пенсионер, който се осигурява от държавата(респективно пак от нас), д се полагат също 2 направления. И баща ми решава чинно да си чака реда за направление, но няма тази възможност-да пропилее 1 работен ден на важния и отговорен пост, който заема. За това човекът не виси пред личния си лекар, а си ходи на частно. И отделно си плаща 60 и кусур лева осигуровки месечно. Системата не е нормална и аз не съм съгласна, каквото и да пишете. Получават направления, тези които могат да чакат(учащи, пенсионери), ама те не си внасят вноските. Да не говорим, че предвид на 1 мое заболяване съм освободена от лекарска такса и 10000 пъти съм чела това на вратата на кабинета. но вътре винаги ми искат 2-та лева, колкото и да обяснявам, че според написаното отпред не бива да плащам!
да напълно права си нишо не е нормалноПървоначално написано от krem4et0
и за това аз не мога да ида на гинеколог-защото не е нормално да не ми дава полагащите ми се 2 направления!Но аз накрая ще се ядосам и ще и направя 1 скандал
на моята лична и ще ми даде набързо направление-вече нервите ме хващат чак и не съм спокойна за тва, че ми закъснява
и искам да ида на гинеколог, а тъпата лична не ми дава направление и просто вече ми
![]()
дойде до гуша
значи искам да ви попитам дали на направлението за гинеколога пише какви са ми оплакванията-питам някой който с сигурност знае, защото ми трябва 100% да е сигурно!