.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: срам :С

Hybrid View

срам :С

охх направо ще давам на проблема днес с моя приятел бяхме в тях и мяика му също беше и понеже имаме навика да заклучваме стаята му щото пушим и неискаме тяхните да разберат че и аз също го правя и слагаме раибер,но днес аз го помолих да сложи раибера щото бодито ми се беше закачило за дънките незнаино как и единствения начин да го оправя беше да ги сабуя и в същия момнт маика му почук ада влезе и аз в паниката си се завих с одеялото но не видях че дънките ми се виждат и тя ги видя сега нз как да я погледна в очите щото кои знае какво си е помислила жената и ме е страх да не земе да каже на маика ми щото се познават та чудя се да и обясня ли или да си се права на чукната и ако попита тогава да обясня (което ме самнява че ще направи ) знам че е малко смешно но сам супер паника

Град
    (: Русе :)
    Абе я спокойно пък и дори да каже ти винаги може да обясниш на майка си за какво иде реч
    So free

Град
    STARA ZAGORA
    am popr ne trabva tolkoz da te e sram ot maika mu no po dobre nedei i kazva ni6to samo se otpusni i si govori spokoino s neq , 6tot tai kato se spi4a6 stava o6te po zle ..spored men ...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

mi zaradvai priqteliq si i opravdai o4akvaniqta na maika mu
    a maika ti nqma nujda daznae kakvoto i da e bilo 6tom en pita....
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Ами каквото и да стане, ти винаги можеш да обясниш какво точно се е случило. А пък може да помолиш гаджето си да обясни на майка си кво е станало.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Град
    tam!!! (love) ~>
    малко не схванах,но както и да е...най-добре и кажи както е било;само така ще ти повярва.ако чакаш да пита всичко ще омоташ

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

a maika ti nqma nujda daznae kakvoto i da e bilo 6tom ne pita....
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Както казаха преди мен винаги можеш да обясниш какво е станало.Но мисля че ще ти е неудобно когато я виждаш,за това ти предлагам,когато я видиш следващия път да и обясниш какво е станало или приятеля ти да и обясни.Май ще е по-добре ти да и го кажеш..кажи и че ти е станало неудобно извини и се .. ще го измислиш какво да кажеш и поне после няма да те е толкова срам

Град
    v k16ti
    1vo.mislq 4e trqbva da i opesni6
    2vo.mislq 4e gajeto ti te e izprevarilo s 1voto
    3to.dori da si misli 4e ste pravili sex v tva nqma ni6to lo6o
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    ПрИ Теб
    Po-dobre i obqsni kvo to4no se e slu4ilo,za da ne te e sram da q pogledne6 v o4ite jenata!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: срам :С

Цитирай Първоначално написано от dada
    охх направо ще давам на проблема днес с моя приятел бяхме в тях и мяика му също беше и понеже имаме навика да заклучваме стаята му щото пушим и неискаме тяхните да разберат че и аз също го правя и слагаме раибер,но днес аз го помолих да сложи раибера щото бодито ми се беше закачило за дънките незнаино как и единствения начин да го оправя беше да ги сабуя и в същия момнт маика му почук ада влезе и аз в паниката си се завих с одеялото но не видях че дънките ми се виждат и тя ги видя сега нз как да я погледна в очите щото кои знае какво си е помислила жената и ме е страх да не земе да каже на маика ми щото се познават та чудя се да и обясня ли или да си се права на чукната и ако попита тогава да обясня (което ме самнява че ще направи ) знам че е малко смешно но сам супер паника
    Ти какво смяташ, че си мисли майка му, че правите?
    Играете на карти?
    Там закъдето сте тръгнали вие, родителите ви от там се връщат.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    40 Miles from the Sun
    Ъъъ, заключвате се в стаята му? Не мислиш ли, че те ще се запитат какво толкова правите? Anyway, не и' казвай нищо, освен ако не те пита.

Tedi_sheep
    Guest
    Спокойно, не се плаши...Ако каже на майка ти просто и обясни.Ако не ти вярва това е нейн проблем,защото ти си чиста в случая, но майка да не вярва на дъщеря си

Мега фен Аватара на koalka
    Ми да, обясни й това, нищо толкова не е станало.

abe spokoino ne e bolka za ymirane a i ako te pita maika ti neshty she i obesnish kakvo e stanalo i taka, tq ti e maika shte ti povqrva

Град
    Shumen
    Obqsni i situaciqta
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    iiiiiiiiii kakvo kato si pomisli neshto?vie vse edno samo se gledate umno i vlubeno v ochite.Kаto pochnesh da i obqsnqvash tq shte si pomisli "guzen negonen bqga".Mulchi si i ako kaje na maika ti togava na neq obqsnqvai.Prostichko e...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Повече от фен
    кажи и че сте праили секс да не си мисли разни лоши неща

Ми кажи на приятеля си да говори с майка си и да й каже какво е станало и да не би да си мисли др неща и че ти си се почувствала мн зле от това
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от StAkE
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

a maika ti nqma nujda daznae kakvoto i da e bilo 6tom ne pita....
    \/ \/ \/
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

nema za kvo da se pritesnqva6 symnqvam se maikata na mom4eto da e 4ak takava ku4ka a ako e 6te obesni6 na maika si 6te ti povqrva

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    iiiiiiiiii kakvo kato si pomisli neshto?vie vse edno samo se gledate umno i vlubeno v ochite.Kаto pochnesh da i obqsnqvash tq shte si pomisli "guzen negonen bqga".Mulchi si i ako kaje na maika ti togava na neq obqsnqvai.Prostichko e...
    ми да и да си помисли како
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Абе я спокойно пък и дори да каже ти винаги може да обясниш на майка си за какво иде реч
    +1 \/
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    am popr ne trabva tolkoz da te e sram ot maika mu no po dobre nedei i kazva ni6to samo se otpusni i si govori spokoino s neq , 6tot tai kato se spi4a6 stava o6te po zle ..spored men ...
    Бъди себе си..

Ако са добри приятелки не се съмнявай да и каже Това е нещо като...задължение което обичат да изпълняват...не се чуди ако майка ти те зарадва с въпроса "Девствена ли си" ...няя нищо лошо няя даа и кажеш пък ако стигне това до майка ти има да се оправдаваш и да се оплетеш като пиле в калчища...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си