- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- срам :С
охх направо ще давам на проблема днес с моя приятел бяхме в тях и мяика му също беше и понеже имаме навика да заклучваме стаята му щото пушим и неискаме тяхните да разберат че и аз също го правя и слагаме раибер,но днес аз го помолих да сложи раибера щото бодито ми се беше закачило за дънките незнаино как и единствения начин да го оправя беше да ги сабуя и в същия момнт маика му почук ада влезе и аз в паниката си се завих с одеялото но не видях че дънките ми се виждат![]()
![]()
и тя ги видя сега нз как да я погледна в очите щото кои знае какво си е помислила жената
и ме е страх да не земе да каже на маика ми щото се познават та чудя се да и обясня ли или да си се права на чукната и ако попита тогава да обясня (което ме самнява че ще направи )
знам че е малко смешно но сам супер паника
![]()
![]()
Абе я спокойно пък и дори да каже ти винаги може да обясниш на майка си за какво иде реч![]()
So free
am popr ne trabva tolkoz da te e sram ot maika muno po dobre nedei i kazva ni6to samo se otpusni i si govori spokoino s neq , 6tot tai kato se spi4a6 stava o6te po zle ..spored men ...
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
mi zaradvai priqteliq si i opravdai o4akvaniqta na maika mu
a maika ti nqma nujda daznae kakvoto i da e bilo 6tom en pita....![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Ами каквото и да стане, ти винаги можеш да обясниш какво точно се е случило. А пък може да помолиш гаджето си да обясни на майка си кво е станало.
We all have problems, mine are just more important than yours.
малко не схванах,но както и да е...най-добре и кажи както е било;само така ще ти повярва.ако чакаш да пита всичко ще омоташ![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
mi zaradvai priqteliq si i opravdai o4akvaniqta na maika mu
a maika ti nqma nujda daznae kakvoto i da e bilo 6tom ne pita....![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Както казаха преди мен винаги можеш да обясниш какво е станало.Но мисля че ще ти е неудобно когато я виждаш,за това ти предлагам,когато я видиш следващия път да и обясниш какво е станало или приятеля ти да и обясни.Май ще е по-добре ти да и го кажеш..кажи и че ти е станало неудобно извини и се .. ще го измислиш какво да кажеш и поне после няма да те е толкова срам![]()
1vo.mislq 4e trqbva da i opesni6
2vo.mislq 4e gajeto ti te e izprevarilo s 1voto
3to.dori da si misli 4e ste pravili sex v tva nqma ni6to lo6o![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Po-dobre i obqsni kvo to4no se e slu4ilo,za da ne te e sram da q pogledne6 v o4ite jenata!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ъъъ, заключвате се в стаята му? Не мислиш ли, че те ще се запитат какво толкова правите?Anyway, не и' казвай нищо, освен ако не те пита.
![]()
Спокойно, не се плаши...Ако каже на майка ти просто и обясни.Ако не ти вярва това е нейн проблем,защото ти си чиста в случая, но майка да не вярва на дъщеря си![]()
Obqsni i situaciqta![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
iiiiiiiiii kakvo kato si pomisli neshto?vie vse edno samo se gledate umno i vlubeno v ochite.Kаto pochnesh da i obqsnqvash tq shte si pomisli "guzen negonen bqga".Mulchi si i ako kaje na maika ti togava na neq obqsnqvai.Prostichko e...
кажи и че сте праили секс да не си мисли разни лоши неща![]()
Ми кажи на приятеля си да говори с майка си и да й каже какво е станало и да не би да си мисли др неща и че ти си се почувствала мн зле от това
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
\Първоначално написано от StAkE
/ \
/ \
/
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
![]()
![]()
nema za kvo da se pritesnqva6 symnqvam se maikata na mom4eto da e 4ak takava ku4ka a ako e
6te obesni6 na maika si 6te ti povqrva
![]()
![]()
ми да и да си помисли какоПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ако са добри приятелки не се съмнявай да и кажеТова е нещо като...задължение което обичат да изпълняват...не се чуди ако майка ти те зарадва с въпроса "Девствена ли си"
...няя нищо лошо няя даа и кажеш пък ако стигне това до майка ти има да се оправдаваш и да се оплетеш като пиле в калчища...