.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Как да си поискам секс?

Мисля че незнам как да искам секс от приятелката ми на мен ще ми е за прьв пьт и на нея сьщо но незнам как ако може да ми помогнете мн благодаря.

Модерирано от swords1010.
    Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    ПрИ Теб
    Namekni i po nqkav na4in dano da te razbere,ako ne te i go kaji na pravo.Uspeh4e!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Ami ako si sigyren 4e i tq naistina go iska, nqkoi den prosto q pokani vav vas i zapo4ni da q celyvash idokato se celyvate zapo4ni leko da q rasabli4a6 ako se drapne - nqma da stane da go napraite a ako ne se darpa - super

podkrepqm mnenieto na nestle no ako tq ve4e ti e zaqvila 4e ne e gotova ne nasilvai ne6tata

+ 1 към nestle

Град
    Shumen
    Emi namekni i kato ostanete nasame
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Асеновград, България
    Ами ако тя го иска, то само ще си дойде. Някой път след целувки, прегръдки и въобще след любовната игра-продължавате!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    *in a pink dream*
    kogato ti se rpiiska drugiq pyt - zapochni da q celuvash po-strastno ot obiknovenno i da q galish ... nqma kak a da ne useti nakyde biesh , no ako se otdrypne , nedei da q pritiskash
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    някъде там...
    засега печели Nestle с 3 гласа!

а по темата: заведи я във вас,а може и в тях да отидете(особено щом и на нея и е за 1ви път) и и покажи какво искаш не е трудно.
    Обшо взето, всичко общо е взето!

подкрепям всичко казано до тук
    be a good boy!!!

Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z
    i az taka ni6to 4e o6te ne sum go pro4el (btw, ti vuob6te pro4ete li kvo sa pisali?) kakto i da e... se taq...

po temata: bratle ne moga da ti pomogna... moita ve4e 11ti mesec q iznudvam...
    vidqh ko sa pisali si4ki... tva 4e 6e q suble4e ne zna4i 4e 6te mu pusne... moita nai-redovno q subli4am 4isto gola i q zadovolqvam s prus4eta... i?

Цитирай Първоначално написано от hforce
    i az taka ni6to 4e o6te ne sum go pro4el (btw, ti vuob6te pro4ete li kvo sa pisali?) kakto i da e... se taq...

vidqh ko sa pisali si4ki... tva 4e 6e q suble4e ne zna4i 4e 6te mu pusne... moita nai-redovno q subli4am 4isto gola i q zadovolqvam s prus4eta... i?
    pro4etoh mnogo qsno
    puk za tvoita znaem i ti stiskame palci
    ne razkurajavai mom4eto ne vijda6 li 4e mu e trudno i na nego
    UPERH I NA DVATAMA
    be a good boy!!!

pro4etoh mnogo qsno
    UPERH I NA DVATAMA
    mersi mai na 24ti noemvri 6e mi pusne

подкрепям NESTLE!!!
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    Ami ako si sigyren 4e i tq naistina go iska, nqkoi den prosto q pokani vav vas i zapo4ni da q celyvash idokato se celyvate zapo4ni leko da q rasabli4a6 ako se drapne - nqma da stane da go napraite a ako ne se darpa - super
    Айде и аз да се прибавя към подкрепящите това мнение
    Ако тръгнеш да я събличаш, мацката няма как да не се усети накъде биеш
    По някое време ще е добре да я попиташ иска ли го... дали е сигурна. Хем тя ще е по-спокойна, хем ще избегнеш ситуацията на hforce
    When I love, I love.

Супер фен Аватара на maybelline
    Подхвани темата някой път, но гледай да е в спокоен момент - целта е да й дадеш идеята. Говори нежно и мило, не рязко и не използвай дори намек на принудителен тон. Ако усети каквото и да е нетърпение или принуда, момичето ще се стресне и ще се притесни. Говори нежно като внасяш идеята с тон "Може да пробваме някой път (само ако и ти си съгласна) - сигурно ще е интересно". Говорете си за контрацептиви. Тя трябва да е сигурна, че няма да позволиш да забременее и изобщо - че ще се грижиш за нея през цялото време. Добре е също да изглеждаш сигурен и спокоен относно работата със секса, иначе ще й предадеш притеснението си (като тя и без това ще е притеснена). Разгледай различни теми за контрацептиви (в интернет е пълно с такива статии) и седнете заедно да ги четете и коментирате. Ако усетиш някаква съпротива в нея (може да ти каже, но дори само лекото й напрежение може да подскаже, че не е готова), не продължавай нататък. Остави нещата на вълна "коментиране". Ако не е готова, наистина е по-добре да изчакате. Не забравяй - момичетата са романтични и за твоята приятелка сексът няма да е само физическо удоволствие (като първият път може и да не е удоволствие ако я бли много), а ще го свързва най-вече с чувствата. През цялото време трябва да й показваш че я обичаш много и да й говориш мило и нежно. Успех!

Плати на некоя кака от магистралата-имаги и на орлов мост около 50 лева и си готов ! \/

Blagodarq na vsi4ki za pomoshta

zna4i stupka po stupka
    1-vo . vika6 q u dom
    2-ro . kazva6 : vnimanie vnimanie sega 6ta 4ukam
    3-to . ako e mrasnica 6te te iz4uka ako ne e 6te ti vkara 2 shamara i 6te te zareje .
    4-to . dai seriozno po vuprosa kani6 q vuv vas puska6 nqkoi hubav i predrazpolaga6t film kum sex sled vreme puska6 ru4i4ka tyk tam ako ne q mahme q celuva6 po vruta ili po jujkite strasno predrazpolaga6 q kum sex i sled tova leko po leko dre6kite i posle dano stane ochakvanoto

Град
    Пловдив
    хмм на мен проблема ми е че много лесно си поискавам секс ама много трудно го дават тея моми бе,тц тц .Добре че както казва един мои комир : после почват да схващат още след първия удар.Ххехе шегичка.Аз пък никога не съм имал проблем да поискам ,просто го казвам директно и това е ,колкото едно момче иска секс толкова и момичето го иска

Град
    някъде там...

pro4etoh mnogo qsno
    UPERH I NA DVATAMA

братле хич не ти е лесно....ма щом и дата сте определили да я спукаш
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Водиш я у вас,възбуждаш я,събличаш я и готово

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна

pro4etoh mnogo qsno
    UPERH I NA DVATAMA

братле хич не ти е лесно....ма щом и дата сте определили да я спукаш
    Ще се постарая, споко същност дата аз я определих, тя нещо не беше много съгласна ама после се съгласи

Kras4eto_lp, знаеш ли колко пъти съм го праил пак и пак неще да пусне...

Нямаш късмет На мен би ми подействало

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Нямаш късмет На мен би ми подействало
    и на мен ама пича няма късмет явно.
    нищо дано автора да има повече. и да не забравиш да кажеш какво е станало
    [/b]
    be a good boy!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си