Ние сме две приятелки (С;Р) с почти еднакъв проблем.

С: "Уж си имам гадже.. ама то едно гадже.. Тренираме заедно ама не в едни и същи отбори.. Ходихме един месец и скъсахме.. после той тръгна с една друга.. скъсаха и ние пак тръгнахме.. оба4е не излизаме никъде освен в една гора Не сме ходили на кино.. на кафе.. не сме като нормалните гаджета въпреки 4е разликата ни в годините си е съвсем нормална.. само 2 години и той иска да се криеме и никой да не знае 4е ходим.. Виждаме се супер рядко.. само събота или неделя за по 1 час... и то не всяка седмица.. Почти нищо не си говорим за нас.. само някви общи работи.. и нищо по- особено.. аз много го обичам ама имам чувството че той дои не ме харесва.. въпреки че пак тръгнахме и ми е казвал 4е ме обича един път и че му е домъчняло но по никакъв начин не го показва... не ми се обажда.. само ми клипва от време на време.. понякога дори не ми отговаря на съобщенията или като му клипна не ми клипва и той винаги... Какво да го правя? всички ми казват 4е трябва да го скъсам ама НЕМОГА !!!!!!!! И НЕ ИСКАМ!! искам да съм с него ама нещата да са малко по - различни и да се държи малко по - нормално...Кажете какво да го правя ?? "

Р: "Моят проблем е подобен на неиният.. излизам с един мъж с който ходим от една година.. макар 4е малко трудно да се наре4е ходене той живее в блока на баба ми и аз ходя 4есто там .. сре6тите ни парвона4ално бяха само по стълбите м/у етажите .. след известно време запо4нахме да ходим или у нас или у тях .. но не сме се виждали никъде другаде .. аз не държа и да се виждаме но .. на6те сре6ти са веднъж на месец за по полвин 4ас .. мнго го оби4ам и не мога да бъда без него .. разделихме се за около месец .. през това време като се виждахме само се подминавахме все едно не се познаваме .. после тои запо4на да ми звъни .. и пак се събрахме .. но има малка подробност ..женен е .. знам 4е с жена му не се разбират и незнам дори за6то са заедно.. дори не знам друга при4ина освен 4е го оби4ам и аз да съм с него, но е факт .. не искам не6тата да се променят кои знае колко .. не си пражя илюзии 4е 6те се разведе или не6то подобно .. но искам да се се6та по 4есто за мен .. а и има много места на които може да ходим без никои да ни познава или не6то такова .искам поне 1-3 4аса максимум от "ценното му време" в об6ти линии е това .. "