.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    У нас Си (=

Каква е причината, по дяволите?!?

Според вас, ако едно момче зарибява 8 момичета едновременно каква е причината?

ЕДИТ: Аа да. Явно съм пропуснала една подробност-не спи с тях...и съм сигурна, че поне с 5 от тях няма да може да легне..той го знае и те го знаят

ПП. Ако е важно-91 набор

Че е бахти женкара и мисля само с аная си раота
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Мега фен
    Град
    София
    Момчето иска да си прави кефа,беэ да се обвърэва.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Че е бахти женкара и мисля само с аная си раота
    Мисли и с главния мозък.

Типичен женкар 92-3-ти набор, това.

Град
    У нас Си (=
    Аа да. Явно съм пропуснала една подробност-не спи с тях...и съм сигурна, че поне с 5 от тях няма да може да легне..той го знае и те го знаят(няма да казвам причините..не е липса на желание от тяхна страна, със сигурност)

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Аа да. Явно съм пропуснала една подробност-не спи с тях...и съм сигурна, че поне с 5 от тях няма да може да легне..той го знае и те го знаят(няма да казвам причините..не е липса на желание от тяхна страна, със сигурност)
    Ми.. значи му харесва да се забавлява секи ден с различна.Не търси обвързване а само флирт
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    се едно говорите за мене даже и набора сте ми уцелили аз мисля че в тва няма нищо лошо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    се едно говорите за мене даже и набора сте ми уцелили аз мисля че в тва няма нищо лошо
    Но "защо" ми е въпроса?!?!

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    ei tva e ... ;] evala na mom4etata malko momi4eta vladeqt taq taktita...mai po4ti nikoi pfxax
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Но "защо" ми е въпроса?!?!
    иска да си прави кефа без любов, мен толкова са ме рязали че вече и аз почнах така много по добре е
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    +1
    p.p за вс ден от седмицата - по 1 и една резерва,ако някоя слу4айно се откаже
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    За какво му е да се обвъпзва като може да си праи кефа на кяво и дясно ?!?!?!?!?
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цели 8... Аз ако бях на твоето място изобщо нямаше да го погледна тоя простак... Моя сьвет е да го оставяш тоя и хич да не занимаваш...Има много по-свястни момчета...Понеже се познаваме,моето мнение е че си много сладко и мило момиче и заслужаваш нещо много по-добро от това...

Голям фен Аватара на sapphirr

ти нещо реклама ли си правиш?

Голям фен Аватара на sapphirr

Re: Каква е причината, по дяволите?!?

Според вас, ако едно момче ходи/зарибява 8 момичета едновременно каква е причината?

ЕДИТ: Аа да. Явно съм пропуснала една подробност-не спи с тях...и съм сигурна, че поне с 5 от тях няма да може да легне..той го знае и те го знаят(няма да казвам причините..не е липса на желание от тяхна страна, със сигурност)

ПП. Ако е важно-91 набор
    не се притеснявай тия екземпляри рано или късно си намират майстора и така им се връща (100-кратно),4е не могат даже да разберат от къде им е дошло!

П.С според мене да си правиш кефа по тоя на4ин и да се гавриш с някой (било то и моми4е,и мом4е) е долно.за съжаление има мн такива хора...

Голям фен
    мацка, това са женкари. в предния клас имахме 1 такъв, се зарибяваше с всички момичета, и дочувам, че сега продължава по същия начин. Да но когато той си хареса едно момиче (беше хлътнал много) , тя го заеба, така че всичко се връща. намери си по добро момче, което да те обича и уважава. явно тоя не прави нито едното, нито другото
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Re: Каква е причината, по дяволите?!?

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    [b]не се притеснявай тия екземпляри рано или късно си намират майстора и така им се връща (100-кратно),4е не могат даже да разберат от къде им е дошло!
    Може би имаш предвид,че се влюбват или...?
    Когато стане така,наистина се спира с "флиртовете",дори без да го осъзнаят напълно,ако обаче момичето го отреже става лошо...
    Let the beats control your soul...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Избива комплекси по този начин.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами момчето просто иска да си прави кефа без да се влюбва и да се обвързва, но някой ден ще се влюби и всичко ще му се върне многократно....винаги така става - всеки си намира майстора

Направо ме разсмя. Някакъв женкар едва ли е, защото е много малък, за да го осъзнае. Предполагам е имал неприятна случка в миналото, когато са му отказали и това е нанесло сериозни щети на самочувствието му. И сега си избива, намира си колкото се може повече, един вид отмъщава си. Често се случва така с хората. Дори с една моя приятелка така се беше случило...

Toва е нещо нормално всеки има такъв период когато е секи ден с различен/а.Когато му писне ше иска някоя сериозна и ше се спре!

Мега фен Аватара на koalka
    Харесва му да му обръщат внимание.А пък и не е нужно да не му е кеф само, защото не спи с тях.Може и така да му е готино...

Хехе, защото още не се е осъзнал какво иска... Нали е 91-ви набор... Нормално. Да не забравяме, че момчетата порастват по-късно Събира опит момчето
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Мега фен Аватара на sasha_90
    2 възможности:за кеф или просто такава му е природата(женкар е).

Град
    (: Русе :)
    Тъй като май маййй знам за кого говориш ще ти кажа че той като цело е едно голямо лигаво Лайно (нарочно е с главна буква). Миличка той изобщо не заслужава и капчица от твоето внимание !!!
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си