.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Кога ще се проведе Tattoo Fest-a тази година?

Не мисля, че и е тука мястото на тая тема, но не можах да реша каде да я сложа, та както и да е... Някой знае ли кога ще се проведа осмия национален Tattoo Fest (демек са тая година tattoo festa)
    Рових в google ама нещо нищо не открих там

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    На 12 ноември в зала „Христо Ботев" в Студентски град ще се проведе Tattoo fest 2007 г.

Водещ ще бъде Васко Kатинчаров от телевизия ММ.

В програмата са включени: DJ, много музика на живо с талантливи ъндърграунд артисти като Кълн (алтернативна музика), Sofia Ska Skins (ska) и Electric Dragon (alternative/electro).

Също така: шоу с въртене на огнени топки от клуб "Divinitas", ревю на младежка мода от „Gorgon" и „На тъмно", Terra soul Vision ще оформят ексцентрично с бръснач коси на сцената, всеки от желаещите ще може да си направи безплатно „временна татуировка" с къна, както и да разгледат щандовете на представените студия. Ще има конкурс за рисунка по зададена тема. Предвидили сме и демонстрация с аерограф от шампиона от няколко международни конкурса Мирчо Мирчев.

Добавихме и конкурс за пиърсинг-печели този, който има най-много.

На големи екрани в залата ще може да се наблюдава това, което се случва на сцената.
    Надяваме се да се забавлявате.

Тук могат да се разгледат галериите от предишните издания: http://www.tattoobg.org/tattoofest/central.htm

Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    пак ли ше свирят софия ска-та или информацията ти е стара!?
    алелуя.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby

Водещ ще бъде Васко Kатинчаров от телевизия ММ.

В програмата са включени: DJ, много музика на живо с талантливи ъндърграунд артисти като Кълн (алтернативна музика), Sofia Ska Skins (ska) и Electric Dragon (alternative/electro).

Миналата година свириха точно тези групи и водещ беше Катинчаров.
    По-скоро е някфа стара информацията.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на fake
    камелия бейби, тва което си писала са пълни глупости
    феста тая година още не е известно кога ще е, аз лично пак имам предположения, че ще е в най-неподходящото време, т.е. ноември(прекалено е студено вече за тату фест бе мамка му)
    информацията, дадена по-горе е от миналата година
    Boots and braces don't make racists!

1. informaciqta e za minaliq fest... nali pisah 4e tursih v google i 4e tam nqma ni6to...
    2. tatuista na studio ""Monika" kaza, 4e festa 6te e na 27mi ili 28mi oktomri (moita mu zvunnala neska), kato hodime do tam teq dni 6te razbereme koga to4no 6te e i kade i kolko 6te struva

Цитирай Първоначално написано от fаke
    феста тая година още не е известно кога ще е, аз лично пак имам предположения, че ще е в най-неподходящото време, т.е. ноември(прекалено е студено вече за тату фест бе мамка му)
    Всъщност да...някъде там трябва да е било. Бтв, с Аби все обсъждаме как нямаме търпение да дойде фестът...даже в първия момент се зачудих как тя не знае, а някаква си тук знае...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Абе питай те бе, питайте

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Всъщност да...някъде там трябва да е било. Бтв, с Аби все обсъждаме как нямаме търпение да дойде фестът...даже в първия момент се зачудих как тя не знае, а някаква си тук знае...
    27ми октомври са в събота забравих само от колко беше... май от 2 ама не помна... пак на същото място

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Я кат има дайте цялата инфо...тая година мисля най-сетне да не съм ангажиана съответния ден

абе тоя емил със всяка година все по-тъп и тъп става!!! мое ли да обяви фест 2 дена преди самото събитие. ей ся ш видите колко осрана ще е цялата работа, ако наистина е вярно, аз няма да дойда, както и много мои познати, както и повечето студиа, които просто не са имали време да се подготвят. наркоманска раута

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мисля нещо грешно инфо давате, щото в сайта на Горгон нищо не пише.

Иве, на мен още преди седмица едно приятелче ми каза, че щял да е сега феста...слухове..
    сега писах на Емил. надявам се да е грешно инфото, щот ми се ходи на фестче...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абееее Емил може да е много тъп, но все си мисля, че няма да пропусне да си направи безплатната реклама в сайта.

Кажи като отговори той, току виж и на този тату фест сме се посмяли на някой Джон Тъкър.

трябваше ми време докато зацепя за Джон Тъкър

тази година фест няма да има, причина - на Емо му се е родило бебе..на жена му де
    сега говорих с еидн познат, спомена нещо за март месец...което е оферта, поне ще е топло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си