- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали му харесва това?
awe kogato s fr mi sme nqk1de k1deto ne mojem da pravim sex i az zapo4vam naro4no da go 'draznq' kato si puskam r1kata po 4lena mu, i toi ot vreme na vreme zavisi k1de pipam i sqka6 potreperq ili kak da go kaja po-to4no i az nz, ta tova kakvo trqbav da zna4i, 4e s1m mu namerela nqkoq po-4uvstvitelna to4ka na penisa i 4e mu e gotino ili to4no obratnoto???
т.7
кремчето
zna4i 4e mu e mn priatno! probvah vednuj na moq i nemojah da go udarja koftito e 4e ako nqma kade da go napravite posle im stava malko gadno!![]()
hmm celiq li potreperva ili samo 4lena mu?
ako e celiq e hubavo ,i men (momi4e sam) kago mi e mn qko vazbudeno iztrapvam takvova kato potrepvane.. a i pr mi go use6tam ponqkoga da je i nastrahva-Tva e Hubavo
ako e samo 4lena mu moje prosto da go stqga (az mn se kafq na moq dokato si igraq i si go stqga takav,nadiga si go ixixix)
ako ne mu e hubavo bi te sprql ili kazal taka 4e ,spoks qko mu e na mom4eto
ama vnimavaite moje i da se drapva ako tragne da svar6va 6tot kogato e na nepodhodq6to mqsto (smisal ne moje da go napravite ili da si go iskara..) moje da iska te spre edin vid z ada ne si svar6i v ga6tite..
ee as go pravq naro4no, ne e za6toto nqmame teren - prosto primerno sme izlqzli na kafe i as za da podd1rjam sexyalnoto mu jelanie))
+1Първоначално написано от sexita
![]()
ииииииииииииллллллллллллл stefsi бахти фантазията имаш![]()
awe ti si ebasi t1poto iz4adie we!Първоначално написано от stefsi
tvoita priqtelka tei li ti zalepq lainoto za kosmite\???? Posle sig ti prai kola-maska na ta6acite, 4e ina4e ne moji da sa izsst1rje lainoto, a???? be da eba mindila ti da eba proZ
![]()
![]()
![]()
xaxaxa mi sigorno samo korema mu potreperva;]Първоначално написано от pitan4icata
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
тфа беше много бруталноПървоначално написано от stefsi
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
nqma po-gadno neshto ot tova ... kvo 6a go nadurvish 10 puti, 6a dokarash pred svurshvnae i 6a o zaebesh .. a ne ne ... pone sled tva mu narpavi edna sivrka il ienshto takova, che asi svurshi choveka inache v deistitelnot mnogo mi haresva n mne , no sled tva mi e utpo
ne se pritesnqvai 100% mu e gotino![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
lele kva e taq fantaziq be ccc!!!Първоначално написано от stefsi
![]()
![]()
![]()
Life is just a dream on the way to Death...
Ами с приятеля ми имаме достатъчно теми на разговор, за да ни е забавно и без да му го барам като сме навън. Вярно е тъпо само да го надървиш и после да го оставиш на сухо. Ако ще правим секс ок пипай го, дразни го, ама като сте навън и с приятели ми се вижда малко безсмислено.
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
е така се прави,какво овърташ!
сега сериозно...мога да ти кажа 4е не му харесва....ОБОЖАВА ГО...на вси4ки мом4ета им става кеф,а пък ако не успеете и да го направите...цял ден 6те си мисли за тебе...и ве4ерта като си легне 6те си мисли за тебе и 6те си бие 4екия
![]()
ов май простотията ме избива...
![]()
На мене го направи това и да видиш-ще го изкарам и щи го завра в устата ( съжелявам по въздействието на Еминем-Ким съм)
4e mu haresv .predpolagam , che gi vyzbujda ideqta , che ste nqkyde , kydeto ne mojete da go napravite , oba4e ti se iska![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
o0o0o0o0o boje moi ........br1kni mu otzade i posle ni kaji kak e reagiral tozi p1t
![]()
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Да, той ника ти достатъчно говориПървоначално написано от laino7o
Според мен му харесва!И на моят приятел му харесва да му пускам ръчички,но ... после ако няма къде наистина да го направите..е много много кофти!А и съм 100% сигърна,че като го опипваш така,малко или много и ти се възбуждаш и после и на теб ти е кофти или бъркам а?
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
tova zna4i 4e mu haresva
tova zna4i 4e mu haresva
Абе хъбаво е , но един път 1 час седях на една пейка че бях с къса блузка и нямаше как го скиря.
tochno zaradi ei takova pipane se stigna do sex na mostabeshe iuni mislq i se ochakvashe kam 10 da e pylno s hora,no nqmashe nikoi i taman,kogato pochnaha da idvat hora,nie bqhme gotovi :P beshe mn qko!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica