.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Guest

Дали му харесва това?

awe kogato s fr mi sme nqk1de k1deto ne mojem da pravim sex i az zapo4vam naro4no da go 'draznq' kato si puskam r1kata po 4lena mu, i toi ot vreme na vreme zavisi k1de pipam i sqka6 potreperq ili kak da go kaja po-to4no i az nz, ta tova kakvo trqbav da zna4i, 4e s1m mu namerela nqkoq po-4uvstvitelna to4ka na penisa i 4e mu e gotino ili to4no obratnoto???

т.7
    кремчето

zna4i 4e mu e mn priatno! probvah vednuj na moq i nemojah da go udarja koftito e 4e ako nqma kade da go napravite posle im stava malko gadno!

hmm celiq li potreperva ili samo 4lena mu?
    ako e celiq e hubavo ,i men (momi4e sam) kago mi e mn qko vazbudeno iztrapvam takvova kato potrepvane.. a i pr mi go use6tam ponqkoga da je i nastrahva-Tva e Hubavo
    ako e samo 4lena mu moje prosto da go stqga (az mn se kafq na moq dokato si igraq i si go stqga takav,nadiga si go ixixix )
    ako ne mu e hubavo bi te sprql ili kazal taka 4e ,spoks qko mu e na mom4eto
    ama vnimavaite moje i da se drapva ako tragne da svar6va 6tot kogato e na nepodhodq6to mqsto (smisal ne moje da go napravite ili da si go iskara..) moje da iska te spre edin vid z ada ne si svar6i v ga6tite..

ee as go pravq naro4no, ne e za6toto nqmame teren - prosto primerno sme izlqzli na kafe i as za da podd1rjam sexyalnoto mu jelanie ))

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Аз направо си му бъркам в панталоните да си кажа честно
    +1

Град
    Велико Търново
    ииииииииииииллллллллллллл stefsi бахти фантазията имаш

Цитирай Първоначално написано от stefsi
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Значи или че си му бръкнала в гъза погрешка или се е изпърдял...
    ХАХАХХАХАХХАХАХАХАХ ОМГ УБИВАШ МЕ !!! АЗ мисля че си набарала единствената му саществуваща топка ! и той се е стреснал да не го помислиш за изрод... Базик Изпардял се е и леко си е оцапал гащите с течно лаино с някфи бели неща в него и косматия му голям ху*й целия се е омазал с лаина а като засахнело акото- мисли му как се чисти сплетено на топче в космите на ануса и мадаците !
    awe ti si ebasi t1poto iz4adie we! tvoita priqtelka tei li ti zalepq lainoto za kosmite\???? Posle sig ti prai kola-maska na ta6acite, 4e ina4e ne moji da sa izsst1rje lainoto, a???? be da eba mindila ti da eba proZ

hahaha brutal
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    .
    xaxaxa mi sigorno samo korema mu potreperva;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ХАХАХХАХАХХАХАХАХАХ ОМГ УБИВАШ МЕ !!! АЗ мисля че си набарала единствената му саществуваща топка ! и той се е стреснал да не го помислиш за изрод... Базик Изпардял се е и леко си е оцапал гащите с течно лаино с някфи бели неща в него и косматия му голям ху*й целия се е омазал с лаина а като засахнело акото- мисли му как се чисти сплетено на топче в космите на ануса и мадаците !
    тфа беше много брутално
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

nqma po-gadno neshto ot tova ... kvo 6a go nadurvish 10 puti, 6a dokarash pred svurshvnae i 6a o zaebesh .. a ne ne ... pone sled tva mu narpavi edna sivrka il ienshto takova, che asi svurshi choveka inache v deistitelnot mnogo mi haresva n mne , no sled tva mi e utpo

Супер фен
    ne se pritesnqvai 100% mu e gotino
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

lele kva e taq fantaziq be ccc!!!
    Life is just a dream on the way to Death...

Ами с приятеля ми имаме достатъчно теми на разговор, за да ни е забавно и без да му го барам като сме навън. Вярно е тъпо само да го надървиш и после да го оставиш на сухо. Ако ще правим секс ок пипай го, дразни го, ама като сте навън и с приятели ми се вижда малко безсмислено.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Аз направо си му бъркам в панталоните да си кажа честно
    е така се прави,какво овърташ!
    сега сериозно...мога да ти кажа 4е не му харесва....ОБОЖАВА ГО...на вси4ки мом4ета им става кеф,а пък ако не успеете и да го направите...цял ден 6те си мисли за тебе...и ве4ерта като си легне 6те си мисли за тебе и 6те си бие 4екия
    ов май простотията ме избива...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    На мене го направи това и да видиш-ще го изкарам и щи го завра в устата ( съжелявам по въздействието на Еминем-Ким съм )

Град
    *in a pink dream*
    4e mu haresv .predpolagam , che gi vyzbujda ideqta , che ste nqkyde , kydeto ne mojete da go napravite , oba4e ti se iska
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Shumen
    o0o0o0o0o boje moi ........br1kni mu otzade i posle ni kaji kak e reagiral tozi p1t
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от laino7o
    ee as go pravq naro4no, ne e za6toto nqmame teren - prosto primerno sme izlqzli na kafe i as za da podd1rjam sexyalnoto mu jelanie ))
    Да, той ника ти достатъчно говори

Според мен му харесва!И на моят приятел му харесва да му пускам ръчички,но ... после ако няма къде наистина да го направите..е много много кофти!А и съм 100% сигърна,че като го опипваш така,малко или много и ти се възбуждаш и после и на теб ти е кофти или бъркам а?
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

tova zna4i 4e mu haresva

tova zna4i 4e mu haresva

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    ako e celiq e hubavo ,i men (momi4e sam) kago mi e mn qko vazbudeno iztrapvam takvova kato potrepvane.. a i pr mi go use6tam ponqkoga da je i nastrahva-Tva e Hubavo
    ako e samo 4lena mu moje prosto da go stqga (az mn se kafq na moq dokato si igraq i si go stqga takav,nadiga si go ixixix )
    ako ne mu e hubavo bi te sprql ili kazal taka 4e ,spoks qko mu e na mom4eto
    ama vnimavaite moje i da se drapva ako tragne da svar6va 6tot kogato e na nepodhodq6to mqsto (smisal ne moje da go napravite ili da si go iskara..) moje da iska te spre edin vid z ada ne si svar6i v ga6tite..
    +1

Абе хъбаво е , но един път 1 час седях на една пейка че бях с къса блузка и нямаше как го скиря.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    tochno zaradi ei takova pipane se stigna do sex na mosta beshe iuni mislq i se ochakvashe kam 10 da e pylno s hora,no nqmashe nikoi i taman,kogato pochnaha da idvat hora,nie bqhme gotovi :P beshe mn qko!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си