.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75
    Tedi_sheep
    Guest

Изнасилване...

Здравейте!Днес разбрах, че са изнасилили една от на-близките ми приятелки!Тя е момиче на 16 години, но изглежда по-малка, защото е дребничка!Изнасилили са я заради бившото и гадже, но все още незнам каква е причината!Аз много я обичам, а тя е лесно ранима, много нежна, страхлива и чувствителна!Правили са я да прави какви ли не работи, били са двама!Тя дори не може да говори нормално и постоянно ходи в баня да се къпе отново и отново!Сърцето ми се къса.Майка и не спира да плаче!Записала и е час за гинеколог и психо-терапевт!Взе и Ескапел да пие!А аз се чувствам безпомощна и много ИСКАМ ДА И ПОМОГНА И ПОНЕ ДА Я НАКАРАМ ДА СЕ ЧУВСТВА ПО -ДОБРЕ, ИСКАМ ДА ГИ НАМЕРЯ ОНЕЯ И ДА ГИ УБИЯ Моля ви дайте ми съвет, защото се чувствам много зле!Кажете ми как да и помогна просто не мога да мисля трезво в момента не съм вярвала, че ще се случи на мой близък човек такова нещо!

Ооо много гадно в такъв случай нищо неможеш да направиш освен да си близо до нея

Град
    Варна
    Ми най много да и помагаш като си при нея и я успокояваш и постоянно да си при нея да не направи някаква глупост и как по точно е станало това... Разкажи го по подробно как се е случило всичко наистина е много тъжно но да гледа винаги напред..

Има и такива педали които трябва да са не електрически стол или на разстрел

Повече от фен
    Това е ужасно, как може да има такива изроди.Сега тя най-много има нужда от теб и от близките си, има нужда да бъде разбрана, някой да и покаже, че я обича и да я разбере.Знам, че и е много трудно както и на теб но заедно ще го преживеете.Бъди до нея и всичко ще е наред. Айде успех на приятелката ти дано го преодолее лесно.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Русе
    Аз щях да се чувствам по същия този начин...но щях да бъда безсилна в случая!
    Най-добре е да води дело,да съобщи в полицията за да се предпази по някакъв начин,а това,което ТИ трябва да направиш е да я подкрепяш във ВСЯКО ЕДНО отношение и нейно решение...
    Да си до нея,да и вярваш и да я накараш ТЯ да ти има пълно доверие!
    Просто неможеш да направиш нищо повече от това!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен Аватара на Blab
    В случаи като този на човек му е нужно време да се съвземе.Дай и време и пространство.Когато е готова да говори...сама ще те потърси.Ти не спирай да се интересуваш за състоянието й.

Повече от фен
    Град
    lunata
    Варварщина. Нямам думи. С нищо не може да се опише постъпката на тия двамата.

Бъди при нея. През цялото време. Прегръщай я. Съчувствай й. Не се опитвай да я разсмиваш, защото тя ще разбере и ще й стане още по-тъжно.
    wtf

Трябва да подаде жалба в полицията , знам какво е и аз съм минала през всичко това , бъди до нея , когато мине всичко тя ще се съвземе
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Това е меко казано ужасно ... И се чудя как има такива изверги способни да причиняват такива неща на млади момичета . Мъже като тези двамата са не з азатвор , а за екзекуция . А ти можеш само да си постоянно край нея да й даваш морална покрепа и я убеди да отиде в полиицята и да дпопде жалба ( колоото по бързо толкова по добре ) и от съдебен лекър трябва да я прегледа и да потвърди изнасилването . И й кажи да всичко се връща и рано иликъсно онези изроди ще си платят за стореното ....

Tedi_sheep
    Guest
    Ами тя е излязла от тях и отивала в нейна позната.И някаква кола я е следвала.Отвлекли са я и имали нож!Били гадни дебели, космати, гнусни между 30-40 години!Карали я да прави какви ли не неща и те сами парвили с нея каквото си поискат, гнусно ми е дори да говоря за това.Накрая и казали, че това всичкото е заради В.....(бившият и)!Тя се прибрала към 12 вечерта,а вечерния и час е до 10 по принцип.Тогава казала и на майка си и без това била уплашена жената за закъсннието и!Майка и веднага предприе мерки, но и тя въпреки всичко се чувства безпомощна...Но моята приятелка от снощи поне 20 пъти е влязла в банята да се къпе.Казва, че се чувства като парцал!Утре като се видим ще разбера всичко с най-малките подробности!Благодаря, че откликнахте на молбата ми за помощ!Ще се постарая да съм до нея и да и бъда полезна в този труден момент!

Град
    LuNaTa
    това е ужасно,немога да си предсравя 4е може да има такива хора..ми бъди до нея,успокоявай я..подкрепяй я.и според мен трябва веднага да се подаде жалба в полицията и да се хваната тия мръсни изроди.
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    Inside the temple
    НЕ я карай да говори за случилото се. Ако тя сама пожелае да ти разкаже, не я спирай, но не я принуждавай да си спомня.

Опитвай се да я развлечеш по какъвто начин можеш. Неща, които напълно да я отвеят от мисълта за станалото и да я накарат да се усмихне поне малко.

Питай я - дали иска да е сама, дали иска да си говорите или просто да мълчите. Нека тя сама да избере какво да прави.

Бъди винаги на нейно разположение.

Имай в предвид, че в такъв момент човек допуска много малко хора до себе си, и то най-най-близките. Тя вероятно ще иска да ограничи социалните си контакти и да остане сама за известно време. Важно е този период да не се проточи твърде дълго, защото иначе ще се изолира, може да изпадне в депресия и т.н.

Това е, което аз мога да ти дам като съвет.
    When I love, I love.

Няма смисал от тези нешта покани момичето на кафе и ште стане номера

УЖАС!!!Лошо ми стана,ще и е нужна сериозна помощ,но и тея извратени копелета трябва да ги заловят.

Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    Ооо много гадно в такъв случай нищо неможеш да направиш освен да си близо до нея
    +1 uspex i si4ko da mine mn barzo
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Tedi_sheep
    Guest
    Наистина сте златни.Най-хубавото е, че тя иска да говори за това.Казва, че така се чувства по-добре и по някакъв начин изхвърля всичко лошо от себе си.Дори тя сама ми каза "Теди, искам да говорим за това, моля те и възможно най-скоро.Имам нужда да говоря за това, става ми по леко".Ние за сега само по телефона си приказваме, но утре ще се видим, понеже днес няма как!

Guest
    ше им еба маиката на такива кретени много ме дразнат ако видя такива ще ги изям !

Цитирай Първоначално написано от Tedi_sheep
    Ами тя е излязла от тях и отивала в нейна позната.И някаква кола я е следвала.Отвлекли са я и имали нож!Били гадни дебели, космати, гнусни между 30-40 години!Карали я да прави какви ли не неща и те сами парвили с нея каквото си поискат, гнусно ми е дори да говоря за това.Накрая и казали, че това всичкото е заради В.....(бившият и)!Тя се прибрала към 12 вечерта,а вечерния и час е до 10 по принцип.Тогава казала и на майка си и без това била уплашена жената за закъсннието и!Майка и веднага предприе мерки, но и тя въпреки всичко се чувства безпомощна...Но моята приятелка от снощи поне 20 пъти е влязла в банята да се къпе.Казва, че се чувства като парцал!Утре като се видим ще разбера всичко с най-малките подробности!Благодаря, че откликнахте на молбата ми за помощ!Ще се постарая да съм до нея и да и бъда полезна в този труден момент!

Баси животните.Моя съвет е да отиде в полицията с майка си и да се заведе дело.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    az mislq che ne trqbva da q razpitfash kak tochno e stanalo i taka natatyk zashtoto sym sigurna che tq iska da zabravi tazi sluchka ...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    secret :D
    male ujas....takiva izvergi .... ujasni ne6ta..prosto nqmam dumi .. taka da se vazpolzva6 ot dete i to zaradi absolutni idiot6tini... mili4ka kakto i dr-te te savetvat badi do neq,badi i opora ... sega 6te izjivee dosta tejak period dokato se vazstanovi,makar 4e vqrvam nikoga nqma da e napalno no dano se poopravi momi4enceto ne q ostavqi moje v na4aloto da ne iska da komunikira s nikoi,da se zatvori v sebe si ,no ne go dopuskai tova

Град
    v k16ti
    edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da b1de6 do neq i da q podkrepq6
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Леле,нямам думи,просто като си помисля какви изроди има на този свят...Ами ти най-добре бъди до нея,помагай и с каквото можеш...знам го от личен опит защото с една приятелка се беше случило не6то подобно Но тя вече ( поне аз така си мисля ) го забрави,но първите дни след това са много тежки и за това трябва всичките и близки а и приятелите да са до нея.А колкото до тези тъпаци,да но ги намерят и ги вкарат в затвора и ги измъчват за да си платят.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Единственото,което може да направиш за момента е да окажеш безприкословна подкрепа на приятелката си.По настоящем,тя преминава през огромен емоционален шок,чувства се омърсена и унижена и това е напълно нормално,като се има предвид какво е преживяла.
    Психологическата травма е доста голяма и ще е нужно доста време, докато я преодолее,но за съжаление никога не ще я забрави,напълно.Нека да бъде силна и да запази доброто в себе си...Знам,че изнасилството е ужасно нещо и не го пожелавам на никой.Дано п-скоро се оправи и да превъзмогне по-лесно преживяното. [-o<
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на koalka
    Ужасно, трябва й време.Явно бившия има пръст в това, не знам.До полицията да отидат, да видят какво може да се направи.Регистрационния номер на колата, но най-вероятно в тая паника не е обърнала внимание...Пф, има такива животни...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Единственото,което може да направиш за момента е да окажеш безприкословна подкрепа на приятелката си.По настоящем,тя преминава през огромен емоционален шок,чувства се омърсена и унижена и това е напълно нормално,като се има предвид какво е преживяла.
    Психологическата травма е доста голяма и ще е нужно доста време, докато я преодолее,но за съжаление никога не ще я забрави,напълно.Нека да бъде силна и да запази доброто в себе си...Знам,че изнасилството е ужасно нещо и не го пожелавам на никой.Дано п-скоро се оправи и да превъзмогне по-лесно преживяното. [-o<
    напълно съм съгласна с всички,просто бъди до нея....оххх винаги супер много се разтройвам като чета за такива неща,но нали знаеш всичко рано или касно се връща(аз така се успокоявам доста често)
    пожелавам успех на твоята приятелка,дано по скоро се отърси от това изживяване и да продължи напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си