.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    в мечтите ти

Какво иска?

Имах гадже близо половин година, с което нещата не вървяха изобщо-почти всеки ден скандали, почти никакви срещи..Преди малко повече от месец се разделихме по негово желание...Сега аз имам приятел, който много обичам и който много ме обича, обаче...Бившия(който е от моя клас) започна да се мъчи да ме сваля ,да ме кани на купони(нещо, което не е правил никога докато бяхме заедно) и т.н. Казвала съм му, че имам гадже и че вече нямам никакви чувства към него, но той си мисли,че го лъжа.Не мога да разбера изобщо на какво се надява.Как мога да му покажа, че наистина вече не ме интересува по никакъв начин?Поведението му започва много да ме изнервя вече.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Пълно игнориране.Дано така ти повярва,че не проявяваш интерес към него
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обясни му,че не го харесваш и че имаш приятел.След,което спри да му обръщаш внимание.Той нека си тича след теб.Като види,че си безразлична ще му писне.

izob6to ne mu obra6tai vnimanie vse edno go nqma toi rano ili kasno 6te se primiri uspex
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Мега фен Аватара на koalka
    Продължавай да не му обръщаш внимание и да се правиш на ударена и по някое време ще се откаже.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    кажи му когато аз исках да съм със теб и да прекарваме повече време и се надявах че всичко ще е като по приказките теб никакъв те нямаше или беше просто безразличен,сега когато ти се навърташ около ммен вече е късно!!!!!Махай се ти не съществуваш за мен!

Град
    варна
    Игнорирай го.Прави се на недостъпна.Кажи му че няма да стане по неговата и че хич не те интересува за него.Просто бъди жестока

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Ахам
    So free

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    никоя не му пуска затва ти се натиска смешник

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Таратанци. Най-вероятно ще се амбицира още повече. То това е ситуация "ни тей, ни инак". Гледай си живота, не му обръщай внимание. Но не си и мисли, че като преднамерено му показваш, че не се интересуваш от него, ще го спреш от нападките. Нема да стане

И като начало, поговори с новия си приятел за това, защото ще дойде момента, в който той ще изревнува от бившия и тогава става манджа с грозде.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    аве такъв да го хванеш и боййй по главата

Град
    Там, където е сърцето...
    Ето затова НЕходете с някой от класа си, защото след като всичко приключи ... започват неприятностите.
    А по темата не му обръщай внимание, игнорирай го по всякакъв начин. Покажи му че му е минало времето и сега нямаш нужда от него!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    otidi na kupon s novoto si gadje i napravi taka 4e biv6iq da vi vidi kolko ste

Мега фен
    Град
    София
    Дръж се абсолютно беэраэлично. Абе направо игнор.. Като не раэбира от дума,това е единственият начин.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    otidi na kupon s novoto si gadje i napravi taka 4e biv6iq da vi vidi kolko ste
    Би било доста глупаво
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен игнора не е хубав подход. Вие сте от един клас, един игнор по-скоро ще предизвика неговата омраза или поне неприязън към теб, което само ще доведе до напрежение и за теб.
    Напротив, не го игнорирай. Дръж се на ниво и приятелски, но когато те покани някъде - кажи, че ще отидеш с гаджето си или пък няма да отидеш, както е редно. Това е, не се фръцкай и не се прави на важна, защото това само дразни и води до неприязън между вас.
    Не му се нерви, знаеш, че чувствата и желанията понякога са неконтрулируеми. Приеми го по най-добрия начин - че той наистина иска да е с теб, затова се отнеси с разбиране към деликатното му положение и бъди мила.
    Ако пък просто няма с кой да се из*ука ( което е възможно също като опция), бързо ще се откаже, щом осъзнае, че нещата между теб и приятеля ти са сериозни и няма да му се отвори бързо парашутът.
    Не смятай, че дори и да тръгнете пак нещата ще протекат по-различно, така че не си позволявай да се ласкаеш от новопроявилият му се интерес и да закърпваш стари душевни рани и разочарования
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    в мечтите ти
    Благодаря ви за отговорите
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ето затова НЕходете с някой от класа си, защото след като всичко приключи ... започват неприятностите.

=D> =D> =D> дам дам и аз съм на това мнение --> НЕ НА ВРЪЗКИТЕ СЪС СЪУЧЕНИЦИ
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

vyh sq toq ne6to se e setil da revnuva ve4e ne si negovata a toi prosto qvno ne moje da razbere za6to ne strada6 po nego ostavi go da si jivee neka toi sy6testvuva kakto i ti no ni6to pove4e

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами кажи му, че всичко между вас е свършило наистина и че предпочиташ да излезнеш с гаджето си.
    The reasons of love... <3

Град
    СофиЯ
    Обясни му всичко...и за сегашния ти приятел, и как вървят нещата. Не му обръщай внимание....остави го и се прави, че не те интересува....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си