- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Terranova
Zna4i iskam da vi popitam ima li sait na Terranova ot koito da moga da si porucham online drehi. Pls kajete che naskoro hodih v Mall v Sf i si kupih dreshki i si haresah mn ne6ta ot tam i bih iskala da si kupq ne6ty no nqmam vuzmojnost da ida do Sf. Mersi predvaritelno
Akcent - delight (music)
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Пак заповядай![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Тоя магазин е баси пропадналия..![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тук, в БГ, да..но в Италияя...никаква прилика..Първоначално написано от ABSOLUT`me
така са ми казвали де
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Desi_etnies
Глупости.Тука във Франция са същите боклуци - переш една блуза и става на чувал.
преди година и половина си взех една риза от теранова(тогава още не бяха закрили мъжкото) и честно казано не мога да се оплача - взех я сравнително евтино и досега не е мръднала..
начи извод - женската колекция съксПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Аз говоря за ИталияПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
What you give is what you get!
Купувала съм си няколко блузки от там на разпродажба и не мога да кажа нещо лошо-добре са. Не знам какво не сте доволни, моите са си здрави и си ги взех евтино. Доволна съм.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от exploitedteen
вс ми дрехи са от H & M и въобще не се оплаквам,даже съм мн доволна,но са от Германия,тук в БГ едва ли ще се намерят такива...![]()
H & M RULZZZZ![]()
H&M имат ли магазин в софияПървоначално написано от exploitedteen
Тая година като бях в Германия много хубави неща си купих от там ...иначе от теранова имах един пуловер, дето в момента наистина е един лилав чувал.
Оооо, напълно подкрепям.Първоначално написано от exploitedteen
Имам хипер яки ризки и тениски на H&MТия Теранова са много зле.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Мда...Терранова определено не стаат..особено сега са пуснали няква странна колекция -пълна с дрехи с черепи,звезди и некви смешни парцалки,направо драйфацус...![]()
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
аз съм била в теранова в прага искам ви кажа че няма нищо общо много по яко е и от х&М също доста съм купувала ама теранова е готин магазин
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Имам едно яке от там и не е мръднало, а миналата зима само него носех..
Иначе големи цигании са им повечето неща. И половин Пловдив ходят с подобни дрешки.
Аа да... иии като цяло дрехите там са ОГРОМНИ... лятото мерих 3-4 потничета/блузки, най-малкия номер.. всичките ми бяха доста големи. Не знам за какви жени ги правят тия дрехи..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мен па си ме кефят ризите на диормалко олд фешан ама ко да се прай ... и ест. не са от бг шот тука ... сичко е оригинал... даже в бг ги произвеждат
![]()
![]()
![]()
Наистина мноУ харесвам Теранова...А за размерите...и на мене рядкУ ми става нещУS отговаря на M ...
I Said My Lip Gloss Is Cool, My Lip Gloss Be Poppin'
I'm Standing At My Locker, And All The Boys Keep Stoppin'
Теранова са много зле!
Дрехите не са много хубави,не са много качествени...То за това са толкова евтини![]()
и аз така!Първоначално написано от sherry
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Тук няма магазин на Теранова(слава богу), но когато съм ходил във Варна...мноо зле работата, супер пропаднал магазин..
Първоначално написано от exploitedteen
H&M наистина е мн добра марка... в един такъв mall в Австрия видях една блуза и на етикета пишеше Made in Bulgaria..
![]()
Първоначално написано от vodolei4e_m
Зависи кога попаднеш в магазинаПримернУ аз ходих преди 1-2 седмици и имаше мноУ яки неща...но прз лятотУ бях в Бургас и нямашее нищоооо интереснУ...
И е евтинУ самУ на разпродажбите...последния път кат бях дънките бяха по 200-300 лв...от новата колекция де...
I Said My Lip Gloss Is Cool, My Lip Gloss Be Poppin'
I'm Standing At My Locker, And All The Boys Keep Stoppin'