- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли любовта?
Spored men s16testvuva za6to q ispitvam vseki den!![]()
Има ама на мен не ми трябва нещо точно сега...пък и не е е най трайното явление за което се сещам у днешните млади...
на моменти се от4аивам нз има ли я няма ли я рано или късно идва де ако я има вярвам в нея и ще доиде
ami ima liubov. no 4esto pati kogato dvama du6i se obi4at ediniq vinagi dava pove4e ot trugiq i kogato nastapi razdqlata togava ediniqt prejivqva agoniqta na razbitoto sarce.
az sam obi4ala, i vqrvah, 4e me obi4at. samo 4e ne e bilo to4no taka. kogato doide razdqlqta izgubih sarceto si. i ot dve godini nasam ne sam si haresala ni8to edno mom4e. prosto jenata obi4a samo vednaj, no za smetka na tova-zavinagi!
Ammm sahtestvuva Obich,Razbirane,Doverie.No lubov ne mislqili ako sashtestvuva tq e neshto prehodno zashto vsqko nachalo si ima krai vsqko shtastie ima taga vsqko bqlo si ima i cherno i taka vsqka lubov si ima razdqla .Vajnoto e da izjivqvame vsichko na momenta i da ne mislim za badeshteto zashtoto gadnoto moje da doide oshte utre .Za tva e hubavo vsichko da se prejivqva kolkoto i da boli
Vse pak jivota prodaljava vapreki vsichko i vseki .No lubovta da sashtestvuva no e mimoletna
![]()
ima lqbov![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Много се учудвам като кажат "има обич, но не и любов". Добре де, нали в случаите, когато двама души решават, че искат да прекарат остатъка от животите си един с друг, именно това чувство любов е преминало в обич... Защото любовта може и да е онова мимолетно увлечение, когато в стомасите ни пърхат пеперудки, не можем да спрем да мислим за любимия и изглежда перфектен в очите ни... Но това е сляпата любов. Трябва време, за да се превърне в истинска, дълбока любов, но всичко това не значи, че тя не съществува... Просто много трудно се среща, особено в днешно време, когато всичко се върти около далавери, пари, лъжи, когато всеки е така забърза в еженевието си, че не спира и не се пита сам себе си какво иска и от какво има нужда. Защото щастието може да е точно под носа ни, когато го търсим надалече...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
съществува макар понякога да е краткотрайна:P
ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>
много разочаровани хора или такива който в момента не са с никого ми казват че не съществува че не е реалност че всички които казват че съществува си въобразяват и естествено типичното всички момчета са еднакви и всички момичета са к**ви но аз си отстоявам мнението че съществува въпреки че също не съм с никого в момента и съм разочарована много пъти пак продължавам да си вярвам че съществува
Има,но много трудно се намира.![]()