.

Виж резултатите на анкетата: Има ли Любов според вас?

Гласували
112. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

27 24,11%
  • Да

85 75,89%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Spored men s16testvuva za6to q ispitvam vseki den!

Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Любовта винаги е съществувала, съществува и ще продължи да съществува!
    Бъди себе си..

Има ама на мен не ми трябва нещо точно сега...пък и не е е най трайното явление за което се сещам у днешните млади...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Град
    sofiq
    на моменти се от4аивам нз има ли я няма ли я рано или късно идва де ако я има вярвам в нея и ще доиде

ami ima liubov. no 4esto pati kogato dvama du6i se obi4at ediniq vinagi dava pove4e ot trugiq i kogato nastapi razdqlata togava ediniqt prejivqva agoniqta na razbitoto sarce.
    az sam obi4ala, i vqrvah, 4e me obi4at. samo 4e ne e bilo to4no taka. kogato doide razdqlqta izgubih sarceto si. i ot dve godini nasam ne sam si haresala ni8to edno mom4e. prosto jenata obi4a samo vednaj, no za smetka na tova-zavinagi!

Град
    Пловдив
    Ammm sahtestvuva Obich,Razbirane,Doverie.No lubov ne mislq ili ako sashtestvuva tq e neshto prehodno zashto vsqko nachalo si ima krai vsqko shtastie ima taga vsqko bqlo si ima i cherno i taka vsqka lubov si ima razdqla .Vajnoto e da izjivqvame vsichko na momenta i da ne mislim za badeshteto zashtoto gadnoto moje da doide oshte utre .Za tva e hubavo vsichko da se prejivqva kolkoto i da boli Vse pak jivota prodaljava vapreki vsichko i vseki .No lubovta da sashtestvuva no e mimoletna

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ima lqbov
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Много се учудвам като кажат "има обич, но не и любов". Добре де, нали в случаите, когато двама души решават, че искат да прекарат остатъка от животите си един с друг, именно това чувство любов е преминало в обич... Защото любовта може и да е онова мимолетно увлечение, когато в стомасите ни пърхат пеперудки, не можем да спрем да мислим за любимия и изглежда перфектен в очите ни... Но това е сляпата любов. Трябва време, за да се превърне в истинска, дълбока любов, но всичко това не значи, че тя не съществува... Просто много трудно се среща, особено в днешно време, когато всичко се върти около далавери, пари, лъжи, когато всеки е така забърза в еженевието си, че не спира и не се пита сам себе си какво иска и от какво има нужда. Защото щастието може да е точно под носа ни, когато го търсим надалече...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

съществува макар понякога да е краткотрайна :P
    ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе щом я чувствам значи я има...
    The reasons of love... <3

ами има я!ако я нямаше,просто нямаше да говорим за нея,нямаше да казваме че сме влюбени и т.н...а и аз мисля че съм я намерила

Град
    Русе
    много разочаровани хора или такива който в момента не са с никого ми казват че не съществува че не е реалност че всички които казват че съществува си въобразяват и естествено типичното всички момчета са еднакви и всички момичета са к**ви но аз си отстоявам мнението че съществува въпреки че също не съм с никого в момента и съм разочарована много пъти пак продължавам да си вярвам че съществува

Град
    старчески дом
    Има,но много трудно се намира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си