- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да я убедя да ме пусне?
Днеска има един концерт и там ще пеят Каризма, Анелия, Устата и др. По принцип не слушам такава музика, но компанията ще ходи. Те винаги ходят на концерти без мен. Техните ги пускат, само мойта майка не ме пуска. Само че днеска ще бъдем с бащата на едно от момичетата...И все пак се чудя как да и го кажа така, че да и покажа,че може да има доверие..![]()
ако говориш за концерта във варна в Спортна зала там е само с покани. А относно как да я убедиш.....с много говорене, молби и малко миловидни физиономийки + тва ще има възрастен при вас тогава къв е проблема...
не е с покани!!! Аз ще ходя днес там с компанията Механото RLZ !!! :P \/
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ааа къв е тоя концерт и колко е входа,я кажете че ми стана интересно?
а по темата...на колко си?
Ами може би като кажеш че ще сте с бащата на едно момиче ще е по-спокойна и ще те пусне!![]()
S ToZi aDiDaS,NqMa dA Vi pUsNa v nAs!!!
с покани е! вчерашният концет по изключение е бил със свободен вход...пфф аз мн са бях надъхала да ходя (за малко разнообразие) ама ми развалиха намерениятаПървоначално написано от comics
ьаьаььаьаьа същото.... абе тате бе абе няма да пуша бе обещавам....и само една биричка ша метна за спортаПървоначално написано от Batko_gesh
АааААа по темата.. миловидните физиономийки не винаги помагат.. Помоли я и й обясни как стоят нещата ..как винаги те ходят без теб,а сега дори родител са зели със себе си
![]()