.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво е мнението ви,по въпроса.

abe hora da vi pitam kakvo mislite ako naprimer edno mom4e ili momi4e ima mayka ukrainka i bashta tur4in ili mayka balgarka i bashta arabin i taka men mn me kefi taka a vas

Редактирано от:ЦвЕтИт0-нарушени 7-ма и 1-ва т.,заглавието на темата,трябва да бъде,написано на кирилица!

izvinqvaite 4e obarkah forumite

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами аз познавам 1 такъв 'индивид' и не е най-чаровното същество на земята.Нищо лично,но като стана дума...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Ами аз познавам 1 такъв 'индивид' и не е най-чаровното същество на земята.Нищо лично,но като стана дума...
    za koe ot dvete stava na vapros

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от oriental girl
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    za koe ot dvete stava na vapros
    Майка българка и баща арабин.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от NSBM
    е кво ти харесва в това бе ? мен лично много ме дразнят такива ..
    ше ви разкажа за една 'Българка' която живее до блока ми ..та тая "Българка" си беше такава докато не се зариби с един резан, демек потурчила се е ,това ми направи впечатление що за народ сме ... не ни ли стига това че са ни е**ли 500 години ?(между другото те си имат деца и Българо-туркинята ходи със забратка)
    emi az ne ti govorq za zabradki i takiva otjivelici ami tezi deto si jiveqt v bg i cql jivot sa bili sred balgari a tova za zabulvaniq i taka natatyk az ne go priemama i tova e otjivelica a az imam priqtelka deto bashta i e tur4in a mayka i e ukrainka i roditelite i sa mn qki kakto i tq daje moq bashta kato sloja mn kasa pola mi se kara a pak na priqtelkata mi bashta deto e tur4in kazva 4e ne moje da se mesi kak shte se obli4a dashterq i stiga da ne e prekaleno

daje ponqkoga kato sravnq moq bashta ne iska mn da me puska po diskotekite a neyniq bashta i ima palno doverie

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    daje ponqkoga kato sravnq moq bashta ne iska mn da me puska po diskotekite a neyniq bashta i ima palno doverie
    Това дали ще ти има доверие зависи ИЗЦЯЛО от теб
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Големи сте расисти.. Не преценям хората по расата или родителите им. Оценявам ги по самите тях. А това че родителите им са от различни етноси или религии, не ги прави по-лоши от нас. И браво на техните, че са застанали с/у предразсъдъците на света и са изградили собствен свят, в който са щастливи и любовта живее.
    Има толкова чисто български семейства, които са далеч по-враждебни един към друг, отколкото т.нар. "смесени". Радвам се, че още има хора, които ценят човек, а не го отхвърлят, защото е турчин, негър, арабин или евреин; хора, които умеят да изградят добро семейство и да го защитят пред другите.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Големи сте расисти.. Не преценям хората по расата или родителите им. Оценявам ги по самите тях. А това че родителите им са от различни етноси или религии, не ги прави по-лоши от нас. И браво на техните, че са застанали с/у предразсъдъците на света и са изградили собствен свят, в който са щастливи и любовта живее.
    Има толкова чисто български семейства, които са далеч по-враждебни един към друг, отколкото т.нар. "смесени". Радвам се, че още има хора, които ценят човек, а не го отхвърлят, защото е турчин, негър, арабин или евреин; хора, които умеят да изградят добро семейство и да го защитят пред другите.
    saglasna sam sas tebe

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    taka e oba4e ima nqkakyv izmislen mit 4e horata otr turski proizhod ne puskat dashterite si da izlizat nikade kamo li diskoteka

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    глупости. Колкото зависи от детенцето, толкова зависи и от самите родители.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    глупости. Колкото зависи от детенцето, толкова зависи и от самите родители.
    absolutno vqrno

Мега фен
    Град
    Utopia..
    толерантността, за която се опиташ да ни разкажеш не зависи от расата, пола и т.н. ,а от отделната личност

иначе като цяло мюсюлманите са доста по-консервативни, така че не си прави грешни изводи само от родителите на твоята приятелка

е кво ти харесва в това бе ? мен лично много ме дразнят такива ..
    ше ви разкажа за една 'Българка' която живее до блока ми ..та тая "Българка" си беше такава докато не се зариби с един резан, демек потурчила се е ,това ми направи впечатление що за народ сме ... не ни ли стига това че са ни е**ли 500 години ?(между другото те си имат деца и Българо-туркинята ходи със забратка)
    emi az ne ti govorq za zabradki i takiva otjivelici ami tezi deto si jiveqt v bg i cql jivot sa bili sred balgari a tova za zabulvaniq i taka natatyk az ne go priemama i tova e otjivelica a az imam priqtelka deto bashta i e tur4in a mayka i e ukrainka i roditelite i sa mn qki kakto i tq daje moq bashta kato sloja mn kasa pola mi se kara a pak na priqtelkata mi bashta deto e tur4in kazva 4e ne moje da se mesi kak shte se obli4a dashterq i stiga da ne e prekaleno
    lubovta nqma granici bih kazala a may ti oshte ne sreshnal lubovna
    не говоря по този въпрос колко са печени и колко не са са като са толкова добри тази смесена двойка турчин и украинка не значи че следващите ще са толкова добри то има и български семейства дото са печени и позволяват повече свобода на децата си....аз ти говоря за националности ,против това съм да има смесени бракове както и това да има религиозни или квито и да е боли такива помии !

Неам мнение!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    В курса имаме една сръбкиня.. ,не говори добре български,но се опитва,и е адски сладка.

Аз не разбрах много смисъла на темата,но май и моето семейство попада в тази графа-майка финландка,баща грък .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    В курса имаме една сръбкиня.. ,не говори добре български,но се опитва,и е адски сладка.

Аз не разбрах много смисъла на темата,но май и моето семейство попада в тази графа-майка финландка,баща грък .
    Що не живееш във Финландия тогава (студ? ...тогава Гърция)
    Живяла съм във Финландия през половината си живот.
    Нямам намерение да се връщам.
    А до Гърция,ходя само на концерти,защото е евтино,и става само с лична карта.

А да иначе е малко странно какво по дяволите правим в България,след като никой не е с такова гражданство,ала нашите са се запознали на Черноморието,татко до колкото съм разбрала е бил плейбой,а мама е била руса,стройна и общителна...и са се харесали,заминали сме за Финландия,и след 10тина години сме се върнали в България.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Не.
    Природата е еднотипна.
    Няма високи планини,разнообразен релеф,има само хиляди езера..

Цялото население е съсредоточено в южните част,а ако идеш на север трябва да пътуваш 2 часа за да срещнеш жива душа.

Климата е суров..има дни в които не изгрява слънцето,а прословутото северно сияние се вижда много рядко,и не е нищо кой знае какво.

Хората са много преструти..имат мания за величие.В същото време са студени,и интровертни.

Смисъла на живота им е да пият и да бият жените си.
    Отврат.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си