хаус хъ. не разбирам, ама изказвам мнение как според мен би се обличал един фен на хауса или вобще на електронната музика..
ми.. шантаво, нестандартно, различно.. (някой да не бърка с изсулено) това, което ми минава през акъла на последно място е да се води по модата. Вобще всеки уважаващ себе си човек би се обличал със свой собствен, индивидуален стил, а не да се оставя да го водят за носа като са излязнали ей такива лайнянокафяви панталони, и той вече задължително да си вземе такива.. ама тва е друга тема де
та си представям един фен на електронната музика (повтарям се хаахах) като за начало с дрехи с интересна кройка и в ярки цветове.. ризки в оранжево, лилаво, розово, зелено.. интересни панталони - може и дънки да са, ама да са изчистени и без онези глупави вградени камъчета по тях или висулчици и т.н. .. с едни огромни яркооранжеви очила с оранжеви стъкла.. =] ама не фешънски стандартен модел, а нещо по-интересно.. също с шантава веселяшка къса прическа.. с обица на веждата.. ако е момиче - грим в ярки цветове, зелени, оранжеви, розови сенки.. светлорозово червило без блясък, повече цвят.. интересен модел дънки.. мдаа, казах вече за дънките.. и най-вече като го попиташ какво знае за тази музика да ти обясни нещо за историята, за възникването, да ти каже най-яките диджеи и хаус вокали и.. да не посещава глупавите дискотеки, в които пускат уж хаус, само защото няма никъде къде да иде.. и да ходи с едни огромни сони слушалки навсякъде с него хахаха
Май доста се поувлякох, не мисля че вобще има такъв човек, ама пък и аз сигурно познавам твърде малко хора, че да казвам така.. но въпреки това един "хаусЪр" или квото там се викаше си го представям точно така