- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подигравките ви!
Спомняте ли си тази тема която пуснах преди малкоhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139235
Бях много добре насочена към този сайтно като видях коментарите на почти всички не ми стана много приятно
Не че нещо...може да кажете тази защо пуснала поредната тъпа тема но наистина с тези подигравки се почувствах много гадно и тъпо и въпреки това имаше хора които бяха доста мили и предполагам че винаги ще си задържаме отношенията добре с тях
Почувствах се излишна в този форум и за момент си помислих че вие всички тук се знаете и се познавате
и сигурно сте в много добри отношения затова се подигравате с мен...да... това сме ние българите.И да не стане тази тема излишна ще ви попитам какво толкова направих в предната си тема че заслужавах всички подигравки?Не беше ли хубаво от моя страна на поздравя всички като нов потребител в този форум?
![]()
![]()
S ToZi aDiDaS,NqMa dA Vi pUsNa v nAs!!!
Няма нещо лошо в тва,което си направила...
Ноооо... истина е,че в този тъй жесток и нечестен свят
Nobody cares...![]()
![]()
спокойно, девойчее ...![]()
1 - не е лично
2 - почти никой с никой не се познава
3 - просто се базикаме
не се впрягай толкова =)
4 - това можеше да го напишеш в 1-вата ти тема .. не прекалявай все пак
П.С. явно днес съм в добро настроение, по принцип съм вечно недоволен дървен философ. Приятно ми е![]()
няма нищо лошо..
просто никой не го прави и за това така те посрещаме![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Горкото, няма... поплачи си..
ХАхаХАхаАХахАХАХ Е как да не ти се смеят хората, кажи ми? Кви приятели, кви познати - извинявай, ако си търсиш тук приятели .. аве аз има истински приятели още преди да се науча да пиша. Смешна е цялата ти лигавщина...
горката.. колко си засегната и излишна
най-обичам лигли![]()
срам!Първоначално написано от WILD__BOY
ето така обществото създава психопатите!![]()
спокс бе мила само се базикат , добре дошла аз съм Радост Слава пр. ми е![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Първоначално написано от OtherDimension
OtherDimension ше ме извиняваш,ама просто не се сдържах
![]()
![]()
ам ...T3En_PrObL3m неа се косиш,аз ии 1 % от хората тука не познавам...'ма нИ сЪ оплаквам
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Пфу,ся ще й се извинявате ли ?![]()
Колко мекошаво.Типично за мъжете.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Търсят се и най-малките кусури. Типично за жените.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Авторке , дано да си на 12-13 годинки и да ти е извинението , ако си по - голяма без коментар. Дано да си минала 1 клас и да ми кажеш ако на ден се регистрират 100 души (примерно) и ако всеки пусне тема като твоята да каже колко е доволен от сайта , колко излишни теми ще станат ? В този форум се иска или съвет , или дускитираме нещо .. кажи какво може да се прави в твоята тема. освен да ти дам съветче да отиваш на лекар докато е време![]()
На никои нищо не си направила!!Споко-пускаи си теми,задаваи въпроси,а тия каде ти се правят на интересни и ти пишат "гръми се" просто ги игнорираиПървоначално написано от T3En_PrObL3m
Тука има наистина мн готини и разбрани хора,има такива на които с кеф им чета мненията..
А и маи си единствения нов потребител,които ни поздравява,но кво да се прави,че съществуват дебили които си нямат друга работа освен да обиждат..
А колкото до това да се познаваме..никои никого не познава(почти)-само по аватарите се знемеуспех
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Посочи ми една причина защо да не се заяждам...Първоначално написано от JackAzZ
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мила, и тази и предишната ти тема нямат особен смисъл. За това и двете подлежат на заключване!