.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Подигравките ви!

Спомняте ли си тази тема която пуснах преди малко http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139235
    Бях много добре насочена към този сайт но като видях коментарите на почти всички не ми стана много приятно Не че нещо...може да кажете тази защо пуснала поредната тъпа тема но наистина с тези подигравки се почувствах много гадно и тъпо и въпреки това имаше хора които бяха доста мили и предполагам че винаги ще си задържаме отношенията добре с тях Почувствах се излишна в този форум и за момент си помислих че вие всички тук се знаете и се познавате
    и сигурно сте в много добри отношения затова се подигравате с мен... да... това сме ние българите.И да не стане тази тема излишна ще ви попитам какво толкова направих в предната си тема че заслужавах всички подигравки?Не беше ли хубаво от моя страна на поздравя всички като нов потребител в този форум?
    S ToZi aDiDaS,NqMa dA Vi pUsNa v nAs!!!

Супер фен
    Няма нещо лошо в тва,което си направила...
    Ноооо... истина е,че в този тъй жесток и нечестен свят
    Nobody cares...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    спокойно, девойчее ...
    1 - не е лично
    2 - почти никой с никой не се познава
    3 - просто се базикаме

не се впрягай толкова =)

4 - това можеше да го напишеш в 1-вата ти тема .. не прекалявай все пак

П.С. явно днес съм в добро настроение, по принцип съм вечно недоволен дървен философ. Приятно ми е

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    няма нищо лошо..

просто никой не го прави и за това така те посрещаме
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Горкото, няма... поплачи си..
    ХАхаХАхаАХахАХАХ Е как да не ти се смеят хората, кажи ми? Кви приятели, кви познати - извинявай, ако си търсиш тук приятели .. аве аз има истински приятели още преди да се науча да пиша. Смешна е цялата ти лигавщина...
    горката.. колко си засегната и излишна
    най-обичам лигли

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Горкото, няма... поплачи си..
    ХАхаХАхаАХахАХАХ Е как да не ти се смеят хората, кажи ми? Кви приятели, кви познати - извинявай, ако си търсиш тук приятели .. аве аз има истински приятели още преди да се науча да пиша. Смешна е цялата ти лигавщина...
    горката.. колко си засегната и излишна
    най-обичам лигли
    срам!
    ето така обществото създава психопатите!

спокс бе мила само се базикат , добре дошла аз съм Радост Слава пр. ми е
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    спокойно, девойчее ...

П.С. явно днес съм в добро настроение, по принцип съм вечно недоволен НАдървен философ. Приятно ми е

OtherDimension ше ме извиняваш,ама просто не се сдържах

ам ...T3En_PrObL3m неа се косиш,аз ии 1 % от хората тука не познавам ...'ма нИ сЪ оплаквам
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Пфу,ся ще й се извинявате ли ?
    Колко мекошаво.Типично за мъжете.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Пфу,ся ще й се извинявате ли ?
    Колко мекошаво.Типично за мъжете.
    Търсят се и най-малките кусури. Типично за жените.

Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен
    Авторке , дано да си на 12-13 годинки и да ти е извинението , ако си по - голяма без коментар. Дано да си минала 1 клас и да ми кажеш ако на ден се регистрират 100 души (примерно) и ако всеки пусне тема като твоята да каже колко е доволен от сайта , колко излишни теми ще станат ? В този форум се иска или съвет , или дускитираме нещо .. кажи какво може да се прави в твоята тема. освен да ти дам съветче да отиваш на лекар докато е време

Re: Подигравките ви!

Цитирай Първоначално написано от T3En_PrObL3m
    Спомняте ли си тази тема която пуснах преди малко http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139235
    Бях много добре насочена към този сайт но като видях коментарите на почти всички не ми стана много приятно Не че нещо...може да кажете тази защо пуснала поредната тъпа тема но наистина с тези подигравки се почувствах много гадно и тъпо и въпреки това имаше хора които бяха доста мили и предполагам че винаги ще си задържаме отношенията добре с тях Почувствах се излишна в този форум и за момент си помислих че вие всички тук се знаете и се познавате
    и сигурно сте в много добри отношения затова се подигравате с мен... да... това сме ние българите.И да не стане тази тема излишна ще ви попитам какво толкова направих в предната си тема че заслужавах всички подигравки?Не беше ли хубаво от моя страна на поздравя всички като нов потребител в този форум?
    На никои нищо не си направила!!Споко-пускаи си теми,задаваи въпроси,а тия каде ти се правят на интересни и ти пишат "гръми се" просто ги игнорираи
    Тука има наистина мн готини и разбрани хора,има такива на които с кеф им чета мненията..
    А и маи си единствения нов потребител,които ни поздравява,но кво да се прави,че съществуват дебили които си нямат друга работа освен да обиждат..
    А колкото до това да се познаваме..никои никого не познава(почти)-само по аватарите се знеме успех
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Всички сте ЖАЛКИ!!!!Защото много обичате да се заяждате с хората!Ето затова сте жалки
    Посочи ми една причина защо да не се заяждам...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мила, и тази и предишната ти тема нямат особен смисъл. За това и двете подлежат на заключване!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си