.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Да й кажа ли, че и аз го харесвам?

molq vi kajete mi kakvo da pravq!?ot skoro zapo4nah da haresvam mom4eto kyeto si haresva i nai-dobrata mi priqtelka(a tq go haresva ot godina)otna4alo mi be6e samo simpati4en a sq mn go haresvam i nz kfo da pravq..spored vas da i kaja li 4e i as go haresvam ili ne???

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Град
    Maina Town
    Оо мн гадно така,ако и кажеш може да си развалите приятелството...Ако даржиш на нея не й казвай

Град
    (: Русе :)
    Ако наистина държиш на приятелката си и си намери друг ... ако пък повече държиш да имаш нещо с него тогава забрави приятелката си и си намери друга (надявам се че ме разбра)
    So free

Град
    СофиЯ
    Ако не искаш да имаш проблеми със приятелката ти, просто трябва да забравиш момчето.....т.е да спреш да си го харесваш...

lelee tova e mn gadno,o6te pove4e 6tom ti e nai-dobra priqtelka,nai-dobre ne i kazvai i go zabravi...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    На мен и моята най-добра приятелка ни се случи преди години да хлътнем по един и същ Признахме си и решихме, че ако той хареса едната, другата няма да се цупи. В крайна сметка нито едната не намаза, оня май беше гей По-добре й кажи, нали затова е най-добра приятелка За да можеш да споделяш, да търсиш съвет, да те е грижа за нея.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен
    Град
    София
    Ако и кажеш ,може и да се скарате,по-точно тя да ти се раэдърси.Въпреки ,че ти не си виновна,но ходи обяснявай...все пак эависи на колко сте Ако сте на 12-13 ,100% ще се скарате.Прецени си сама,все пак ти я поэнаваш.Но едно мога да те посъветвам със сигурност да НЕ правиш-не тръгвай с него,ако евентуално те хареса,беэ да си говорила с нея..
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Пловдив
    Преди време моята приятелка имаше подобен проблем. Двама братя първо единия я хареса много-следователно тръгнаха..След време обаче брат му твърдеше че е влюбен в нея. Сега те двамата не си говорят а тя не е с нито единия от двамата. Сама си прави изводите.... Не мисля че нещо може да излезе,а дори можеш да загубиш приятелката си ..Успех все пак

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Лелееее, ноистина много гадна ситуация Но както казаха и другитепреди мен-ако държиш наприятелката си, по-добре си намери друг, ако не.......
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako iska6 i kaji 4e i ti go haresva6 no nqma da se zanimava6 s nego za6toto ti e fr

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, според мен е по-правилно да й кажеш, за да е наясно. Направи така, че всичко да зависи от нея - тя да реши какво да прави.
    Но ако мислиш, че можеш да се откажеш от момчето, пак й кажи.
    Седнете и поговорете, и двете си изяснете коя кво мисли по въпроса и кво ще правете от тук насетне.
    Имай предвид, че е голяма грешка да се разделиш с приятелка заради момче.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен си внушаваш, защото просто тя мисли за него и в един момент ти започваш да си мислиш, че и ти го харесваш. Стадно чувство. Не мус е подавай и си намери друг обект на обожание.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен е безмислено да й казваш, защото ти го харесваш от малко време, а пък тя от една година.При нея е малко по-сериозно, а при теб, ако искаш може и да го забравиш по-лесно, да е просто едно увлечение.Харесай си друго момче и забрави това.

ПО добре си запази тази тайна за себе си...ще си спестиш много усложнения...повярвай ми...а да и Stay Away from him.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    lelee tova e mn gadno,o6te pove4e 6tom ti e nai-dobra priqtelka,nai-dobre ne i kazvai i go zabravi...
    Да,точно така. Friend are forever, boys are whatever. \/
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от Feshun_Mace
    Оо мн гадно така,ако и кажеш може да си развалите приятелството...Ако даржиш на нея не й казвай
    an tei
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Ами.. мн гадна ситуация Тя ти е най-добрата приятелка и трябва да си честна с нея.Ако не те разбере.. ще си развалите отношенията, но все пак ти каква вина имаш, че изпитваш тези чувства?Мисля, че ако ти е истинска приятелка ще те разбере или поне ще се опита.. От друга страна.. можеш и да не и казваш и да го забравиш.
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

hmm trqbva seriozno da pomisli6 vyrhu ntova do kakva stepen haresvash tova mom4e i kolko iska6 da si s nego az bih kazala na moqta priqtelka ako popadnem v takova polojenie 6toto ako i toi te haresa i trygnete togava ve4e ke si raze8ete priqtelstvoto pone taka 6te q predopredi6 uspeh \/ \/ \/ \/ \/ \/

Град
    София
    По-добре и кажи... Много пъти ми се е случвало да съм на мястото на приятелката ти ( много, много.. 2 пъти)... Първия път ме излъгаха.. много се ядосах ан момичето.. Казваше, че не го харесва и никога не го е.. Но после открих една тайна бележка в нещо като дневник на всички от класа.... Втория път беше онзи ден като говорех за момчето, което ми е обсебило ума./.. И най-близката ми фр от училище ми каза, че и тя е започнала да го ахресва.. Тва не ме ядоса.. и без тва знам че нямам шанс с него..
    Вие на хероин ли сте бе?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Желателно е да и кажеш. Ако в даден момент някоя от вас тръгне с него представи си как ще се почувства другата, ако това остане тайна. Пък и можете двете заедно да измислите решение на проблема.

Да ти кажа, много пъти съм била в същата ситуация и няколко пъти съм правила грешката да тръгвам с момчето, което приятелката ми харесва, много пъти съм грешила, но се радвам че имам толкова добра приятелка, която до сега винаги ми прощаваше...
    И съм й казвала и не съм й казвала, но мисля, че е по-добре да не й казваш, ще се скарате, може да се сдобрите, ако ти е истинска приятелка, ще ти прости и двете ще го преодолеете заедно... Но все пак тя го харесва от 1 година и ще бъде доста подло от твоя страна, да й кажеш, че и ти го харесваш, при положение, че тя от 1 година ти е обяснявала колко го харесва, и ти е разказвала всичко... Ако искаш да запазиш приятелството си, най-добре не й казвай, забрави го, намери си друг, момчета колкото си искаш.... а и примерно, ако тръгнеш с тоя, след време ще скъсате, с приятелката ти най-вероятно ще се скарате, и само ще изгубиш! Заради някво си момче, ще загубиш най-добрата си приятелка - НЯМА СМИСЪЛ!!! Запази приятелството си и си намери друг

Любовта е като да пееш песен, но няма песен без край!
    Faith you know you're gonna live trough the rain!
    Man muss lernen die dinge so zu akzeptieren, wie sie sind!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си