- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ууу на зъболекар
koga posledno be6e na zabolekar i kak mina![]()
![]()
Беше гадно и страшно . Имам гадни спомени![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
da i az neska bqh mn gadno![]()
![]()
i pak trqq da hodq
pak i moita e edna samo vika
Mn bole6ee be6e ujasnooo.......neiskam i da si spomnqm![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
От 6 години ходя редовно на зъболекар всеки месец.. даже понякога и през седмица.![]()
Съпруг и съпруга са зъболекарите ми.
Голям лаф става с тях, отварям си устата.. гледат гедат.. пипат.. и пак гледат, абе.. се ми е тая да ви кажа честно
Предглед като преглед.. не знам какво не му харесвате.
Тряя сте изключително прости, за да сте против ходенето на зъболекар, гинеколог и козметик (за кола маска на интимните части, примерно). Ама тва е друга тема.
Аз ходя с кеф на всякъде!
Красотата иска жертви. Хаха/
Бях наскоро ама за щастие ми нямаше нищо![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
ходя редовно на зъболекар,даже миналата седмица бях и за мое голямо щастие нямам нито едно кариесче![]()
There are times I could come to you and hurt you...
Преди около 1 месец ... оправи ми всички зъбиОбожавам да ходя на зъболекар!Чакам само да ми подновят здравната книжка и отивам на профилактичен!
Ами тая седмица ходих да ми изпили зъба и да ми вземе отпечатък за коронка и във вторник ще ходя да ми я слага![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all