- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да реша с кого искам да съм.
Zna4i nz,za6to no vinagi mi se slu4va da izbiram m/u dvama.Az sam momi4e na 15 god.Haresvam dve mom4eta ednoto e na 16,a dr na 20.I kam dvamata izpitvam po4ti ednakvi 4uvstva.Kam mom4eto na 20 po me vle4e,no pak i tva na 16 e mn gotin.I nemoga da vzema re6enie,s koi da ostana.Mislq,4e i mom4eto na 20 vse pak e po-ulegnal i do nqkva stepen znae kvo iska ot jivota.Vie ako bqhte na moito mqsto koi ot dvamata bihte izbrali?Ako moje bez podigravki i tapizmi!!!!PLS
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
в какви отношения си с двамата?
дай още малко инфо,че да ти помогнем...приятели ли сте,познавате ли се изобщо,това онова...![]()
Poznavame se ,4atim si vav svobodnoto vreme,poddrajam priqtelski otno6eniq dokato vzema re6enie.
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ти май по годините си ги избираш и мис е струва, че по-те влече единият, защото се блазниш от идеята да ходиш с батко. Просто в поста ти не видях почти никакво друго определение за тези двамата, освен годините. По нищо друго ли не ги различаваш? Тръгни с този, с който ти е по-приятно да си прекарваш времето, без да се влияеш кой на колко е. Освен ако не си някаква супер ограничена кифла отсега![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mi probvai s tozi,koito ti haresva pone malko pove4e,pak ako ne stane s nego...davai drugiq![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ami preceni koe e po-wazno za teb da izglezda dobre ili da e priqten kato 4owek no stom gi hareswas zna4i i dwamata izglezdat dobre stom kazwas 4e ediniq te wle4e powe4e zna4i izbiras nego a i naistina kolkoto e po-golqm(ne goworq za starci) tolkowa po-dobre znae kwo iska taka 4e spored men e toq na 20 pisi kwo se stane az sti pratq skypa mi
ONE LIFE ONE LOVE
Izob6to ne se vliqq ot godinite.Godinite ni nai-malko me int.....![]()
ami nali kaza 4e toq na 20 e po-ulegnal towa ne ti li dawa powe4e sigurnost no neznam w kraj na smetka ti gi poznawas az ti kazwam kwo bih naprawilauspeh
ONE LIFE ONE LOVE
kalinadelinda i az klonq kam tva,4e kolkoto po-golqm tolkova po-dobre...![]()
Abe mom4eto na 16 vikam az ..........![]()
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
nqkade po-gore pro4etoh 4e kato izbiras po-golemiq si ograni4ena twa ne e ograni4enie a wkus ne e li takaeto na primer nqkoj hodqt s po-malki ot tqh stom tqhnoto ne e loso zna4i i twojto ne e nali
ONE LIFE ONE LOVE
Беэ подигравки и тъпиэми ?Ти чуваш ли сеТова е невъэможно,предвид малоумното ти иэкаэване (с иэвинение
).
Глупава е самата ти идея,че някакви напълно непоэнати хора беха могли в случая да ти предложат адекватно решение.Дори не энам дали думата `решение` в случая е подходяща,эащото то няма проблем.На лице е един каприэ.Ние не поэнаваме теэи момчета,само ти можеш да решиш.А може да не съм ти дала съвет,но ще ти кажа причината эа `проблема` ти-на 15 сиИма и свястни на тая въэраст ,ама са мноо малко бе
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Стискам палци и двамата да те зарежат накрая. \/
И аэ !Първоначално написано от AFT
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Xaxxaa kolko ste sme6niinai-vajnoto e 4e nqma da me zarejat kakto vie se izrazqvate....
boje kakvi hora ima po toq svqt!!!!!
e twa pa e mn newazpitanoПървоначално написано от AFT
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
Аз викам с тоя дето е на 16, щото се пак ти е връстник. Ако изпитваш еднакви чувства и към двамата, но ако към единия чувствата са ти по-силни, тогава избери този.
We all have problems, mine are just more important than yours.
kalinadelinda az na takiva prostotiii gledam s nasme6ka izob6to ne obra6tam,vnimanie na tapizmi xaxaxa.Obra6tam vnimanie na svqstnite komentari ot teb i dr (izvinqvam se 4e ne spomenavam imena,no ne vi poznavam vse o6te)![]()
Помисли спокойно по тези въпроси, като преди това решиш кои от въпросите са важни за теб и отговори на всички първо за едното момче, после и за другото. Така ще ти стане по-лесно да прецениш с кой искаш да си.
Той как се държи с мен?
Мил ли е, нежен? Твърдо и ограничено? Съобразява ли се с мен? Държи ли на мнението ми? Ако нещо ме притеснява, мога ли да му споделя и да очаквам разбиране и съдействие от негова страна?
Как общуваме?
Споделя ли ми проблемите си, има ли чувство за хумор (забавен ли е)? По-сдържано ли се държи? А аз как бих предпочела?
Как се държи с другите?
Псува ли? Държи ли се с уважение към всички? Как говори с приятелите си (и дали това ми харесва)? Как общува по телефона? Държи ли се мило с всички или се държи гадно с някои?
Как се държи с мен когато сме в компания?
Игнорира ли ме докато е с приятели? Гушка ли ме пред тях? Отнася ли се с мен както с тях (и дали това ми харесва)? Включва ли ме в разговора (или се чувствам сама докато сме с компанията му)? Добре ли ще реагират останалите, ако тръгна с него (бивши гаджета в компанията, най-добри приятели) и дали ще имам проблеми (и дали ме интересува мнението им)?
Харесвам ли го като гадже?
Ако тръгна с него, приятелите ми, както и неговите приятели, както и роднините ни, ще знаят за връзката и харесва ли ми това?
Доколко го познавам?
Сигурна ли съм в неговия характер? Сигурна ли съм, че няма да ме нарани или да ме изложи на опасност или да се възползва от мен? Сигурна ли съм, че ако нещо ме притеснява, мога да му споделя и той ще се отнесе с разбиране? Мога ли да му имам доверие че ще вземе предпазни мерки без дори да му напомням в случай че стигнем до секс?
Привлича ли ме сексуално?
Харесва ли ми идеята за интимна близост с него?
След като си отговориш на всички тези въпроси, ще ти е по-ясно кой от двамата да избереш. Ако имаш нужда от други подобни съвети, пиши ЛС. Успех!![]()
Cool_Bitch proweri si sobsteniqta ako ne si go naprawila we4e i si4ko se e ok ne se pritesnqwaj![]()
se ima love i si4ko
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
maybeline BLAGODARQ ti mnogo.S tezi vapros4eta mi pomgna na izbistrq saznanieto si.I mislq,4e mom4eto na 20 e po podnodq6to.O6e vednaj mn ti blagodarq!!!! \/
maybelline e prawa mn umnoako naistina si otgoworis maj se ti e po-lesno
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
Iskreno blagodarq na vsi4ki,koito mi pomognaha po edin ili dr na4i.BLAGODARQ VI MN!!!!MN STE GOTINI VSI4KII!!! \/
Хубаво - той е улегнал, знае какво иска от живота, а ти!?Ти си още на 15.Избери този на 16, на една възраст сте почти...
Предпочитам да съм смешна в очите на един неорянтиран човек,който не энае какво иска,отколкото аэ да съм тоэи човек.Първоначално написано от Cool_Bitch
[size=7][b][u]fosse cos