Помисли спокойно по тези въпроси, като преди това решиш кои от въпросите са важни за теб и отговори на всички първо за едното момче, после и за другото. Така ще ти стане по-лесно да прецениш с кой искаш да си.
Той как се държи с мен? Мил ли е, нежен? Твърдо и ограничено? Съобразява ли се с мен? Държи ли на мнението ми? Ако нещо ме притеснява, мога ли да му споделя и да очаквам разбиране и съдействие от негова страна?
Как общуваме? Споделя ли ми проблемите си, има ли чувство за хумор (забавен ли е)? По-сдържано ли се държи? А аз как бих предпочела?
Как се държи с другите? Псува ли? Държи ли се с уважение към всички? Как говори с приятелите си (и дали това ми харесва)? Как общува по телефона? Държи ли се мило с всички или се държи гадно с някои?
Как се държи с мен когато сме в компания? Игнорира ли ме докато е с приятели? Гушка ли ме пред тях? Отнася ли се с мен както с тях (и дали това ми харесва)? Включва ли ме в разговора (или се чувствам сама докато сме с компанията му)? Добре ли ще реагират останалите, ако тръгна с него (бивши гаджета в компанията, най-добри приятели) и дали ще имам проблеми (и дали ме интересува мнението им)?
Харесвам ли го като гадже? Ако тръгна с него, приятелите ми, както и неговите приятели, както и роднините ни, ще знаят за връзката и харесва ли ми това?
Доколко го познавам? Сигурна ли съм в неговия характер? Сигурна ли съм, че няма да ме нарани или да ме изложи на опасност или да се възползва от мен? Сигурна ли съм, че ако нещо ме притеснява, мога да му споделя и той ще се отнесе с разбиране? Мога ли да му имам доверие че ще вземе предпазни мерки без дори да му напомням в случай че стигнем до секс?
Привлича ли ме сексуално? Харесва ли ми идеята за интимна близост с него?
След като си отговориш на всички тези въпроси, ще ти е по-ясно кой от двамата да избереш. Ако имаш нужда от други подобни съвети, пиши ЛС. Успех!