.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Какво бихте ме посъветвали?

Zdraveite na vsi4ki vuv foruma.Iskam da vi pomolq za suvet.Do sega samo 4etqx va6ite problemi i sega imam i az problem za koito iskam pomo6t.Az sum momi4e i sum na 16,problema e 4e sum xlutnala po edno mom4e koeto e na 18.Az i toi sme mn sramejlivi .Toi vinagi se krie kogato se opita nqkoi da go zagovori ili si mrunka na nosa.Opitvam se ot meseci da go zagovorq ama ne stava.Opitax i v 4ata no sled kato mu pratix moq snimka ne mi pi6e,kakvo da pravq ve4e.Mislq 4e 6e se poburkam.Da mu kaja direktno ne vurvi.

Blagodarq vi 4e me izslu6axte,imax nujda da spodelq s nqkoi makar i da ne me razberete.

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Град
    някъде там...
    остави го, или не иска да е с теб или наистина е много загубен не ти трябва такъв!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Мега фен Аватара на koalka
    Моя съвет е също да се откажеш.Наистина, ако искаше да стане нещо, поне щеше да ти покаже, че те харесва, а той...вече колко време се опитваш.Явно не иска да се промени поне малко, а вижда, че го харесваш 100%.

Град
    na onq svqt
    mi 6tom ne ti pi6e kato si my pratila snimka qvno ne iska da govori s tebe ne trqbva da stava6 nahalna vse pak

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Ostavi vsi4ko na sudbata.Ako e pisano 6te se zaedno..Uspeh
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ами той май не иска отношения с теб(пратила си му снимка,а той не ти пише).Не ти трябва такъв човек,откажи се.И без това,ако той не те хареса сам,няма как да стане нещо между вас.-->"На сила хубост нестава"!

blagoadrq vi za suvetite

Град
    Shumen
    Am sqkash i az vikam da ne se zanimavash s nego ........
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Аз бих ти казала да не се отказваш толкова бързо, но и недей да го преследваш.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

otkaji se,ne ti trqbav takav...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    *in a pink dream*
    spored mene si napravila dostatychno + kolkot i da e sramejliv najivo , nishto ne mu prechi da si chatite , a otkazyt mu , sled kato e vidql tvpq snimka , spored men oznachava, che ne se interesuva ot teb
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Я да млъквате уе ! Що да не ти тряя такъф? Кфо е му е че е срамежлив? И ти си...значи и ти ли не трябваш на никой? Не ги слушай ако го харесваш достатъчно не се отказвай...преследвай го до дупка Не ги слушай тея тука те искат само нахакани свалячи който да ги заразват...гуд лък от мен.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Az pak bih te posavetvala da probva6 druga taktika.Neznam kakva.Ti si preceni.Pitai go za6to ne ti otgovarq,kakvo lo6o ima v tova da si pi6ite,da ste prosto priqteli.Zapo4ni nqkkva tema s nego.6to trqbva da se otkazva6?Toi ne e kazal 4e ne te haresva a i za edno priqtelstvo nqma zna4enie koi kak izglejda.Opitai pak...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Сега не, че не ти трябва такъв, но явно той самият не ще да иска отношения с теб. Може би знае, че го харесваш, но да не изпитва същото към теб . И вероятно това е причината да си мънка под носа, да се крие и да спре да ти пише. Аз бих се отказала.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ми не знам.. мисля, че и аз бих се отказала
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Голям фен Аватара на sapphirr
    да мрънка?...къв мъж е тоя?я му режи квитанцията

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Хм, спря да ти пише, като му прати снимка. Ъъъм т'ва не е много добър знак. По-добре зарежи тая работа.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами май след като си му пратила снимка не те е харесал... Това, разбира се, не значи, че нещо ти има или, че не си хубава. Просто не може всеки да те харесва... Сори...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    mi 6tom ne ti pi6e kato si my pratila snimka qvno ne iska da govori s tebe ne trqbva da stava6 nahalna vse pak
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

breiiiiiii tolkova li si grozna 4e da se stresne taka 4oveka e*aam se ami qvno ne te haresva dostaty4no ostavqi go i dr 6te ima

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    според мен не трябва да правиш нищо.. достатъчно много си му показала, че имаш интерес към него.. сега е времето да седиш и да чакаш.. дори и да е много срамежлив ако има некви чувства към тебе най-вероятно ще те потърси..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
    остави го, или не иска да е с теб или наистина е много загубен не ти трябва такъв!
    \/ Съгласна съм!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Я да млъквате уе ! Що да не ти тряя такъф? Кфо е му е че е срамежлив? И ти си...значи и ти ли не трябваш на никой? Не ги слушай ако го харесваш достатъчно не се отказвай...преследвай го до дупка Не ги слушай тея тука те искат само нахакани свалячи който да ги заразват...гуд лък от мен.
    Подкрепям! Срамежливите хора не са по-малко човеци от другите "отракани". Недеите да отблъсквате хората, само защото са по-чувствителни и срамежливи. Всеки си избира как да се държи и какъв да бъде. Лошото е че повечето са много отворени и си мислят че всичко знаят, затова и се държат гадно с тези, които са срамежливковци... Жалко е... замислете се!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

ostavigo toi ne zaslujava podobno otno6enie ostavigo na mira pak ako ima nqkavi 4ustva kam teb kolkoto i da e sramejliv 6te ti priznae pak ako ne spoko 6te sre6tne6 drug
    Познавай 1000
    Харесвай 100
    Ходи с 10
    Обичай само 1 ! ! !

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    абе почти винаги съм съгласен с мненията ти, но този път мисля че бъркаш. караш я да се бори за загубена кауза. какъв е смисъла? мисля че той достатъчно и е показал че не иска нищо от нея.
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си