.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Помогнете ми за първия път

Zdraveite teenove Iskam da popitam nqkoi ne6ta,za6toto nqma s koi drug da spodelqm Na 16 sum i si imam priqtel,iskami se ve4e da go napravim,no me e strah sled tova.Qsno mi e 4e zaduljitelno trqbva da e s prezervativ.Iskam da pitam dali sled tova trqbva da piq nqkakvi hap4eta za da ne zabremeneq ili prez. e dostatu4en.Kak da se uverq i da sum sigurna 4e nqma da se slu4i tova ne priqtno ne6to?Molq vi kajete mi

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

Използвай презерватив и го помоли да не свършва в теб! Няма да е необхоимо да пиеш никакви хапчета!

Презерватива ти е достатъчен!

Град
    ПрИ Теб
    S prezervativ moje da si sigurna!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

NO PROBLEMS

Nqma problemi da go pravi6 samo s prezervativ, ne ti trqbvat nikvi xap4eta ,sledka \/ \/ \/

Презерватива ти е достатъчен-предпазва и то бременност и от болести Внимавайте да не се скъса и ако искаш му кажи да го извафи преди да свърши

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ако нямате чичо кондом може да използвате и пликче БИЛЛА
    А като ти гледам поста ти си на не повече от току що навършени 15... щото ако беше на 16 щеше вече да си доста по напред със знанията все пак по биология в 8 клас се учи тва бе мамка му!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Асеновград, България
    Използвайте презервтив! Ако след края той е здрав и всичко друго е наред, не можеш да забременееш и няма да е нужно да пиеш никакви хапчета!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Епа незнам да ти кажа на мене като ми беше за прав пат,нямаше никакви проблеми !

Няма как да си напълно сигурна презерватива винаги може да се скъса

казваш че си на 16 а звучиш като 10 г лапенце. но както и да е. Айде да помислим логически ако ползваш презерватив и той не се скъса,според теб ще има ли нужда от хапчета? Ами май не. Ако пък случайно се скъса изобщо не се вайкаш отиваш в първата аптека и си взимаш Ескапел. Ако наистина искаш и си готова да правиш секс,давай но първо си обогати малко сексуалната култура!

Супер фен Аватара на maybelline
    Използвайте презервативи Durex или Sportex и дори момчето да свърши в теб, няма да забременееш. Първия път може да те боли. Много е вероятно изобщо да не се стигне до свършване, но все пак - прочети 1-2 книги по въпроса. В книжарниците е претъпкано с книги като "Момичетата и сексът".

ami vij macko,xap4e se pie,samo kogato stane gaf,(mom4eto svar6i vteb ili se skasa prezarvativa) ina4e nqma ot kakvo drygo da se trevoji6,moje da te boli parvite nqkolko pati no po4ti vinagi e tai...a i drygoto koeto e moje da ti te4e krav nqkolko dena,ne se 6a6kai,taka trqbva da e...aide Yspex!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    Vratza
    taka mislish zastoto shte ti e za pyrvi pyt no ne mislq che trqbva da piesh hapcheta , zaboga kolko momicheta sa go pravili i edvali vsickite sa pieli hapcheta
    ™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™

[-o< Mila, tva sa ne6ta koito trqa da gi znae6 ot ob6ta kultura!!! Hap4eta se vzimat ve4e v kraen slu4ei,kogato prez.se e skasal i mom4eto e svar6ilo v teb !!!!Ina4e nqma problemi
    мАлКа сЪм.. щЕ ПоРаСнА... СлАдКа сЪм..ИзЯж Ме...дИвА СъМ ..УкРоТи мЕ... ГоРеЩа СъМ... ЛеКо пИч щЕ Се оПАрИш...

normalno e da si pritesnena tova e ne6to novo za teb i vse pak nqma da e lo6o da popro4ete6 malko pove4ko za sexa predi da zapo4ne6 s praktikata za6toto kakvoto i da si govorim ne vinagi e dobre da se y4i6 ot li4niq si opit i v dvijenie po -dobre v sly4eq e da ima6 malko pove4e predvaritelna informatsiq za tova kakvo bi moglo da stane i kak da reagira6 adekvatno v sly4ei na fal ako moga da go kaja taka ako te e sram da si kypi6 kniga ot po temata to ima mn pyblikatsii v internet polzvaite prezervativ Durex ili Sportex moje i Sure primerno ne se 6a6kai moja da te pozaboli no ne e bolka za ymirane kakto kazva6e 1 fr "ako ne dava da q probie6 4e q boli kvi detsa 6ti rajda" vylgarno no i vqrno no spoko samo se otpysni i se naslajdavai yspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си