.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: руса коса

руса коса

taka az po princip sam brunetka,no iskam da se izrusq, ta pitam s 6ampoan 6te stane li pls help
    ili drugi varianti koito mn ne yvrejdat pls help blagodarq vi predvaritelno
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

ами би трябвало с 6ампоан-оцветител да стане иначе боя ама както каза уврежда косата каната не уврежда много, но щом си с кестенява коса и искаш руса недей защото на една позната косата и стана с зелени оттенаци
    Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....

Град
    ПрИ Теб
    Nai-dobre otidi na frizior,za da ne si sasipe6 kosata i posle da sajalqva6!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

аммм хора да ви питам аз съм с няква тъмно руса коса, като съм на кичури отгоре на всичкото. сега съм 11 клас след година съм абитуриентка и дотогава мисля през 4-5 месеца да си правя кичури, а тва значи, че ще стане мн по светла косата ми отколкото е сега.. таа въпроса ми е с кво да се направя за бала ми мнннннн светло русо ама ного???? то вярно, че е рано да мисля за тва още ама ето го кога ще дойде, времето лети и като стане време няма да знам кво да правя за да се направя толко руса!!! ако знаете кажете, моля ви!!!

Просто забрави шампоан-оцветител да хване русо върху кестенява коса. Шампоаните-оцветители действат само за потъмняване на косата, обикновенно оптималният вариант е с 2 тона над този на косата ти.
    Аз съм пробвала русо (върху много светло кестеняво) с шампоан на Palette и ти гарантирам, че не става! Пробвала съм и с тъмно червен цвят пак със шампоан на Palette и се получи много добре.
    Русо се постига само с боя, сори...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    кви шампоани, кви 5 лева бе.... то не се знае дали с боя ще те хване , мене в началото не ме хвана хубаво. друг вариант е блондор, още по-ефикасен! същото се отнася и за lip-gloss...аз бях на кичури като се боядисах за 1-ви път руса...
    Let The BEAT Control Your Body

мерси много... а от първия път ли с блондор ще ми стане много светло руса косата??? и много ли гори косата тва???

Град
    blg
    s tva moje i da ne ti stane 6toto na moq fr ot t1mno kestenqvo samo korenite i stanaxa rijavi am nz moje bi si zavisi i ot kosata

Pallete xxl \/
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Просто забрави шампоан-оцветител да хване русо върху кестенява коса. Шампоаните-оцветители действат само за потъмняване на косата, обикновенно оптималният вариант е с 2 тона над този на косата ти.
    Аз съм пробвала русо (върху много светло кестеняво) с шампоан на Palette и ти гарантирам, че не става! Пробвала съм и с тъмно червен цвят пак със шампоан на Palette и се получи много добре.
    Русо се постига само с боя, сори...
    да и аз това щях да кажа...
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ами знам, че с блондор не се получава много светло русо, но има обезцветители за косата. Една приятелка се направи с такъв, преди да си направи косата синя (да правилно разбрахте ), и седеше много, ама много светло русо, а тя беше почти черна. Така че с обезцветител за косата. Иначе с шампоан-оцветител шанса да стане е 1:1 000 000 .

Повече от фен
    a kakvo 6te kajete za 6ampoanite i balsamite na AVON za rusa kosa?az sam sas svetla kosa daje kato hodih na frizior naskoro friziorkata si pomisli 4e sam si pravila ko4uri a ne sam .taa re6ih da probvam balsama na AVON i pitam dali e dobar ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Говориш за светличко русо?
    Ярките цветове значат, да си съсипеш косата,да я убиеш, да я докараш до състояние "слама" и дори по-зле,но да имаш яркият цвят,който искаш.
    (Това можете да го запомните като моя мъдрост... )[/size]
    ем не е така бе мацка. боядисвам се от няколко години руса и мога да ти кажа, че косата ми изобщо не е никаква слама, мека е, не е оплешивяла. просто силно си зависи от самата ти коса и от това какви грижи полагаш за нея. на мене всеки ми казва, че за руса коса, мойта е просто светлинни години по-добре от другите руси коси. и та така де исках просто да поясня, че поддържането е най-важно.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    a kakvo 6te kajete za 6ampoanite i balsamite na AVON za rusa kosa?az sam sas svetla kosa daje kato hodih na frizior naskoro friziorkata si pomisli 4e sam si pravila ko4uri a ne sam .taa re6ih da probvam balsama na AVON i pitam dali e dobar ?
    според мене абсурд да те хване. не се боядисва току-така русо запомнете!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от radito
    ем не е така бе мацка. боядисвам се от няколко години руса и мога да ти кажа, че косата ми изобщо не е никаква слама, мека е, не е оплешивяла. просто силно си зависи от самата ти коса и от това какви грижи полагаш за нея. на мене всеки ми казва, че за руса коса, мойта е просто светлинни години по-добре от другите руси коси. и та така де исках просто да поясня, че поддържането е най-важно.
    Колко пъти в месец се боядисваш?
    зависи..1 2 пъти, ма повечето пъти 1 път. зависи колко бързо ми е разтяла косата и колко ми е покарало черното

Супер фен

Re: руса коса

Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    taka az po princip sam brunetka,no iskam da se izrusq, ta pitam s 6ampoan 6te stane li pls help
    ili drugi varianti koito mn ne yvrejdat pls help blagodarq vi predvaritelno
    Първо е най-добре да си направиш кичури(според мен..поне аз така направих;моята коса беше светло кестенява и с 2 пъти кичури-през 5 месеца и после с боядисване ми стана мн добре) и да видиш дали ти отива.Така ще е по-лесно да станеш руса и да не се получи патешки цвят или още по-зле-рижаво.Боите на Гарниер ,особено тази която използвам аз са много добри.Не увреждат косата,правят я мека и ..абе супер са!В самата опаковка си има и балсамче
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

аз ся се правя в момента руса амм с къна шот на мен преди ми беше руса иии след малко ше кажа дали нещо е станало

Това да си изрусиш косата с шампоан оцветител е невъзможно. Няма да стане просто. Ако ти е светло кафява косата можеш да пробваш с оцветяващия балсам на Престиж или Перхидрол(в аптеките го има) Но иначе за да постигнеш желания рус цвят единствено с боя можеш да го постигнеш....

мда и с къна няма да ти стане по руса от опит вече знам

Град
    Варна
    Е много ясно! Ти кво си мислиш... че от 1 път ще ти окапе ли, то става след продължително боядисване. Макар че пак казвам, аз се боядисвам от почти 4 години и косата си ми е муцка. Поддържане му е майката Ти обаче от черно - русо..евалла

Град
    Варна
    Да бе ясно Ама как се навиваш така да я гориш незнам

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от radito
    друг вариант е блондор, още по-ефикасен!
    Е блондора не се ли меша с боята(т.е. слага се малко количество от него)Няма ли иначе да и изгори главата това?!

Град
    ..във един измислен свят..
    ОТ брщнетка малко трудно ще станеш блондинка... ЛИЧЕН ОПИТ! Хем имах кичури,хем днес за 3ти път се боядисах ,хем не хвана пак добре.Става златисто тъмно русо..А Аз искам СВЕТЛО..още 1 път и ефекта ще е готов..така че..смятай :P

С блондора не ме хвана от първия път(това беше вчера).Много зависи дали си я боядисвала косата преди това. Аз бях с червена коса.На корените стана оранжевикава,а осталаната коса си остана червена Днес ще си взема обезцветител за да мога поне да ги изравня цветовете, пък после ще видим Но няма да стане с шампоан. Преди използвах такъв(не помня какъв цвят беше) и не ме хвана въобще. А за изрусяване или изсветляване няма да стане. Така като гледам снимката на
    DqVoLcHe_Ot_RaQ някакъв такъв цвят искам да постигна.

Sled kato si bruletka s 6ampoan spored men nqma da uspee6 da si uzrusi6 kosata 6te se polu4i mn stranny ne6ty davai napravo s boq ili supra(ne6ty ot sorta be6e)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си