.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да работят два скайпа едновременно...?

zna4i vaprosa mi e kak mogat da rabotqt dva skaipa ednovremenno i kakavo trqbva da svalq ikakvo trqbva da napravq.. i vaobshte visk4o koeto trqbva da znam 10x predvaritelno
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Абе, брат ми един ден ми обясняваше и го беше направил, ама не слушах много много... Май се правеше с втори акаунт на компютъра...
    Потърси малко в интернет, някъде имаше урок...

Значи първо трябва да имаш втори акаунт на компютъра които да има парола.След това на иконата на скайп която е на десктопа даваш десен бутон ->Run As->The following user-> избираш другият акаунт на компа и то ти пуска новия скайп...
    Те това е проста работа.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Значи първо трябва да имаш втори акаунт на компютъра които да има парола.След това на иконата на скайп която е на десктопа даваш десен бутон ->Run As->The following user-> избираш другият акаунт на компа и то ти пуска новия скайп...
    Те това е проста работа.
    na men dokolkoto si spomnqm mi bqha spomenali za neshto.. multi skaip mai beshe....? nehsto da znaesh po vaprosa...?
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    Inside the temple
    Search the Google... Аз за такова чудо мултискайп не съм чувала.

Иначе с няколко акаунта на компютъра можеш да си пуснеш колкото искаш скайп профила по едно и също време. Акаунт се създава от Control Panel - User Accounts.
    When I love, I love.

Град
    Middle of nowhere
    и двете са вариант обаче защо да си тровиш компа с още програми като можеш да направиш както каза antibullshits... аз си ползвам този вариант, само с малката добавка че съм направил Run As да е операцията по подразбиране - Properties -> Advanced
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    и двете са вариант обаче защо да си тровиш компа с още програми като можеш да направиш както каза antibullshits... аз си ползвам този вариант, само с малката добавка че съм направил Run As да е операцията по подразбиране - Properties -> Advanced
    a kak po to4no obqsni po podrabnoto 6to ni6ty nerazbrah

Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    мда и аз не разбрах нищо.. пък и компа ми е на български...

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
    Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    мда и аз не разбрах нищо.. пък и компа ми е на български...
    И аз нищо неразбрах.Моят комп също е бг

А да ви питам за кво са ви два работещи скайпа? 1.Контролен панел 2.Потребителски акаунти 3.Създаване на нов акаунт(ама и парола да си сложиш ) 4.След тва отиваш в диск С/Program Files/Skype/Phone 5.Отивате и цъкате на Скайпа после десен бутон-Изпълнение като 6.Вкарвате си акаунта и паролката и сте готови Леле обесних го като на нз какво

Цитирай Първоначално написано от d3si3
    А да ви питам за кво са ви два работещи скайпа? 1.Контролен панел 2.Потребителски акаунти 3.Създаване на нов акаунт(ама и парола да си сложиш ) 4.След тва отиваш в диск С/Program Files/Skype/Phone 5.Отивате и цъкате на Скайпа после десен бутон-Изпълнение като 6.Вкарвате си акаунта и паролката и сте готови Леле обесних го като на нз какво
    EEEEEEE браво суперско е обяснено :P :P
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Теглите Multi Skype (и в download и в data-та го има) като го свалите цъквате на него Run -> Run Another Skype Instance и става :]]] в момента съм така ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си