- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да работят два скайпа едновременно...?
zna4i vaprosa mi e kak mogat da rabotqt dva skaipa ednovremenno i kakavo trqbva da svalq ikakvo trqbva da napravq.. i vaobshte visk4o koeto trqbva da znam10x predvaritelno
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Значи първо трябва да имаш втори акаунт на компютъра които да има парола.След това на иконата на скайп която е на десктопа даваш десен бутон ->Run As->The following user-> избираш другият акаунт на компа и то ти пуска новия скайп...
Те това е проста работа.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
na men dokolkoto si spomnqm mi bqha spomenali za neshto.. multi skaip mai beshe....? nehsto da znaesh po vaprosa...?Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Search the Google... Аз за такова чудо мултискайп не съм чувала.
Иначе с няколко акаунта на компютъра можеш да си пуснеш колкото искаш скайп профила по едно и също време. Акаунт се създава от Control Panel - User Accounts.
When I love, I love.
и двете са вариант обаче защо да си тровиш компа с още програми като можеш да направиш както каза antibullshits... аз си ползвам този вариант, само с малката добавка че съм направил Run As да е операцията по подразбиране - Properties -> Advanced![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
a kak po to4no obqsni po podrabnoto 6to ni6ty nerazbrahПървоначално написано от Eternal Silence
![]()
мда и аз не разбрах нищо.. пък и компа ми е на български...Първоначално написано от cold_arrow
![]()
И аз нищо неразбрах.Моят комп също е бгПървоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
![]()
А да ви питам за кво са ви два работещи скайпа?![]()
1.Контролен панел 2.Потребителски акаунти 3.Създаване на нов акаунт(ама и парола да си сложиш
) 4.След тва отиваш в диск С/Program Files/Skype/Phone 5.Отивате и цъкате на Скайпа после десен бутон-Изпълнение като 6.Вкарвате си акаунта и паролката и сте готови
![]()
![]()
![]()
Леле обесних го като на нз какво
![]()
EEEEEEE браво суперско е обяснено :P :PПървоначално написано от d3si3
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Теглите Multi Skype (и в download и в data-та го има) като го свалите цъквате на него Run -> Run Another Skype Instance и става :]]] в момента съм така ;]