Искам да се посъветвам със вас нещо, за което предварително благодаря. Проблема ми е следния с приятелката ми бяхме заедно година и половина и преди няколко дни се разделихме ;(. Случва се за втори път първия път дори пак писах тук и се събрахме отново и изкарахме 6 незабравими месеца. Първия път беше заради моя грешка (ревнивост и тн ) , след като се събрахме първия път аз се промених до неузнаваемост и буквално дадох живота си на нея и то го правих с голямо удоволствие, грижих се за нея внимавах стараех се и бях романтичен до неизчерпаемост и това е самата истина никога не съм държал на метериалното или ползата от връзката ни, със две думи се промених мног ои тя беше адски щаслива от това.От един момент нататък тя започна да се държи адски грубо с мен не ми обръщаше и капка внимание всяка моя целувка или прегръдка беше повод за скандал и я помоих докато не се промени да не ме търси една седмица не се поинтересува от мен и аз опитах да излгадя нещата и тя ми каза че не иска да е със мен и съм я задушавал дори бях по къс ръкав и къси панталонки пред вратата и когато валя сняг и не ми отваряше половин час. Ситуацията е същата като първата родители които са доведени тя не се разбира с тях но и ги слуша абе общо взето се съсипах и искам съвет как да посъпя а я обичам невероятно много и не мога без нея просто я обичам заради това което е не мога да опиша със думи обичам я адски истински и чисто. Надявам се да ми помогнете. [-o<