- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как е първият път?
Първият път боли(поне мене ме боля,но не много ама нямаше много кръв),следващите 1-2 пъти пак боли,но болката не е чак толкова голяма.Трябва само да си готова психически и физически...и да си сигурна в момчето с което си!
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Мене изобщо не ме боля пък. Не знам що,дали щото хуя ми беше прекалено малък за голямата дупка на оная кака,ама не знам. Абе първия път кат ебах в гъза беше мн гадно,щото хора мцката беше супер притеснена и трябваше да дълбая все едно с бормашина. Напрао ма болеше кръстта после.
Еее..всеки със страховете си..Първоначално написано от tuzaro
![]()
Ако имаш да кажеш нещо по темата-кажи. Да не я отклоняваме с излишни простотии![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
[quote="_BoSSy_"]не че нещо ама аз първи писах в темата и си казах мнението...Първоначално написано от tuzaro
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
i ko sq i da boli 6te ostane6 devstvena do kraq na jivora si li![]()
![]()
![]()
![]()
:razz6te do iztryrpi6 vse nqkak posle stava priqtno
![]()
![]()
![]()
Ето ти същата тема, едно към едно. Чети там.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139085
4yvala sam 4e zavisi ot naglasata, koqto ima samoto momi4e kam bolkata... da kajem ako si vtalpi6 4e e stra6no - 6te te boli mnogo...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако си спокойна и Вагината е овлажнена добре няма да те боли.
Просто трябва да си възбудена.
Deba n se nerva na takiva momi4etaSamo se samonastroivate , boli da ama ne 4ak tolkova 4e da umrete
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Е,зависи от човека.Мене си ме боля и то много,сигурно не съм се отпуснала,е ти определено трябва да се отпуснеш!!!