.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Ne sym syglasna s nqkoi koito dadoha mnenie s koeto izkazvat 4e zadyljitelno shte boli ... ina4e li4no pri men nqmashe bolka i udovolstvieto beshe golqmo no kakto ti kazaha vypros na psihika ...

P.S. Nau4i se da pi6e6 .. stavash smeshna

Първият път боли(поне мене ме боля,но не много ама нямаше много кръв),следващите 1-2 пъти пак боли,но болката не е чак толкова голяма.Трябва само да си готова психически и физически...и да си сигурна в момчето с което си!
    Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Кат гледам как пишеш ше те боли много...

Повече от фен
    Град
    Варна
    Мене изобщо не ме боля пък. Не знам що,дали щото хуя ми беше прекалено малък за голямата дупка на оная кака,ама не знам. Абе първия път кат ебах в гъза беше мн гадно,щото хора мцката беше супер притеснена и трябваше да дълбая все едно с бормашина. Напрао ма болеше кръстта после.

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    екстра беше.то е различно при всяко момиче..
    мен лично ме боля малко и то само първите няколко вкарвания,а след това като се облякохме и отидох да се мия забелязах,че имах 2-3 капки кръв..
    пък и психиката играе мн голяма роля,не трябва да се настроиваш,че ще те боли
    ти облечена ли се миеш? аз съм слушал че хората се къпят голи ама явно не е вярно
    Ти как си представяш някои да се къпе с дрехите?На прост ли се правиш или си си такъв??
    "слушал съм че хората се къпят голи" ..ха..да не би да имаш страх от водата или се имаш за животно?
    питах за тва изречение но няма нищо, и да страх ме е от водата ама много и не мога да го преудолея тоя страх
    Еее..всеки със страховете си..
    Ако имаш да кажеш нещо по темата-кажи. Да не я отклоняваме с излишни простотии
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    [quote="_BoSSy_"]

Еее..всеки със страховете си..
    Ако имаш да кажеш нещо по темата-кажи. Да не я отклоняваме с излишни простотии
    не че нещо ама аз първи писах в темата и си казах мнението...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

i ko sq i da boli 6te ostane6 devstvena do kraq na jivora si li :razz6te do iztryrpi6 vse nqkak posle stava priqtno

Град
    Sofia
    Ето ти същата тема, едно към едно. Чети там.

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139085

Град
    shumen
    4yvala sam 4e zavisi ot naglasata, koqto ima samoto momi4e kam bolkata... da kajem ako si vtalpi6 4e e stra6no - 6te te boli mnogo...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ако си спокойна и Вагината е овлажнена добре няма да те боли.
    Просто трябва да си възбудена.

Deba n se nerva na takiva momi4eta Samo se samonastroivate , boli da ama ne 4ak tolkova 4e da umrete
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Супер фен
    Е,зависи от човека.Мене си ме боля и то много,сигурно не съм се отпуснала,е ти определено трябва да се отпуснеш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си