- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искат ме за тройка
Mi troikata e predizvikatelstvo. Ako go iska6 i ako im ima6 doverie (vse pak nqma da ti e priqtno da razpravqt kak sa te opyvali dvamata) za6to ne? No ako sa nqkvi jenkari sama si preceni .. :]
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Е не само галене ще е !Първоначално написано от miss california
![]()
Давай, нарави го, направи кефа на момчетатаКакто казваш те са двама добри приятери и след време ще си спомнят с насмешка как някакава лесна им е пуснала да си правят кефа, а и маитапа след време
![]()
Такива заблудени най ги обичам
![]()
Даже и на край света, и в сърцето на врага, твоето име ще се пее, твоето знаме ще се вее. Айде, айде ЦСКА ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем!!!
Нали знаеш,че след тва не трябва да очакваш нищо сериозно![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Ако си почитателка на разнообразието в секса пробвай ще ти хареса, но иначе няма смисъл да правиш нещо което не ти харесва.Сама реши, аз лично може да се навия.\
/
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
+1 i az se prisuedinqvamПървоначално написано от Radeto_
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
otivai!!!!!!!!nai6 kvo e qko! az sum go praila jestoko e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай, ти набор 95 ли си![]()
Даже и на край света, и в сърцето на врага, твоето име ще се пее, твоето знаме ще се вее. Айде, айде ЦСКА ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем!!!
щом се чудиш си ми ясна![]()
Мен ме искат за четворка белот
Гледам ви аз вие тримцата какъв квартет сте си сформили там, ама нейсе...Първоначално написано от erata
от опит да си ви кажа 4е с 2-3 не е фън най-убуу си е с 10 4овека класи4еска оргия ,айде да не забравяме традициите сиаПървоначално написано от miss_fatty
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от deniiiii1
за какво и е да приема,после да 4етеме във форума или "Бременна съм",или "HELP-раз4епихаме"?
на тебе като ти е толкова мерак,ходи я замести
Това само ти можеш да решиш. Прецени си дали искаш или не....Ние не можем да ти даваме акъл по този въпрос!![]()
;ele 6te te izkartat be ti luda li si???
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ауе еи пикли заспали,я одете се научете пикаи ли ви са сире ли ви са.Ше пита у форума дали да приеме.Мен ако питаш и за 2ка не стааш.![]()
Ако практикувате секса само за спорта (както се вика) няма лошо :P, ама ако имаш сериозен приятел не му го причинявай
![]()
Е как да не се навиеш живота е един и трябва да се живее на мах![]()
ami na takova predlojenie bih otkazala,vypreki,che mn iskam troika,bih se navila,ako e s priqtelq mi i s oshte edno momiche![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ми дай тогава футболен отбор да и викнемеПървоначално написано от Lover-bg.com
![]()
На повикване ли си?!![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!