.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Голям фен
    Град
    botevgrad
    Оооо като ви гледам вас тука аз изобщо не съм скъпичка...
    60 за даскало и за излизания вечер
    10-15 за някое купонче като отиваме
    поне 10 кинта за козметика
    20 за някоя парцалка
    грубо 10 за фризиор
    15-20 за телефон
    Общо излизат около 130лв на месец... абе добре е...

Mi ne sam se zamislql do sega za mesec kolko pari sa mi neobhodimi samo za mene si no po 5 leva na den sa mi napalno dostata4ni daje i za spestqvaniq na4i za mesec nqkade kam 80 leva za mesec e normalno poradi tova 4e jiveq v golqm grad i transporta si e kofti no ne se oplakvam na6te mi ogajdat za koeto sam im blagodaren
    -Icko-

Град
    ..във един измислен свят..
    Айде изказаха се мамините дечица.."100 а със пазар 300-400 " "700-800лв"
    Абе вие какви се искарахте.. Смешно е и като пишете сами не си вярвате.. И кво ВСЕКИ МЕСЕЦ ДАВАТЕ ПО 300 ЛВ ЗА ДРЕХИ? АЙДЕ БЕ! АЗ ПЪК НЕ СЪМ СИГУРНА..
    Аз пък излизам ефтино ама не си водя записки и да преувеличавам..

Леле найстина се учудвам, че харчите по толкова много 600-700 лв на месец.. Всеки месец ли си купувате толкова много дрехи?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Окей,нека да сметнем

150 кинта за уроци.
    100 кинта за някой друг парцал.
    70 кинта за косата ми(фризьор,лакове и други глупости)
    30 кинта за козметик.
    200 джобни.
    Иии...50-60-70,ако си поискам за нещо отделно.

Към 600 лева си ги харча спокойно.
    Не смятам пътувания извън града,храненето ми(напоследък съм доста лакома )и други глупости.Ами,спъпичка съм,ама съм им едничка.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Наще ми дават по 20лв. на седмица, т.е 80лв. на месец.. понякога ми стигат, а понякога не...зависи колко често съм на кафенце, по McDonald`s, KFC и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз харча към 300-400лв. на месец е зависи и от месеца.Само телефона,интернета и фризиора са 100лв. на месец.Джобните ми за седмица са 30лв.-тва включва кафенца/купони.Отделно отиват към 80лв.ако с класа ше ходим някъде на екскурзия ама тва е по рядко.За подараци към 20лв.ако някой от френдките има рож.ден.За дрешки към 80-90лв а другите пари отиват за козметика или няква глупост Малко съм скъпичка....

Сега го сметнах- 180 лева си изкарвам сама на месец. Да, ама не стигат в повечето случаи и наще ми дават от време на време. Мисля да не им търся повече пари, ще се оправям сама. То без това те ми плащат храната, тока и водата ааа и нета и кабелната. Незнам как ще се издържам някой ден като сега не се справям мн добре. Ейй тези 180 лева ги изкарвам за петъците съботите и неделите само. През седмицата уча

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ам много трудно мога да кажа ... В зависимост от това дали ще ходя някъде .. дали искам да си купувам нещо .. Аз дори за 1 седмица не мога да кажа .. затова родителите ми ми дават когато ми трябват Сутрин .. За Кафе и Други
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Лондон
    Ami de da znam vsmisal na6ite ne mi davat pari 4e da gi broq. ponqkoga har4a mnogo ponqkoga malko, az si praq smetkata kolko imam i kolko trqbva da har4a, vse pak zaplatata si e moq i az se razporejdam s neq i na6ite nqmat dumata

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    Парите които харча си ги изкарвам самичка.
    Отпускам си 50лв за телефона
    50 за някое парцалче
    20-30лв за цигари само отиват на месец
    и 100лв джобни....ама напоследък зеха бързо да свършват....
    Трвбва да се огранича малко...
    И това е без да искам пари от оная циция майка ми
    Като ми трябват пари превеждам документи няколко дни наред.
    Тва му е цаката.
    Заплатата ми е 280 на месец
    Се трябва да ми стигат
    Ми на мене ако не си плащам храната, биха ми били достатъчни. По темата: аз не харча много, постоянни разходи нямам, ама тука си пазя някви пари за черни дни, ако сгафя нещо и ми резнат джобните, та да мога да се издържам максимум 1-2 седмици и така. \/
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Kолкото се може по-малко, все пак се съобразявам с финансовите средства на родителите, които не са чак толкова много..
    Та, когато съм на училище за такси дневно по 3 лева, понеже даскалото е на доста разстояние от нас..
    Отделно за закуски винаги ми осигуряват по 1-2 лева, зависи. Тях си ги спестявам, освен в случаите, когато имам нужда от ядене..
    За излизания оползотворявам около 30-40 лева..
    За разни придобивки от сорта на дрехи, книги и т.н. - около 50-60 лева..
    Има и моменти, в които прибягвам и до моите спестявания
    Отскоро имаме уговорка да ми връчват парите в началото на месеца, пък аз да си ги разпределям за всичкото това и да ми стигнат, разбира се..
    You are broken, I can fix you...

Ся ще ги сметнем:

дрехи и обувки - 80-100 най-много
    за училище - за месец ми стигат 40
    за фризьор (което се случва на всеки 2 месеца) - 5лв най-много
    за мои глупости - аз си спестявам, ако нямат смисъл или знам, че няма да ми ги вземат Пък, ако знам, че ще ми го вземат има искам около 15 лв
    за телефона - на всеки 6 месеца по 5-10лв, понеже съм на ваучер, пък и не говоря толкова по тая бракма
    интернета - 20лв

Значи, ако ще ходя на фризьор и ще си купувам нещо - около 180-200 някъде Иначе, ако нищо няма да си купувам нищо и няма да ходя на фризьор - около 60-70
    Pure white

Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    ...Отскоро имаме уговорка да ми връчват парите в началото на месеца, пък аз да си ги разпределям за всичкото това и да ми стигнат, разбира се..
    Като си спомня преди 1-2 години и аз бях така в смисъл ръсят наще стотачка за месеца (като тва включва даскалото кафенца - мафенца и сякви излизания) отделно си ми даваха ако мисе наложи примерно дрешка, прищявка, оше на първия месец осъзнах колко труден е този начин на живит след като на 9-тия ден вече бях банкрут не питайте как преживях остатъка от месеца но когато започнах сам да си изкарвам парите доста по- добре си правя сметките 600лв ги вадя на месец като не давам за нищо вкъщи успавям да си угаждам почти на всяка прищявка и общо взето не се лишавам от нищо
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами зависи от месеца - къде ходя,какво правя,какво ще си купувам!Сега като съм на даскало харча значително по малко,но лятото...горките ми родители!Тогава съм в стихията си да харча пари!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    V rozovite ti syni6ta...
    ами към 200-250.просто като чета на някои как са писали 50-100 лв и не ми го побира акъла за къде по напред са тези пари...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    За месеец...ами не знам.Гледам да пестя ...

Леле, ми то и аз съм едно дете, ама чак по 500-700 лв на месец?! Надали...
    Ами тела и нета са ми около 45 лв + козметика, евентуално фризьор или някое парцалче... не повече от 120 лв! Все пак трябва да се съобразяваме с взможностите си!
    Е, да и джобни, транспорт, а да не забравя и, че ползвам ток, вода и т.н. у нас. Ако трябва и учебнци и тетрадки. Ами, не е лесно да издържаш дете в днешно време!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ами ... аз съм изключително спестовен човек и мразя да пилея пари са глупости като разни прищевки, дрънкулки и дрехи. Когато имам нуда от дрехи, с майка ми излизаме и купуваме и това е. Мразя да меряяя ... и такива ми ти работи. Около 60 джобни за месец са ми одстатъчни да се оправя ... като махна транспортните, де, пътувам с карта.
    Memento moriendum esse!

Град
    Pays de la Loire
    Точен отчет не мисля да давам, ама като се замисля, около 1/3 от семейния месечен доход се използва за мен...

Голям фен Аватара на asasfdf
    може би около 200-250лв месечно, но отделно нашите имат разходи покрай мен

Мега фен Аватара на Pliok0019
    200-300 общо.

Град
    некъде из Сливница...
    еми не съм ги смятал на месец по колко харча ама без да си купувам дрехи и сякви други джундурий на ден харча от порядъка на 15-20 лв.

Град
    where no one needs a reason..
    Към 150 лв, ако не си купувам дрехи.. Въпреки че за дрехи не харча много.Това е в обикновените месеци, но примерно септември за мен се дават повече пари.. поне 400 лв отиват.
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

Град
    некъде из Сливница...
    Цитирай Първоначално написано от Electron.
    Цитирай Първоначално написано от RullzZz
    еми не съм ги смятал на месец по колко харча ама без да си купувам дрехи и сякви други джундурий на ден харча от порядъка на 15-20 лв.
    омг и аз не съм си правил сметка но харча някъде по 5.. най-много 10 на ден
    еми в тия пари се включват цигари храна бензин,като ходя на кафе и там отиват 3-4 лв и ето ти ги 20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си