- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Личните Ви разходи
Ами попринцип средно 5 лв на ден са ми достатъчни (само защото живея в малък град)През времето когато мога си ходя при роднини в по-голям град и там е от голяма зависимост в колко часа ще се прибирам...автобус,такси...и тем подобни...
А иначе 3 лв цигари и 2 остават или за кафенце или за някаква глупост от магазина.
Та...откакто работя 300 лв ме уреждат идеално...дрехи,обувки,джоб и,цигари,кафета
Само няколко пъти съм искала пари от нашите
За два месеца през лвтото съм изхарчил над 350 лева!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
Евалата ,точно така
ами попринцип не си правя равносметка колко харча още ми е рано да работя затова родителите ми ми дават пари... зависи какво ще си купувам и колко струва всеки път е различно но иначе не харча много но съм си доволнано винаги може повече все пак ...
![]()
ми като имаме предвид че ми дават по около 20 лева през 2-3 дена сметнете![]()
Every man dies
But not every really lives
do 200 lv 6toto u4a v dr grad i si treeat...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Към 120-140 лева най-много..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз се оправям прекрасно със 100 лева освен ако не наближава нов сезон за който тряаа да се пазарува![]()
in defense of our dreams...
да видим:
30 лева джобни - като сметнеш, че има дни дето изобщо нищичко не си купувам.. даже дъвка. Просто не пуша и не пия и за тва може би не харча по 50 лева джобни като някои
20 лева - за други нещица.
Ама сега преди да тръгнем на даскало ще си направя график и ше сметна колко горед олу ше отиват на месец и ще накарам наще да се съгласят да ми ги дават на всяко 1 число от месеца.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
окло 100лв джобни .. лошото е че се нещо ми трябва и всяка неделя съм с майка по магазини (за нещо дребно.. някой блузка, данки, убувки... ) телефон - 40-50лв у някаде около 200-250 сиг заминават за мен![]()
Между 300-350 лева на месец.Отделно дрехи.А сега и учебници.Колко трудно се печелят,а как лесно и бързо си отиват...![]()
100лв като направиш сметка, че яденето на работата аз си го купувам![]()
Аз на месец харча към 1000 лева, но около 700 от тях си ги изкарвам сам.
Ами,като си платя сметката на телефона,която обикновенно е към 100 лв..излизанията..може би миналия месец имам изхарчени 1000 лв ако не и повече,но парите са за да се харчат![]()
Better DeaD,Than In Love ...
+1!Първоначално написано от DJACK
![]()
Зависи. Всеки месец различно, но когато ходя на даскало харча най-малко защото се ограничавам от към дискотеки и кафета. Иначе лятото всичко на макс. Дори това лято ходих два пъти на море
Иначе по време на даскало около 150-200 лв на месец като 50 лв са ми интернета и сметката на телефона![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
като се има в предвид че съм на квартира в друг град - 55 лв..+ вода ток и за чистачка...ала-бала още 30 лв средно ги сложи (а да НЕ говорим зимата за тока)джобни за през седмицата 25 лв..смятай колко ми тряат![]()
най-малко на месец 50лв а когато имам рд през месеца и 150 не ми стигат![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Наще ми дават по 100-150 евро на месец. Като почна да следвам обаче ще получавам нещо като помощи около 300 евро на месец (не знам още колко точно). Аз винаги се оправям с толкова пари колкото ми дават наще. И с 50 мога да справя и съм го правила.
Ми лично на мене и 100 лева за 1 ден няма да са ми достатъчни. Но иначе за месец харча около 50-60 лева . През ваканцията малко повече. Зле съм с разходите защото харча като невидяла все едно за пръв път виждам пари.![]()