.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 122
    Искам и ааааз да ми дават по 700 лева на месец
    Горе-долу на ден по 2 лева ...
    Отделно ако за някоя дреха поискам...ама тва рядко става...обикновено от някви мой спестени си купувам глупостите...

ami az sum de4ko o6te i izlizam malko na roditelite mi,pone taka si mislq de ta sega da smetne :
    1.40 lv djobni na mesec
    2.120 lv za uroci
    3.za dre6ki 100 lv nqkude/ e seki mesec razli4no /
    4.i za nqkvi prostotii o6te 20 lv nqkude
    i kato slojim 4ertata iliza:
    280 lv wow mislih 4e 6te e po evtino emi...

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    ami az sum de4ko o6te i izlizam malko na roditelite mi,pone taka si mislq de ta sega da smetne :
    1.40 lv djobni na mesec
    2.120 lv za uroci
    3.za dre6ki 100 lv nqkude/ e seki mesec razli4no /
    4.i za nqkvi prostotii o6te 20 lv nqkude
    i kato slojim 4ertata iliza:
    280 lv wow mislih 4e 6te e po evtino emi...
    оооо да,и уроците...начи+80 лева при мене...за шибания немски

Не съм мн скъпа, така като гледам в сравнение с другите.Та разходите ми са към 270лв.

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    mi po 30 lv za razgovori po telefona tova e za6toto sega nqmam telefon a kato imam koi znae kolko 6te stanat
    za qdene piene i za cigari ytivat kam 100 leva
    za izvanreden podarak na gadjeto kam 50 lv na mesec
    i o6te tolkova za podaraci na drygi priqtelki
    i ob6to vzeto tova kam 250 lv na mesec
    a kato mi treat pove4e pari4ki vmesto da hodq na daskalo i na trenirovka hodq da ba4kam na avtomivka pla6tat po 15 lv na den no rabotata ne e koi znai kakva i si zaslyjava.

За месец ми трябват към 40 лева, без да си купувам никакви дрехи, скромно нали
    SMILE FOR ME NOW

ми мен някъде мън 600 ми стигат на ден по 20 е горе дол нормал нз за вас ама на мен пове4е 6те ми трябват за напред
    XOXO...

Разходите ми не са никак малко, но най-голяма част от тях отиват за транспорт, защото уча в друг град, храна за през деня, доста скъпи учебници и консумативи, пак във връзка с образованието. Дрехи, козметика и разни такива си позволявам доста по-рядко. Като гледам повечето съфорумци за какво харчат парите на родителите си- жал ми става за вашите. Но ... техни дечица сте си, те си знаят как си ви възпитават!

mi po 400 lv sa mi dostatu4ni ama kato se vklu4i 4e jiveq ve4e sama i pla6tam vsi4ki smetki i taka natatuka.a ina4e kato izklu4im dre6ki hrana i taka natatuka samo za kafeta i izlizane nqkude 50lv
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    София
    80-100лв, ако не харча много.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Зависи...ако трябва да си купувам дрехи или такива работи около 300-400лв.Иначе без тях около 100
    и аз съм ГОРЕ-ДОЛу тъка..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз харча многооооо. 200 лв. само за глупостите, които по-горе изброиха, ама някой брой ли парите, които отиват за интернет, топла вода и т.н.? Абе, поне една заплата омитам.
    Ама какви сме въшки всички, а? Аз мисля да почна да харча по-малко.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами към 100лв за храна,този месец съм похарчила към 200лв за дрехи,но по принцип не харча толкова това сега е за ботуши,яке...Абе маи са повече от 200.Други дрънкуклкиии.Абе кум 300-350 лв,но това не е всеки месец така по принцип не си купувам дрехи чак толкова често...Значи средно 200-300 всеки месец е различно.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ами за тела.към 30,за храна 100-150 и за дрехи към 150,но понякога и по 200-300.Ми най-много 350-400 на месец.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами за телефон 10лв най-малко.. за излизания за месеца около 60лв ще ми стигнат
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хм, надявам се да не съм от най - скъпите дъщери...

100 кинта на месец за всичко - храна, дрехи, излизания, купони, джобни за даскало, алкохол, трева, разходи за даскалото (нали искат еди кви си пари за бояисване, незнам си кви за щори и т.н. простотии, за разни фотокопия с упражнения и т.н глупости) , подаръци при евентуални рожденни дни... и така... в същност дрехи нямам възможноста да си купувам особено често... а гледам някви хорица по 300 кинта на МеСеЦ за дрехи ... на мен това ми е лимита за ... половин година сигурно... ако не и повече...
    Какъв скромен живот водя ...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Зависи...Може би 100 лева за месец...По-малко,повече...Зависи...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Разходите ми не са никак малко, но най-голяма част от тях отиват за транспорт, защото уча в друг град, храна за през деня, доста скъпи учебници и консумативи, пак във връзка с образованието. Дрехи, козметика и разни такива си позволявам доста по-рядко. Като гледам повечето съфорумци за какво харчат парите на родителите си- жал ми става за вашите. Но ... техни дечица сте си, те си знаят как си ви възпитават!
    Аз също така.
    За транспорта отиват голяма част от парите.
    За през седмицата....
    Ако бях при мама и тате тези парички щях да си ги харча ей така, за глупости, но не съм.
    Сега докато сме в стачка 4 седмици спестих някой лев.
    =D>

Мммм обикновено ми стигат и дори имам да заделя по нещо. Като се има предвид, че плащам сметки, телефона ми (добре, че само единия трябва да плащам), по някоя дрешка и пари като излизам ми стигат. Но като съм си правила сметки колко харча ми се вижда прекалено много. Доста пари отиват за храна и сметки, за колата (което е странно при положение, че ми плащат горивото)... Добре, че не трябва да искам пари от наще, че ако това, което харча го исках от тях щеше да са се отказали да ме финансират
    Този месец си сложих лимит и ще видим до къде ще стигна

Град
    *Maina`City*
    Цитирай Първоначално написано от KaL4y
    Хм започвам да се успокоявам, че не харча чак толкова много колкото си мислех
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Re: Личните Ви разходи

Цитирай Първоначално написано от KaL4y
    Искам да ви попитам вскеи по колко пари са ви нужни на месец? Лично за самите вас не за цялото семейство? Имам чувството, че харча много пари, а като се замисля няма как без тях
    За съжеление аз харча много пари на месец околу 200 лева а понякога и повече

Ммм явно всеки харчи споредвъзможностите на семейството му . Като има кой да ти дава 600 лв на месец ще ги харчиш, но като няма - няма как .

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Ами имам пари,но повече от 20 лв на месец не харча Основно си давам парите за залози на eurofootball

Ми аз преди не харчех толкова бе... Сега като се замисля... Лелее... минимум 200-250 лв за месеца ме устройват май... 40 лв интернета, 30 лв сметката за телефона, по 25-30 седмично за даскало, за кафенца... пък и давам по 15 лв седмично и за цигари... Отделно вече други разходи за дрешки, некое и друго гримче понякога(добре, че не обичам да се кльопам много )... Май тва е общо взето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си