.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    3 лева през седмицата, и 3 лева за събота и неделя. 21 лева за цялата седмица излиза. Отделно за концерт или нещо друго по 5 лева, ама тва е рядко.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    100 лв на седмица. В тях влиза абсолютно всичко - транспорт (25-30 лв), храна, джобни. Ако искам да си купя нещо, обикновено гледам да си спестя, но и нашите не биха ми отказали.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами то при всеки е различно,и зависи много от финансовите възможности на родители. Разбира се, че ако са по-богати ще дават повече паички на децата си,а ако получават средна заплата, тр да се ограничават. на мен ми е 20 лв пътя само до училище, отделно за училище още пари,за дрешки,ботушки...кафенца,ро дени дни но си имам стипендия 20 лв всеки месец

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Най-малко 300лв. В това се включва абсолютно всичко - храна, наем, интернет, забавления.

Когато живеех при наште не съм харчил по повече от 50 лв месечно.

Град
    София
    С тея мой постоянни пътувания и други разходи, отиват към 1500 лева на месец. Гориво за колата, разни сметки и лизинга на колата, плюс дневните и става бая натоварено ама това е.
    N2O

Еми аз сам си ги изкарвам...ама към 300 ...
    Миналия месец кецове за 120 кинта...
    за ядене около 100...
    Другото е за кафенца,купончета и подобни забави

Секи месеь си е различно бе хора..хах ама май май...с всеки измитат месец става все повече и повече.... амъЪъ иначе..колкото повече-толкова повече!!! =D>
    [[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Хм...не съм си правила равносметка...ама пък и то всеки месец различно...зависи дали съм си купувала нещо. Наще ми дават пари за училище/кафе, за уроци и тренировки и за част от дрехите...разни мои си прищявки (като лакове всеки ден...) се плащат от моя джоб Ама като цяло не харча много...(поне така си мисля )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От родителите си получавам по 12(преизчислено след инфлацията, преди бяха 10 лв. седмично). повече пари не им иска, а рядко се случва да си бутам спастяванията. Трябват ми предимно зимата пари, а лятото не ходя по кафета и пестя за студените дни........
    С тези пари си купувам някоя дрешка и грим, обядвам понякога, ходя по заведения............Не се оплаквам, че нямам пари. Отделно ми дават 12 лв за противозачатъчни(ама сега не ми ги дават, защото съм ги поспряла). Примата си зареждам на 4-те месеца 1 път сигурно с 15 лв. и ми стига, имам Глобулска карта, с която говоря без пари с нашите, кака, гаджето и 1 приятел...........Телефоните си ги плащам сама.
    Дойде ли време за разходи като дрехи и обувки, семестър, учебници, всичко се планира поне месец предварително и част от бюджета се заделя за това.
    Но, в тези пари не смятам това, което плащат за вода, ток и храна, както и общите семейни покупки като компютър или печка, които реално и аз ползвам!
    Изобщо съм им много евтина, а не се ограничавам особено. Имам дарбата да пестя

Само интернета, телефона,гримовете и фризьора са ми към 80 лв. на месец.Отделно дрехите..А джобни..маика ми дава по колкото има на седмица..10,12..ако има и по 20 -30 ми е давала..зависи..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

..

Zna4i da vidim
    Az m/y predi 20 min si napravix edno iz4islenie kolko mi trqbvat za toq mesec.
    50 - gsm imam da pla6tam sega ina4e e 30 grubo 6te se staraq ina4e be6e predi 80-90 lv za gsm otivaxa.

50 - za vuztanovitelni (fitnes)

20 - za karta za fitnesa

20 - za Internet

Total: 140 lv ama kato maxna 20 deto toq mesec se olqx s tel pak stavat 120 lv na mesec bez da si kupuvam drexi.
    Ina4e az vseki mesec si vzemam ne6to novo.Moje edna teniska bez rakavi na Lord da e ama si kupuvam tam ne6to.
    Ina4e Grubo 120 kinta vseki mesec.Oooooo ami daaaaa ami li4nite beeee kude gi zabravixxx
    Ami zna4i az sum golqm kusmetliq ne pu6a ne piq po jeni ne xodq i razni diskoteki kato ne vijdal

Rqdko xodq s gadjeto na disko pove4e na edno kafe s neq tq mnogo skromni4ka az iskam da i kupq ne6to s taksi da q zakaram do tqx tq mi se kara kato povikam kola da ni vzeme kogato vali primerno pak mi se kara za kvo sum si daval parite po neq.Pfff 6te pla4i za takuv kato men :P
    Kakto i da e kakto vinagi se olqx s pisaneto otnovo.E kvo da napravq na rabota sum i nqmam druga rabota osven da ubivam vremeto s 4at

Аз съм на 18 и като Ви чета разходите искрено Ви завиждам.
    На мен минималните разходи са ми 500лв. Лошото е, че в момента наще нямат възможност да ми дават и аз се мъча сам да ги изкарам (законно, от 4 години сам си изкарвам парите, въпреки че родителите ми искаха да ми дават, но аз отказвах, и мога да Ви кажа, че това е може би най-голямата глупост, защото докато ги изкарвах съм загубил страшно много време за мойте лични удоволствия ). Така че гледайте да започнете работа колкото е възможно по-късно. И знайте, че парите не са определящ фактор за Вашата същност и тези, които съдят по парите са адските идиоти и не заслужават Вашето внимание!

P.S. Не знам дали отговора ми е според темата, но съм погълнал малко алкохол и съм си оставил ръцете да се движат без да им се мешам...

mnogo har4ite be hora na mene mi davat 56 leva za cqlata sedmica v tqh vlizat drehi hrana za dakalo kafeta i taka natatyk ina4e otdelno 30 leva za tanci 55 za uroci i tova na4i mi 141 leva to4no az pone ne pusha i ne mi otivat parite za cigari

oh da zabravih 20leva za internet 10 koito az plashtam zna4i popravka 151 leva im izlizam

Град
    София
    Дават ми по 20 кинта на седмица, но аз харчча само 5. Другите спестявам като навърша 18 да си основя фирма.

Подтикната от темите тук реших в продължение на 1 месец да си смятам разходите...е днес стан един месец..сметнах и наистина се стреснах...348лв. като в тоя месец не съм си купувала дрехи...е вярно уроците ми са към тези пари ама те излизат около 60-70 лв...а другото къде и за какво е отишло..бога ми няям идея..

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    около 100лв джобни
    30 г/д тел
    30 нет
    такси за балет и даскало
    ии...не смятам парцалки и гримове...бе доста са си
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хммм добра идея един месец да посмятам
    Пита се какво харча аз или наще за мен?
    Щото само курсовете ми са 200на месец...
    А иначе ми дават по 40месечно с които аз ходя на партита,ям и си купувам дрехи...Е като се има предвид че пазарувам от 2ра употреба и си правя сандвичи от вкъщи е добре...А нз как така става когато най-закъсам за пари все се намира някакво решение..длаи баба ми ще ми даде за празник,наще ще си забравят рестото в мен или ще се намери бачкане...

Уффф
    35 лева - телефон
    15 лева - интернет
    62 лева - джобни на месец
    За дрехи нямам точно определени пари!

Еми около 100 лева.
    За разни женски дребойрии блузки козметика
    Телефон
    Нет
    Курсове за художничка..
    За билети за автобус и такси.

Джобните ми излизат някъде около 100 лева на месец.За дрехи и козметика изхарчвак спестеното от месеца/седмицата.Когато има някое по-мащабно ходене по магазини,нашите ми дават допълнително.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    В сравнение с половината тук сум сигурна че излизам доста по евтино на наще ... вие се изкарахте с разходи големи колкото заплатата на майка ми (300-350 лева) ... немога да си дам равносметка какви пари отиват покрай мене,просто защото не си водя бележки ...

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    Оф,мен ме е срам да кажа
    Хах..не сериозно,аз съм им доста скъпичка на наще...
    а като се има предвид,че съм ужасна,чак ми е гузно
    Хмм..не знам какво си мислят някои ама аз харча към
    500-600-700 на месец.
    Чудите се сигурно къде ги пръскам,но винаги се намира къде
    Ако си харесам някои нови дрешки,за диско/партита,глупости,алкохол,
    цигари,дискове...винаги все се намира как да ги похарчка. :P
    Точно за това искам да си намеря работа,защото направо разорявам наще,макар че те казват,че не им пречи,че съм им скъпа Обаче като
    се сетя,че имам и сестра,която харчи повече от мен..направо
    а пък аз се чудя на тия хора който казват че харчат по 100-200 на месец,а дори имаше и по-малко...........

Град
    Под масата
    на месец имам 360 лв като си плащам интернета,сметките -ток,вода,телефон; храната,дрехите,наркотицит е,цигарите и всички други битови глупости... странно,но ми стигат .. де и на мен да ми се полагаха по 800 лв на месец

Е повечето уикенди не съм на мои разноски
    dance

Фен
    Град
    c0фиR
    около 200-300 лв при ходене на пазар двойно! аз съм се замислял по темата,но винаги съм си мислел че е нормално като си наумя че трябва да имам нещо то ще го имам независи с цената ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си