.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Ами попринцип средно 5 лв на ден са ми достатъчни (само защото живея в малък град)През времето когато мога си ходя при роднини в по-голям град и там е от голяма зависимост в колко часа ще се прибирам...автобус,такси...и тем подобни...
    А иначе 3 лв цигари и 2 остават или за кафенце или за някаква глупост от магазина.
    Та...откакто работя 300 лв ме уреждат идеално...дрехи,обувки,джоб и,цигари,кафета
    Само няколко пъти съм искала пари от нашите

Град
    Някъде на юг!
    За два месеца през лвтото съм изхарчил над 350 лева!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    от къде да знам

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Ми всеки се простира според чергата си. На който родителите могат да си позволят да му дават по 600 - 700 лв. на месец - да си ги харчи със здраве. На който не могат - му дават колкото могат. Който работи е най-добре, защото е осъзнал, че парите се изкарват трудно и сигурно ги харчи по-разумно.

Евалата ,точно така

Град
    в мазето ;dd
    ами попринцип не си правя равносметка колко харча още ми е рано да работя затова родителите ми ми дават пари... зависи какво ще си купувам и колко струва всеки път е различно но иначе не харча много но съм си доволна но винаги може повече все пак ...

ми като имаме предвид че ми дават по около 20 лева през 2-3 дена сметнете
    Every man dies
    But not every really lives

do 200 lv 6toto u4a v dr grad i si treeat...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    In the middle of Nowhere
    Към 120-140 лева най-много..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз се оправям прекрасно със 100 лева освен ако не наближава нов сезон за който тряаа да се пазарува
    in defense of our dreams...

60-70 лв. само за училище , а пък за друго ...

Град
    Шумень
    да видим:
    30 лева джобни - като сметнеш, че има дни дето изобщо нищичко не си купувам.. даже дъвка. Просто не пуша и не пия и за тва може би не харча по 50 лева джобни като някои
    20 лева - за други нещица.
    Ама сега преди да тръгнем на даскало ще си направя график и ше сметна колко горед олу ше отиват на месец и ще накарам наще да се съгласят да ми ги дават на всяко 1 число от месеца.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

окло 100лв джобни .. лошото е че се нещо ми трябва и всяка неделя съм с майка по магазини (за нещо дребно.. някой блузка, данки, убувки... ) телефон - 40-50лв у някаде около 200-250 сиг заминават за мен

Между 300-350 лева на месец.Отделно дрехи.А сега и учебници.Колко трудно се печелят,а как лесно и бързо си отиват...

100лв като направиш сметка, че яденето на работата аз си го купувам

Аз на месец харча към 1000 лева, но около 700 от тях си ги изкарвам сам.

Ами,като си платя сметката на телефона,която обикновенно е към 100 лв..излизанията..може би миналия месец имам изхарчени 1000 лв ако не и повече,но парите са за да се харчат
    Better DeaD,Than In Love ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DJACK
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Ми всеки се простира според чергата си. На който родителите могат да си позволят да му дават по 600 - 700 лв. на месец - да си ги харчи със здраве. На който не могат - му дават колкото могат. Който работи е най-добре, защото е осъзнал, че парите се изкарват трудно и сигурно ги харчи по-разумно.

Евалата ,точно така
    +1!

Зависи. Всеки месец различно, но когато ходя на даскало харча най-малко защото се ограничавам от към дискотеки и кафета. Иначе лятото всичко на макс. Дори това лято ходих два пъти на море

Иначе по време на даскало около 150-200 лв на месец като 50 лв са ми интернета и сметката на телефона
    Вече се съмва и слънцето изгрява,
    куките пристигат, настава страшна врява.
    Всеки гледа сам да се измъкне,
    купонът ще започне отново щом се мръкне.
    Отново и отново всичко се повтаря,
    със секс и алкохол кръгът ни се затваря!

като се има в предвид че съм на квартира в друг град - 55 лв..+ вода ток и за чистачка...ала-бала още 30 лв средно ги сложи (а да НЕ говорим зимата за тока)джобни за през седмицата 25 лв..смятай колко ми тряат

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    най-малко на месец 50лв а когато имам рд през месеца и 150 не ми стигат
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Наще ми дават по 100-150 евро на месец. Като почна да следвам обаче ще получавам нещо като помощи около 300 евро на месец (не знам още колко точно). Аз винаги се оправям с толкова пари колкото ми дават наще. И с 50 мога да справя и съм го правила.

Ми лично на мене и 100 лева за 1 ден няма да са ми достатъчни. Но иначе за месец харча около 50-60 лева . През ваканцията малко повече. Зле съм с разходите защото харча като невидяла все едно за пръв път виждам пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си