.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Необичайно Кървене

Ами, притеснявам се, защото преди 1 седмица приятелят ми... ме отвори, на 16 съм. Преди 2 дни правихме секс за втори път и вечерта се появи кървене, както и преди малко. Необичайно е и ме притеснява, защо 2 дни подред кърви? Мерси предварително.

Нищо ти няма спокойно

Град
    Асеновград, България
    Кървене е нормално да има до една година след първия полов акт, стига да е краткотрайно!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

и да уточня, че го правихме без презерватив, има ли шанс да съм забременяла? Не е свършвал в мен.

Ясно, значи ще отмине така ли? И общо взето имам ли причина да се притеснявам?

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от orianah
    и да уточня, че го правихме без презерватив, има ли шанс да съм забременяла? Не е свършвал в мен.
    Ако си сигурна, че не е свършил в теб, шанс почти няма!

Не си бременна...но другия път по добре го правете със презерватив

Питам глупости вече от притеснение Мерси много за отговорите.

охх винаги има щом не е с презерватив! дано имаш късмет и не си бременна! И умната следващия път си сложете презерватива 50 стотинки е не е толкова скъп! А колкото до кървенето не се притеснявай, то е нормално и все пак ако толкова ти пречи отиди на лекар да те прегледа

Град
    Асеновград, България
    Ясно, значи ще отмине така ли? И общо взето имам ли причина да се притеснявам?
    Ами ако има кървене твърде често или пък е обилно и трае повече време, отиди на гинеколог. В противен случай, не се притеснявай (нищо ти няма)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си