.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на SuN4o_F
    бтв мацко защо е такъв подписа ти? да не си се скарала с приятеля ти???
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Лелеее как ми се ходеше на това партиииии.. чаках го от септември.. и в крайна сметка не отидох ЛЕЛЕЕЕЕ КОЛКО МЕ Е ЯДДДД... БЕШЕ ЛИ ГОТИНО, ХОРА, КАЖЕТЕ ПЛС! ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗДРАЗНЯ СУПЕР МН АКО КАЖЕТЕ, ЧЕ Е БИЛО ВЕЛИКО.. МА ИСКАМ Д ЗНАМ ОБОЖАВАМ СВЕН И СКАРАБЕКС.... (((((((((

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не сме се карали.
    Кротко и спокойно ме заряза.
    Този път завинаги.
    леле вярно ли ве? че вие супер много си отивахте... за това ли не те видях да dance? а той беше по едно време до мен ама нещо май не беше много на кеф...
    Love you Kris !!!

точно така искам да си силна а тази с която се натиска май беше от Ихтиман ... я ми кажи с ква коса е ? щото ги видях отпред ..та може и да е тя
    Love you Kris !!!

не бе чак натискали не .. нещо танцуваха заедно ... тя се кефеше някаква... едва ли ще му откаже де... пфф да не ти пука ..
    Love you Kris !!!

супер сладка си .. приятелката ти също ... нали ти казвам видях те няколко пъти, но не исках да досаждам
    Love you Kris !!!

А трябваше... Щеше да е забавно да се видим на живо.
    e добре де ... другия път ще си знам ) то кое е следващото яко парти? декември някога имаше ...бтв поздравявам те със soundtracka от 'Реквием за една мечта' .... Свен като го пусна много ме здуха и точно зад мен седеше един много зле и ми стана гадно ... много гадно .. но след това всичко се оправи
    Love you Kris !!!

е сега ще я сваля и изслушам и лягам че всичко ме боли адски много
    Love you Kris !!!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Не

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

100% е нямало такова!!!Аз бях прекалено,ама прекалееено зле и с летящата ми глава не можахме да се доберем дo МЯСТОТО...а божеее,от кога си ме4таех за тва парти не е истина просто,прегръщах плакатите по улиците...щастие...сега ве4е ми е болна тема,каквато ми беше и Марио Раниери като го изпуснах в Black Box-а
    .......................................
    ..................................
    .....................................

P.S.-Оо,Whisskas-3 Steps Ahead...знаеш какво да слушаш
    аиде и от мен-Dj Neophyte en evil activities-alles capot

ohhh toi moq mrazi da hodi v blackbox i az ne hodih na ranieri no pone sam mnooooooooooogo dovolna ot wittekind i obi
    Love you Kris !!!

Винаги,ама винаги като чуя Хр.Ботев,хард техно.....и го свързвам с кетамин.Там е меката на кетаминките
    Аиде пък следващото Hard Love-на пролет!!!

е хайде сега ... бтв сетове вече има ли ? а клипчета ... ако сте намерили дайте линкове
    Love you Kris !!!

Абе все има ве4е ка4ени,обаче аз не намерихИма от 25-ти на Azzido на партито ама са ужааааасни,и тъпака дето го е правил е снимал само първият 1 4ас!!!А както вс знае в началото на всяко парти пускат буламач

Не ми казвай,че не си била на онези безумно яки партита, които почват с резачка от началото, и приключват със същата резачка?!

И се прибираш вкъщи умопомрачен...
    На мен реза4ката ми е в главата .Била съм на наистина мн партита,едни по-хубави,други не чак толкова.....нооо честно казано сега ме накара да се замисля кое по дяволите ми бе6е последното такова парти? Ааа маи на Viper..!

умопомра4ението ми е част от същността

Прост пример- 23 Февруари 2007ма, Total Hardcore Massacre - DarkGabber, Shano, E.K.q Animassacre.

Garga Party vol II.
    19 Април 2007
    Pavf
    Endurancer
    Noa
    Shano
    ...
    Резачка. От началото до края.
    Е то няма как да е др.-Шано е ненормален! Заклевам се по 1 време ми приличаше на как беше тва с пипалата от митологията,...

oooo Shano super mnogo me kefi ... 2 pati sam 4uvala kak puska i sam prosto o4arovana ))
    Love you Kris !!!

na kolko godini e obi? golqm sladur e

Апфхахахах, аз на Камен му правих прическа веднъж...
    Бяхме на афтър у тях, след едно парти в Блек Бокса, и го направих в стил "Миксера избухна и косата ми пострада докато пусках" ...
    Не знам дали прилича на Горгона( това е съществото), ама рошав много му отива...
    ...аз веднъж такава седя и понеже не мога да помръдна от мястото си,само главата ми си праве6е някви странни движения.Та пуска си тои,а аз се 4уда що ме стреля ...то4но тоя път секи път ми се вижда6е като някво разли4но същество.Мн бе6е забавно,освен когато ме стреляше-тогава се уплаших

AtMosFera hehe qko ... na kvo si bila ?

Хаха,на кво не съм била!!!Преди тва си бях направила микс от хапове...,ползвах 2 други

брааво )))))) ми то чесно казано и аз на повечето партита съм на нищо.... (само минерална вода) и си подстачам стабилно
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си