- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кои от форума ще ходи на парти на 3-ти?
много ми е интересно дали има хард техно маниаци тук... и кои ще ходи на нечовешкото партииии))))
http://avtora.com/news/nowini/festiw..._i_alex_calver za tovaaaaaaaaaaaaa))
Разбира се че ще ходимммммм ... имам си и билетче вече ... нямам търпение .. още 9 дни \/
Love you Kris !!!
НЕ!Това ще е тъпо в зала вече да не правят партита.Тиесто като беше в бг Тея имаха басси смотаните колони в залата.Според мене ще е тъпо + това купон се прави навънка
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
huahahuahauahau are ne se izlagai po-dobre .. kvo iskash zimata da ti napravqt party na van li ? to4no i vremeto i dj-ite sa si za ZALA.. partyto spored men 6te e unikalno i ne mislq 4e e nujno da sporq s 4ovek koito slu6a TIESTO... haide uspehПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Love you Kris !!!
hahahha ne ne mi e parvo party 6 ili 7 mi e
Love you Kris !!!
ммммммм супер .. аз пък си уших дрешкитеПървоначално написано от Whisskas
и много им се радвам
хайде ще се видим
) то не остана
![]()
Love you Kris !!!
Аве аз се колебая имам покана за ПР, където предполагам ще бъде по-празно, но все пак ...
Незнам ще реша в събота къде да трещя.
Аз ще ходя на метълски фест,дето казват че бирата била по левче,мисля че в зала/стадион или каквото е Христо Ботев,ще се проведе.
Също е на 3ти.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ъъъъ ако говориш за Амофис, Едгай, Бенедикшън и т.н. - то не е ли в Зиминия дворец, все пак???Първоначално написано от RAWRRR
Saatana vittu perkele hate crew!
e 3-ти Христо Ботев...HardLove... къф метъл?Първоначално написано от RAWRRR
Love you Kris !!!
Кой се излага ти или аз Слушам си квото ми допада казвам ти за пример че е тъпо мястото.Имат баси скапаната аудио техника.Слушайте си щом ви кефи и ви пожелавам приятно браждене![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ее нз,сега на 25-ти минах през Хр.Ботев на RED LINE и капеше пот от тавана като повечето пъти де!Няма сравнение ест.-Свенчо си е маняк и 100% тупалката ше бъде жестока![]()
лудница ще да е ..! дурече в пловдив си има плазма че иначе щеше да е кофти
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
в плазма не е ли хаус?мислех 4е е нещо кат' нащо 4ервилоПървоначално написано от IdiOtKa
да е хаус си е ... е червило е къде къде пойче ... ами хоусче си еПървоначално написано от AtMosFera
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
4ервило е в сф.Приятели от плд кат' са ми говорели...абе 1 към 1 с 4ервило-анархия и т.н.Първоначално написано от IdiOtKa
Аз шото тва на 3-ти в залата е хард техно парти с примес на габа по някое време![]()
Една усмивка РАЗКРАСЯВА твоята душа, а пък две усмивки прменят света..Първоначално написано от IdiOtKa
az shte hoda![]()
![]()
![]()
Drum and bass
dai snimka da te vidq za da te poznaq eventualno tamПървоначално написано от daywacker
)
Пропускам... На 3ти съм на мач в Благоевград и се връщам на 4ти. А ми се ходеше адски много, още повече че на парти не съм ходил от бая време. Който ходи да си изкара добре и за мене![]()
Първоначално написано от Whisskas
Абе мани ама ''шарените хора''хич не са малко по тея партита,така че и те вече ми се губят.А и като бях за малко на red line-а на 25-ти се 1 раздаваха топла супа на старците...имаше БАЯ хора и ''шарените''освен че бяха наистина мн шарени,и на броика не бяха малко.Има си ги доста т'ва имам пред вид
аз те видях 3 4 пъти.. щъкаше насам на тамПървоначално написано от Whisskas
това със звездата беше много ефектно
![]()
Love you Kris !!!