.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Единствената?

sega sam vluben...v momi4e moje bi perfekntno!!!NEZEMNO krasiva,dobra.Ne e kato drugite ligavi momi4ta.ne se ima za mnogo neshto(makar i da e) dokato drute se mislat za mnogo neshto a v sashtnost sa nishto!prosto nz kakvi dumi da izpozvam za neq..tq e vsi4ko koeto moje da se nare4e krasivo.
    Dali sam edin ot malkoto koito imat momi4e kato neq?Moje bi da!
    no tuka idva vaprosa?Dali ne sam zaslepen ot lubovta i da si misla 4e druga kato neq nqma da namera?Misla si 4e ako q izpusna..izpuskam jenata na jivota mi!No vie mi kajete dali e taka!

абе незнам как е ама гледай да не я испуснеш

Какво ти пречи да провериш дали не е тя ? /т.е. да тръгнеш с нея/
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Какво ти пречи да провериш дали не е тя ? /т.е. да тръгнеш с нея/
    Аз пък доколкото разбрах тя е "негова" ..
    Спокссс е пич то времето ша си покаже дали е единствената Ти гледай да си я пазиш. И не ревнувай много,че по такива "неземни красоти" доста се лепят....

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ем щом толкоз се харесвате зимайте се и си живейте живота
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

AHah to I az taka si misleh taq e edinstvena onaq e edinstvena i nakraq axax nqma EdiNsTvenA ... hxahA IMa POreDnaTa edInstVEnA Ama pi4 horata kazvat 4e moje i da e az ne vqrvam nema liubov i t.n ama ok

Град
    Асеновград, България
    Ами не се знае, хубаво е, че си намерил момиче, което да ти допада до толкова. Времето ще покаже дали наистина е такава. Пази я!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    badi s neq, pazi q i se radvai na momentite prekarani zaedno! ako spored teb tq naistina e edinstvena/t.e taka si mislish v momenta/ napravi taka che da q zadarjish kolkoto se moje po-dalgo do sebe si, pravi q shtastliva ....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хубаво е,че си срещнал такова момиче,ама гледай да не я изпуснеш.

Голям фен Аватара на sapphirr
    NEZEMNO krasiva,dobra
    -като гледам как преплиташ родовете,ясно е 4е си влюбен.
    само,4е в тоя коментар не става ясно ти съвет ли искаш,питаш ни дали тя е "жената",оплакваш се или ве4е си с нея-кое от вси4ко е.

sega sam vluben...v momi4e moje bi perfekntno....Dali sam edin ot malkoto koito imat momi4e kato neq...Misla si 4e ako q izpusna
    -нещо няма логика.как може да се се притесняваш,4е има вероятност да "изпуснеш" един 4овек,при положение,4е ти ве4е си с него.

освен това не бъркай моментната тръпка с желанието да прекараш цял живот с някой-има разлика.

П.С.и ако не е тайна на колко години си?като ми кажеш и после аз ще ти кажа дали това е "ЖЕНАТА".сделка има ли?

Ами мисля че ако тя е точния човек за теб то тя би била единствената за теб . За това дръж здраво и не пускай ...

Град
    Shumen
    Познато чувство и аз в момента съм в същата ситуация,само че аз вече съм с нея.

Love U spuffy!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Хубаво е,че си срещнал такова момиче,ама гледай да не я изпуснеш.
    =D>
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Ъ...не че искам да ти развалям идилията...ама ти пък зададе въпроса...възможно е е тя да е "жената",но това е само ако вярваш в съдба и прочие...пък аз съм атеист и не вярвам в нищо...така че за мен е по логично да си заслепен от любовта си...все пак повечето хоира са така...до определен момент...щом е толкова красива и добра...(в какво е добра незнам...) това вероятно само подсилва ефекта...но пък кой знае...може би това е "жената"...щом я обичаш само да си прецакал нещата !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

spored men dori da q zagubish ne trqbva da sujalqvash, po dobre se radvai che izobshto si q imal i e imalo neshto istinko mejdu vas
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

edvali e edinstvena prosto sega q obichash i tq e vsi4ko za tebe i za tova taka si mislish.No ne q ispyskai, radvai i se dokato mojesh I badi shtastliv che si s neq, dori da q zagybish pak trqbva da si shtastliv che si imal neshto takova

Град
    Там, където е сърцето...
    Не е важно какво мислят другите за твоето момиче. Важното е,че ти я обичаш и за теб тя е най-прекрасната. Просто ти не я изпускай.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    NEZEMNO krasiva,dobra
    -като гледам как преплиташ родовете,ясно е 4е си влюбен.
    само,4е в тоя коментар не става ясно ти съвет ли искаш,питаш ни дали тя е "жената",оплакваш се или ве4е си с нея-кое от вси4ко е.

sega sam vluben...v momi4e moje bi perfekntno....Dali sam edin ot malkoto koito imat momi4e kato neq...Misla si 4e ako q izpusna
    -нещо няма логика.как може да се се притесняваш,4е има вероятност да "изпуснеш" един 4овек,при положение,4е ти ве4е си с него.

освен това не бъркай моментната тръпка с желанието да прекараш цял живот с някой-има разлика.

П.С.и ако не е тайна на колко години си?като ми кажеш и после аз ще ти кажа дали това е "ЖЕНАТА".сделка има ли?
    17 i polovina Snoshti ne bqh s sastoqnie da misla mnogo..i sam zadal
    vaprosa obarkvashto ta vaprosa e Dali misla 4e tq e vsi4ko samo zashtoto sam vluben v neq.I dali ako skasame(ne dai boje)shte namerq druga koqto i tq da e "edinstvenata" i da si misla 4e druga kato neq nqma da nameria.Pitam momi4etata i mom4etata koito sa ima li po 2 ili pove4e istinski lubovni prejivqvaniq

Голям фен Аватара на sapphirr
    ами аз съм оби4ала (нз доколко е било любов или по-скоро силно привли4ане) само веднъж и много ме нараниха,от тогава изпитвам само симпатии.така 4е мога само да предполагам как се 4увстваш сега.а по въпроса с "ЕДИНСТВЕНАТА" смятам,4е с твойте 18 е трудно да се каже дали ще си с нея цял живот,много се съмнявам.много мои приятели са казвали така и 4е завинаги ще са заедно,а сега не могат да се гледат или се подминават.тъй,4е наслаждавай се на момента и не го мисли за 30,40 години или за ве4ността напред...защото няма нищо ве4но

Spored men gledai da ne izpusne6 momi4eto oba4e za6toto q obi4a6 a ne jivei s misalta 4e tq e idealna, za6toto idealni hora nqma.Obi4aite se badete 6tastlivi no, ne si misli 4e ako q zagubi6 nqma da moje da si nameri6 druga kato neq.

Супер фен
    не се залъгвай, и аз бях глупав навремето и много "перфектни" съм срещал - всички са един дол дренки...
    няма перфектна, поне не сега му е времето - като стана на 30 тогава ще я търся тая перфектната (ако има 5 апартамента и 1 милион наследство - е те тва е перфектната )
    са има само кур*и дето сатват само за едно нещо!

Град
    shumen
    xixixi tyka sq be6e vreme za reklama na tva momi4e

taaaa kakto i da e... men ne6ty oba4e me glojdi ot cqlata sityaciq... kak taka v dne6ny vreme moje eno mom4e na 17 da si misli 4e nqkoq e edinstvenata... 4ydq se tolkova li e perfectna be

tei de spored men ne si go nabivai tolkova mnogo v glavata 4e ee edinstvenoto momi4e i taka natatak... ama 6tom si q haresva6 draj si q de, ne q ispuskai
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    spored men dori da q zagubish ne trqbva da sujalqvash, po dobre se radvai che izobshto si q imal i e imalo neshto istinko mejdu vas

+1

Личи си,че си заслепен от любов!Повече няма да коментирам-прави си сам извода.
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би донякъде си заслепен...от красотата й.Може да е добра, но, за да имате връзка се изисква повече.Не я познаваш толкова добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си