- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Единствената?
e 4ak da e EDINSTVENA ne vqrvam...prosto taka ti se struva
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Нищо не ти пречи да опитате.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
![]()
![]()
![]()
hmmm o4evidno si mnogo vluben tova e strahotno
![]()
![]()
gledai da ne e izpusne6 ei
![]()
![]()
spoks ne si misli za tova 4e 6te q izpusne6 ... zaslepen si ot luibovta tova e taka .. i vinagi kogato si vluiben v nqkoi si misli6 4e e perfekten i 4e dr kato nego nqma i 4e nikoga nqma pove4e da haresva6 nqkogo taka ili pak 4e vseki sledva6t ne moje da se sravnqva s predi6niq 4ovek...spokoino minala sum po toq pat..sled mesec dva moje i mn mn pove4e da ti mine..vremeto zatapqva vsqko edno use6tane..nikoga nqma da q zabravi6, no 100% 6te nameri6 dr koqto da predizvikva su6tite 4uvstvanedei da s imisli6 za tova 4e 6te q izgubi6 i kakvo 6te 4usvtva6 togava ... radvai se na vremety v koeto q ima6
za6toto posle ostava samo bolkata i spomenite
dano mn mn dulgo da ste zaedno i da ste mn mn mn 6tastlivki
uspeh4eta
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Първоначално написано от GregoryHouse
Както винаги прав макар и седнал
![]()
kato gledam mai seki pishe bez da chete mnenieto na drugiq taka che ISKRENO BLAGODARQ NA HePeAJIeH CHE MI E OBURNAL VNIMANI![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ае обичайте се и не задавай тъпи въпроси.. Вместо да седиш тука и да питаш глупости ходи я нагушкай![]()
![]()
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Не "НЕЗЕМНА красива", ами "НЕЗЕМНО красива" !Първоначално написано от sapphirr
Ами да както каза някой... "просто поредната ЕДИНСТВЕНА"... Може би..Може би не...С времето ще разбереш... Но ако продълбжаваш с това колко е красива.. И да и повтаряш колко я обича, връзката ви няма да просъществува още дълго...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Има една приказка: Bеаuty is in the eye of the beholder. Какво значение има как я виждат другите, важното е,ч е за теб тя е идеална и щом я виждаш такава - тя е такава. Може след време да я разлюбищ и вече да не ти се вижда толкова идеална - тогава му мисли. Сега се наслаждавай на момента, че си намерил идеалното момиче за теб, а щом е и с теб - грешка няма. Живей си в Рая, че и без това не се знае кога ще ти изтече визата за там.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.