.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    e 4ak da e EDINSTVENA ne vqrvam...prosto taka ti se struva
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Нищо не ти пречи да опитате.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

hmmm o4evidno si mnogo vluben tova e strahotno gledai da ne e izpusne6 ei

spoks ne si misli za tova 4e 6te q izpusne6 ... zaslepen si ot luibovta tova e taka .. i vinagi kogato si vluiben v nqkoi si misli6 4e e perfekten i 4e dr kato nego nqma i 4e nikoga nqma pove4e da haresva6 nqkogo taka ili pak 4e vseki sledva6t ne moje da se sravnqva s predi6niq 4ovek...spokoino minala sum po toq pat..sled mesec dva moje i mn mn pove4e da ti mine..vremeto zatapqva vsqko edno use6tane..nikoga nqma da q zabravi6, no 100% 6te nameri6 dr koqto da predizvikva su6tite 4uvstva nedei da s imisli6 za tova 4e 6te q izgubi6 i kakvo 6te 4usvtva6 togava ... radvai se na vremety v koeto q ima6 za6toto posle ostava samo bolkata i spomenite dano mn mn dulgo da ste zaedno i da ste mn mn mn 6tastlivki uspeh4eta
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ъ...не че искам да ти развалям идилията...ама ти пък зададе въпроса...възможно е е тя да е "жената",но това е само ако вярваш в съдба и прочие...пък аз съм атеист и не вярвам в нищо...така че за мен е по логично да си заслепен от любовта си...все пак повечето хоира са така...до определен момент...щом е толкова красива и добра...(в какво е добра незнам...) това вероятно само подсилва ефекта...но пък кой знае...може би това е "жената"...щом я обичаш само да си прецакал нещата !
    Както винаги прав макар и седнал

kato gledam mai seki pishe bez da chete mnenieto na drugiq taka che ISKRENO BLAGODARQ NA HePeAJIeH CHE MI E OBURNAL VNIMANI
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ае обичайте се и не задавай тъпи въпроси.. Вместо да седиш тука и да питаш глупости ходи я нагушкай

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    NEZEMNO krasiva,dobra
    -като гледам как преплиташ родовете,ясно е 4е си влюбен.
    [/b]
    Не "НЕЗЕМНА красива", ами "НЕЗЕМНО красива" !

Ами да както каза някой... "просто поредната ЕДИНСТВЕНА"... Може би.. Може би не...С времето ще разбереш... Но ако продълбжаваш с това колко е красива.. И да и повтаряш колко я обича, връзката ви няма да просъществува още дълго...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Има една приказка: Bеаuty is in the eye of the beholder. Какво значение има как я виждат другите, важното е,ч е за теб тя е идеална и щом я виждаш такава - тя е такава. Може след време да я разлюбищ и вече да не ти се вижда толкова идеална - тогава му мисли. Сега се наслаждавай на момента, че си намерил идеалното момиче за теб, а щом е и с теб - грешка няма. Живей си в Рая, че и без това не се знае кога ще ти изтече визата за там .

I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си