преди ходих с момиче, скъсахме .. тя беше с друг. лятото срещнах друго момиче- въпросът е 4е бе6е сръбкиня и беше за няколко дена- естествено тя си отиде, в мойто малко шибано градче обаче срещнах момиче което наистина много харесвах което обаче беше с 5 години по малко от мен (по4ти на 19 съм). въпросъ е че тя мнгоо ме харесваше препълняше ми телефона с смс-и, но разликата в годините ни спираше и двамата. първото момиче което споменах междувременно заяви че още ме харесва и иска да се съберем, само че аз не изпитвам нищо. и тая вечер за капак на всичко (тава по-малкото момиче ) ми каза по телефона "харесвам те но.. как да ти обясня .. явно не достатъчно", като се има предвид смс-ите които ми пращаше бях доста объркан. аз и отговорих.. кво мога да напаравя. и да искам да съм нещо повече явно не мога. чУВСТВАМ СЕ ПРАЗЕН, чувствам че нищо няма смисъл в живота ми и че всяка моя връзка е или с неподходяща или без бъдеще. чувствам се безсилен а искам само нея. въпроса е че сега съм в такова положение че искам да взема нещо, с което да изтрия някои неща от живота си. чувствам как със всеки ден ставам все по-отегчен от всичко около мен, и по-деприсиран, макар че не е характерно за мен.
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка