ЗАщо темата ми е изтрита всеки пуска какви ли не глупави теми, моята беше по умна от 50% от темите в този сайт и пак я няма![]()
Темата беше в раздел "Козметика и диети", казваше се "Маскировачно боди?wtf?"
Маймуните на четка нямат право на глас
Продължават да се оплакват потребителите от изтрити теми
Не стана ли време да се вземат някакви мерки вече![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Човека е написал няма кой да четеПървоначално написано от punky_monkey
My Face
да и на мен ми се случи.кой може да е този който да ги трие![]()
@{z} $1{m} $! @{z} ! {n}3 {m}3 3{b}3 {z}@ \/@$
Ако слушам логиката си би трябвало да е някой нов.Тъй като те са малко така как да ги нарека "необучени" и може да си експериминтират върху някоя тема.Защо преди 1 месец когато си бяха стари модератори никой не се оплаквашеПървоначално написано от didoza
За сега това е от мене
Имам един въпрос към модераторите:
Защо питате как се казва темата и кой раздел е ?Това прилича на "След дъжд качулка" след като сте я изтрили и да я връщате
А какво става ако всеки напише тема и каже как се е казвала неговата тема.
My Face
Кои са новите модератори освен аз и swords1010?Това,че сме неопитни все още и ние по-трудно да се ориентираме не означава,че сме малоумни същества,които не способни да аргументират действията си!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ти май не познаваш и модераторите Ruthless какво е фен ли еПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Кажи ми като е фен как заключва темите !
Викам да седнеш малко да ги понаучиш.Никой не е казал че сте малоумни просто е тъпо да пишат хората проблемите и да ги споделят и вие накрая да ги изтъркате.Форума е за това да се споделят проблеми
My Face
Изглежда не е толкова трудно да бъдеш по-директен и конкретен в недоволството си.Обърни се директно към администраторите.Аз отговорям за себе си,а не за това как изпълняват задълженията си останалите модератори.И да,когато се предприемат някакви мерки,трябва да се посочват доводи,защо е било наложимо.Глупаво е да слагате всички "нови"модератори под общ знаменател!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone