- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое идва първо пилето или яйцето? (:
аз лично предпочитам да опозная човека до себе си![]()
макар че доста честа практика взе да става да си легнеш първо с някой и тогава да се опитваш вече да завързваш сериозни отношения
![]()
неудобрявам
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
estestveno 4e vtoriq variant![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами според мен...зависи от хората...всеки индивидуално подхожда ;] В днешно време сякъш е по модерен втория вариант...но не знам...Лично аз съм за първия вариант![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Аз приемам и двата случая.Жсеки случай според човека срещу теб и според ситуацията.![]()
До секс с приятеля ми стигнахме, след като вече имахме връзка. Не бих се съгласлила да преспя с някой просто ей така.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami tyi kato pove4e mom4eta tyrsqt samo sexa malko zor 6te da e da ttyrne6 s nego sled kato ste spali 6toto ti e smykvat akciite![]()
![]()
![]()
osven ako ne si nqkva totalna tygrica v legloto 4e 4oveka da iska o6te
![]()
![]()
![]()
Трудно, но не невъзможно. -> това е един вид надежда.. ..с която живея вече 1 месец.Първоначално написано от krem4et0
![]()
В поста на авторката забелязах едно нещо -
..Първоначално написано от ABSOLUT`me
Момичето никъде не е тръгнало да говори, че правиш секс с непознат и след това се опитваш да имаш някакви по-сериозни взаимоотношения с него, защото спокойно може да спиш с някой твой познат и след това да се мъчиш да направиш сериозна връзка с него.
Всичкото това го казвам във връзка с това, че повечето тръгнахте да говорите "ПРедпочитам да опозная човека до себе си и тогава да легна с него", "Не искам да правя секс с непознат"..
Относително е.. варианти има много, ..
Аз, лично, не мога да кажа кое от двете предпочитам.. квото-такова.
На никой не му е лесно.
Искам да ви кажа,че напоследък онези, които трябва да се пазят са момчетата. От едно време насам момичетата започнаха да бройкат, а момчетата задрънкаха за опознаване и чувства. Нещата се объркаха, светът взе да се върти наобратно!
Има една приказка : Жените искат да обичат, за да правят секс; Мъжете искат секс, за да обичат "Истината е някъде малко по средата. Защо мислите, че след като си рпавил секс с някого не можете да имате хубави, сериозни отношения? Мисля, че това е напълно погрешно.
Мислила съм си следното: Ако на този човек му е само за секса - да го направим, да ни е яко и на двамата и да се разделим преди да съм се филмирала, че искам нещо сериозно от човек, който няма да бъде с мен. Дали ще спим след 1 седмица или след 2 месеца - той пак няма да иска нищо, поне ще ми е било яко и на мен и ще съм била наясно какво иска и какво може.
Защо сексът е табу за момичетата? Обичам секса и ако някой ме привлича и нямам ангажимент към друг човек - защо да не му се изкефя? Не живеем в средновековието - моралът е различно понятие, има си методи за предпазване от болести и забременяване.
И пак - ходя си с някого, желая го, той ме желае. Щом съм тръгнала с него - значи съм се убедила, че има сериозни намерения към мен. Сексът няма да ни попречи да се опознаваме, според мен дори ще ни сближи.
Това, което не одобрявам е сексът между приятели. Смятам, че това е предпоставка единият да хлътне , да реши, че иска нещо по-различно от приятелство.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.