.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    аз лично предпочитам да опозная човека до себе си макар че доста честа практика взе да става да си легнеш първо с някой и тогава да се опитваш вече да завързваш сериозни отношения неудобрявам
    VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...

estestveno 4e vtoriq variant
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Ами според мен...зависи от хората...всеки индивидуално подхожда ;] В днешно време сякъш е по модерен втория вариант...но не знам...Лично аз съм за първия вариант
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Tedi_sheep
    Guest
    Аз приемам и двата случая.Жсеки случай според човека срещу теб и според ситуацията.

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Ъъъ..не ме разбирайте погрешно..аз и 2та вариянта съм ги минала,но в момента съм самичка и имам достатъчно свободно време да се замислям над глупости
    просто ми беше интересно при вас как стоят нещата.
    "Зависи" > най-мъдрия отговор
    +1

До секс с приятеля ми стигнахме, след като вече имахме връзка. Не бих се съгласлила да преспя с някой просто ей така.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ami tyi kato pove4e mom4eta tyrsqt samo sexa malko zor 6te da e da ttyrne6 s nego sled kato ste spali 6toto ti e smykvat akciite osven ako ne si nqkva totalna tygrica v legloto 4e 4oveka da iska o6te

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако имаш връзка и после правиш секс, връзката ще бъде още време. Ако правиш секс, защото някой те привлича, а после искаш обвързване, е твърде вероятно другия да е искал просто секс. По-трудно е така да съградиш връзка определено!
    Трудно, но не невъзможно. -> това е един вид надежда.. ..с която живея вече 1 месец.

В поста на авторката забелязах едно нещо -
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Или пък правиш секс с някого(който откровено ти харесва) и се опитваш да превърнеш отношенията между вас в истинска връзка
    ..

Момичето никъде не е тръгнало да говори, че правиш секс с непознат и след това се опитваш да имаш някакви по-сериозни взаимоотношения с него, защото спокойно може да спиш с някой твой познат и след това да се мъчиш да направиш сериозна връзка с него.
    Всичкото това го казвам във връзка с това, че повечето тръгнахте да говорите "ПРедпочитам да опозная човека до себе си и тогава да легна с него", "Не искам да правя секс с непознат"..
    Относително е.. варианти има много, ..

Аз, лично, не мога да кажа кое от двете предпочитам.. квото-такова.

На никой не му е лесно.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Зависи от човека и следователно от подхода

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Искам да ви кажа,че напоследък онези, които трябва да се пазят са момчетата. От едно време насам момичетата започнаха да бройкат, а момчетата задрънкаха за опознаване и чувства. Нещата се объркаха, светът взе да се върти наобратно!
    Има една приказка : Жените искат да обичат, за да правят секс; Мъжете искат секс, за да обичат " Истината е някъде малко по средата. Защо мислите, че след като си рпавил секс с някого не можете да имате хубави, сериозни отношения? Мисля, че това е напълно погрешно.
    Мислила съм си следното: Ако на този човек му е само за секса - да го направим, да ни е яко и на двамата и да се разделим преди да съм се филмирала, че искам нещо сериозно от човек, който няма да бъде с мен. Дали ще спим след 1 седмица или след 2 месеца - той пак няма да иска нищо, поне ще ми е било яко и на мен и ще съм била наясно какво иска и какво може.
    Защо сексът е табу за момичетата? Обичам секса и ако някой ме привлича и нямам ангажимент към друг човек - защо да не му се изкефя? Не живеем в средновековието - моралът е различно понятие, има си методи за предпазване от болести и забременяване.
    И пак - ходя си с някого, желая го, той ме желае. Щом съм тръгнала с него - значи съм се убедила, че има сериозни намерения към мен. Сексът няма да ни попречи да се опознаваме, според мен дори ще ни сближи.
    Това, което не одобрявам е сексът между приятели. Смятам, че това е предпоставка единият да хлътне , да реши, че иска нещо по-различно от приятелство.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си