- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Хитлер
Няма народ който да живее добре по време на война!!!!
Първоначално написано от NSDAP
между другото съм момиче !!!![]()
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...
или на сапун....Първоначално написано от Fascist
![]()
![]()
кое му е чудното ?Първоначално написано от Fascist
^^ още по-лошо.....Ама си неука и това си е не се обаждай по-добре...
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
казват бил зъл убивал хора !не знаят нищо но говорят
ъъъ унищожавам ли ? нещо не разбрахПървоначално написано от Fascist
![]()
Само неук и незнаещ може да бъде нацист.Първоначално написано от NSDAP
А защо не каза какво е казал Ботев? И как така българите са ариици? Дори германците не са ариици.
Хитлер си е вярвал на всичките глупости. Финансирал е редица проекти, чрез които историци и археолози трябвало да докажат, че германците са наследници на Атлантида и че имат общ родоначалник с тайландците и всякакви такива глупости...
И не, не е бил луд.![]()
Да,ние не сме добре,всичките НС-та сме с жълти книжки.......
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
а ние сме много
KОлко мъка има по този свят. А и не сте чак толкова много. Млади дезориентирани момчета в желанието си да бъдат оригинални и да оправдаят различията си се сабират из форуми и приказват срещу всички и всички, без да осъзнават, че нещатата които говорят са и против самите тях...
Защо Хитлер не е луд (медицински). Ако беше така, той никога нямаше да се впусне във Втората световна война. Като всеки луд би бил безкрайно педантичен и би изпипал всяка буква от плана си за действие. Нещо, което Хитлер не е направил. Той е имал план за кратка война, но не и за продължителен конфликт. Както и по време на Първата световна война се е разчитало на изненадващото първо нападение и бързата разгромна победа. Нека припомним само "руската акция", принудила немската армия да затъва в северната зима все така в летните си униформи.Абсолютно поддържам позициятя си!
А тя е ,че Адолф Хитлер не е "Луд" а точно обратното!
Zasluji si zaslujenoto_Drean Strofht
Първоначално написано от HITLER_
![]()
Браво, умееш да расмиваш. Научи малко повече за лудоста и тогава пиши....
подкрепям някои от идеите на Хитлер
Например?Първоначално написано от OtherDimension
дамм...Хитлер си е бил душичка..Първоначално написано от Eрнст Баркман
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Всъщност не знам дали съм неук но съм 100% сигурен че съм изчел много повече неща за ВСВ и за Хитлер отколкото ти изобщо си прочел за целия си живот...и определено Хитлер е луд...мога да го докажа...казваш че лудите са пендати...дори и да е така нека си припомним добре обмислената акция в полша...бърза победа...без усложнения...това е била целта на Хитлер...но дотолкова с е е главозамаял от успеха си че не е могъл да спре...а да и това че му е предсказано че ще убде убит от евреин е вярно...именно поради тази единственна оричина избив амилиони евреи...мисля че никой нормалн не би избил милиони НЕВИННИ...просто ей така...всъщност Хитлер е бил луд...дори вярвам че го е осъзнавал...бил е абсолютен провал като военен лидер И политик...ако беше толкова добър политик щеше да привлече Англия на своя страна...което е била и една от целите му...очевидно неуспешна...единсвеното което му признавам е че е бил завладяващ оратор...и със сладки приказки и някоя друга икономическа реформа в която той няма пръст успява да убеждава германците в каквото си поиска...всъщност той е извършвал геноцид...пък и ние не сме арийци...ариийците са руси синеоки и високи типове...мисля че доста се различаваме от тях...а и да ти кажа Хитлер не му е ПУКАЛО НИКАК за България...определено не повече отколкото на Руснаците...не че те са по добри...общо взето Хитлер и всичко което е сторил с дейсвтията си...трябва да бъде запомнено само с една цел...НИКОГА АМА НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ !
и 20000 пъти да ми го повториш...все таяПървоначално написано от NSDAP
докажи обратното на това дето каза Доктора :Р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от trt1989
и 20000 пъти да ми го повториш...все тая![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ти или някой от приятелчетата ти нацисти да докаже обратното на това, което Грег Хаус каза. Това, че някой е тъп, това да обидиш някого както съм казвала е признак на безсилие.Първоначално написано от NSDAP
![]()
http://zazz.bg/play:0a10331b треперете от храбрите войници на фюрера
точно пък ти , некфо нази , не можеш да ми даваш оценкаПървоначално написано от NSDAP
![]()