Всъщност не знам дали съм неук но съм 100% сигурен че съм изчел много повече неща за ВСВ и за Хитлер отколкото ти изобщо си прочел за целия си живот...и определено Хитлер е луд...мога да го докажа...казваш че лудите са пендати...дори и да е така нека си припомним добре обмислената акция в полша...бърза победа...без усложнения...това е била целта на Хитлер...но дотолкова с е е главозамаял от успеха си че не е могъл да спре...а да и това че му е предсказано че ще убде убит от евреин е вярно...именно поради тази единственна оричина избив амилиони евреи...мисля че никой нормалн не би избил милиони НЕВИННИ...просто ей така...всъщност Хитлер е бил луд...дори вярвам че го е осъзнавал...бил е абсолютен провал като военен лидер И политик...ако беше толкова добър политик щеше да привлече Англия на своя страна...което е била и една от целите му...очевидно неуспешна...единсвеното което му признавам е че е бил завладяващ оратор...и със сладки приказки и някоя друга икономическа реформа в която той няма пръст успява да убеждава германците в каквото си поиска...всъщност той е извършвал геноцид...пък и ние не сме арийци...ариийците са руси синеоки и високи типове...мисля че доста се различаваме от тях...а и да ти кажа Хитлер не му е ПУКАЛО НИКАК за България...определено не повече отколкото на Руснаците...не че те са по добри...общо взето Хитлер и всичко което е сторил с дейсвтията си...трябва да бъде запомнено само с една цел...НИКОГА АМА НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ !