Хитлер е противоречива личност (не съм чел цялата , тема нямам поглед към мненията а и изказвам свое независимо от другите), съпоставянето му със луд мисля ,че е просто вече банално, изтъркано смешно и т.н.
Той е човек със огормен умствен потенциал успял да го впрегне във своите цели. Какви са целите му и дали са правилни ние ама абсолютно не е възможно и не е правилно ра определяме защото както знаем - (печелившите пишат историята). Ако имахме възможността да чуем другата страна всичко онези милиони , които са били зад него, цялата гледна точка на Гьобелс, и вижданията и схващанията на самият Хитлер, да бихме могли. Но при положение ,че не сме трябва да гледаме на нещата, от страна като напълно непристрастни наблюдатели.
Да подчертая, не съм никакъв подръжник на нацистите, фашистите, комунистите, марксистите, демократите и т.н.
За това мога да претендирам ,че погледа ми е по широк. Не трябва да се пропускат силните му страни, той успя да всигне Германия на крака след тоталната си загуба през ПСВ. Той успя да обедини и възроди Германия като суперсила , а реалността е ,че тогава суперсилите са СССР и Германия. И много умно Чърчил успя да подтикне вражда между основните хищници. Защото когато се самоизядът ще бъде много по-лесно да се довършат. А както знаем двете супер държави са имали и договор помежду си. Рибентроп - Молотов. Разбира се Сталин е бил подготвил да удари Германия първи със 2 милиона парашутисти чист брой освен другата си армия но подтикнат от Чърчил , Хитлер е ударил пръв. И при положение ,че имаш карта на всяка дупка във Германия а нито една на собствената си територия е разбираемо защо СССР е загубила територии толкова бързо и защо не е била подготвена.

Но както и да е , реалността е ,че Германия през втора световна война е донесла неимоверни предимства във сегашният свят , които щастливо се ползват и не се пита много защо и от къде. Разбирането му за евретите е почти сръвнимо със Римляните в древността, и всички така наречени диктатори, които са имали грандиозни идеи за империята си. Разбира се , дали са прави или само Господ може да каже и времето ще си покаже.
Поздрави и помислете.

Btw мразя скинарите и всякакви други необразовани идиоти във пълният смисъл на думата.