- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- представете си (за момичета)
продължавайте ако имате добри идейки![]()
mn te obi4am iskam te baby
I vse pak spored men ne e yda4no da ia pritiska6.Obadi i se i se druj absoliytno normalno.4ak ako ti kaje 4e e svobodna togava deistvai..Az li4no dori da haresvam niakoi ako mi se obadi i po4ne da mi se ligavi(sladyrano,ti si nai-sladkoto momi4e,razhojda6 mi se v suni6tata bla bla) syper mn 6te mi padne v o4ite...Ama to zavisi i na kolko ste de...Ako e na 13-14 sigyrno 6te se izkefi na ne6to podobnoПървоначално написано от desert_eagle
![]()
I vse pak spored men ne e yda4no da ia pritiska6.Obadi i se i se druj absoliytno normalno.4ak ako ti kaje 4e e svobodna togava deistvai..Az li4no dori da haresvam niakoi ako mi se obadi i po4ne da mi se ligavi(sladyrano,ti si nai-sladkoto momi4e,razhojda6 mi se v suni6tata bla bla) syper mn 6te mi padne v o4ite...Ama to zavisi i na kolko ste de...Ako e na 13-14 sigyrno 6te se izkefi na ne6to podobnoаЗ май такива ги говоря понякога
хах просто щото не издържам
![]()
Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
=D> daaaaaaa
Testis unus,testis nullus...
edno "kak siiiii" (ako ste gledali priqteli) shte prozvu4i dobre
malko po seriozno - moje bi pyrvo da usetq 4e se e smurtil zashtoto mi ima nomera a ne syum mu go davala, a posle da me pokani da izlezem![]()
Кво да...някво смотано клише от тъпа чалгарска песен...![]()
![]()
![]()
\
/ определено не ми прилича да и го кажа
на 18 години съм
![]()
Ако ми се обади момчето, което в момента харесвам.... Направо ще полетя... Ама ние дори не се познаваме, а аз постоянно се правя на шут пред него..![]()
"Ъъъъ.. Вики... Здрасти, Аз съм Томас.. Онзи от 10ти клас... Ами знам, че не се познаваме, но ми ти много ме впечетли и ти поисках телефона.. Нали не се сърдиш? Амии и да те питам искаш ли да се видим утре след училище например... Добре, значи до утре.."
Мале започнала съм д амисля като 12 годишнааааааааааа... Аааа колко е сладък...![]()
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
много бих се зарадвала ако ме покани да излезем някъде, няма значение къде. А относно как да й го кажеш....е вече ти дадоха доста добри идеи, възползвай се![]()
"zdrasti sladurche svobodna li si da se vidim dneska?" \/
mdaaaaaaa... to xyby nqma da e romantizam - za mene li4no e ligavo... ama mene mn harabejno mi stava kato mi kaat mejdy si4kite prikazki ne6ty ot roda: nali se se6ta6 4e neska s tebe ke izlizamПървоначално написано от slun4ice
... ne da mi se ligavi : abee izliza li ti se... iska6 li da se razhodim... /i da mi se pritesnqq nekav takav
/... nai mi e glypavo da e pritesnen 4oveka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
![]()
![]()
![]()
![]()
ami az sym leko romanti4na ne6to ot roda na - kak e nai sladkoto momi4e ? bi li izlqzla s men na kafe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova i dr: zdr,s i..... (negov fr) 6i hoim do moreto i si tyrsim krasiva kompaniqПървоначално написано от LoViN`You
![]()
ddz ne6to takova
П.С. той само да са обади![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!