.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

гдф

продължавайте ако имате добри идейки

Голям фен
    mn te obi4am iskam te baby

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Re: гфдг

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    забравих да спомена че се познаваме.. не ходим , но мисля че и двамата се харесваме,.. аз обаче както казах направо я обожавам, бих направил всичко за нея.. и е толкова сладка че като я видя ми се свива стомаха ама да не проточвам тука че.. наистина има романтици тука,.. добри отговори видях.
    I vse pak spored men ne e yda4no da ia pritiska6.Obadi i se i se druj absoliytno normalno.4ak ako ti kaje 4e e svobodna togava deistvai..Az li4no dori da haresvam niakoi ako mi se obadi i po4ne da mi se ligavi(sladyrano,ti si nai-sladkoto momi4e,razhojda6 mi se v suni6tata bla bla) syper mn 6te mi padne v o4ite...Ama to zavisi i na kolko ste de...Ako e na 13-14 sigyrno 6te se izkefi na ne6to podobno

хгф

I vse pak spored men ne e yda4no da ia pritiska6.Obadi i se i se druj absoliytno normalno.4ak ako ti kaje 4e e svobodna togava deistvai..Az li4no dori da haresvam niakoi ako mi se obadi i po4ne da mi se ligavi(sladyrano,ti si nai-sladkoto momi4e,razhojda6 mi se v suni6tata bla bla) syper mn 6te mi padne v o4ite...Ama to zavisi i na kolko ste de...Ako e na 13-14 sigyrno 6te se izkefi na ne6to podobno
    аЗ май такива ги говоря понякога хах просто щото не издържам

Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
    Мисля за теб постоянно, обсебилa си ме тотално, искам те моментално, дори и да е фатално!

=D> daaaaaaa
    Testis unus,testis nullus...

"Pred va6ta vrata sum.6te mi otvori6 li?"

edno "kak siiiii" (ako ste gledali priqteli) shte prozvu4i dobre

malko po seriozno - moje bi pyrvo da usetq 4e se e smurtil zashtoto mi ima nomera a ne syum mu go davala, a posle da me pokani da izlezem

хгфхф

Кво да...някво смотано клише от тъпа чалгарска песен...
    \/ определено не ми прилича да и го кажа на 18 години съм

Град
    София
    Ако ми се обади момчето, което в момента харесвам.... Направо ще полетя... Ама ние дори не се познаваме, а аз постоянно се правя на шут пред него..
    "Ъъъъ.. Вики... Здрасти, Аз съм Томас.. Онзи от 10ти клас... Ами знам, че не се познаваме, но ми ти много ме впечетли и ти поисках телефона.. Нали не се сърдиш? Амии и да те питам искаш ли да се видим утре след училище например... Добре, значи до утре.."

Мале започнала съм д амисля като 12 годишнааааааааааа... Аааа колко е сладък...
    Вие на хероин ли сте бе?

много бих се зарадвала ако ме покани да излезем някъде, няма значение къде. А относно как да й го кажеш....е вече ти дадоха доста добри идеи, възползвай се

"zdrasti sladurche svobodna li si da se vidim dneska?" \/

Zdrasti...Svobodna li si dnes...Iska6 li da izlezem nqkade? \/

Град
    shumen

Re: гфдг

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    забравих да спомена че се познаваме.. не ходим , но мисля че и двамата се харесваме,.. аз обаче както казах направо я обожавам, бих направил всичко за нея.. и е толкова сладка че като я видя ми се свива стомаха ама да не проточвам тука че.. наистина има романтици тука,.. добри отговори видях.
    mdaaaaaaa... to xyby nqma da e romantizam - za mene li4no e ligavo... ama mene mn harabejno mi stava kato mi kaat mejdy si4kite prikazki ne6ty ot roda: nali se se6ta6 4e neska s tebe ke izlizam ... ne da mi se ligavi : abee izliza li ti se... iska6 li da se razhodim... /i da mi se pritesnqq nekav takav /... nai mi e glypavo da e pritesnen 4oveka
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ami az sym leko romanti4na ne6to ot roda na - kak e nai sladkoto momi4e ? bi li izlqzla s men na kafe

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Ако ми се обади момчето, което в момента харесвам.... Направо ще полетя...
    И аз така... И евентуално покана да излезнем и да отидем на някое интересно местенце ще е върха!
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от LoViN`You
    ami az sym leko romanti4na ne6to ot roda na - kak e nai sladkoto momi4e ? bi li izlqzla s men na kafe
    tova i dr: zdr,s i..... (negov fr) 6i hoim do moreto i si tyrsim krasiva kompaniq

ddz ne6to takova

П.С. той само да са обади
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
    Emi... Ako go haresvam na tova momche,shte se radvam da chuq ot nego.. :: ''Razbrah,che si svobodna dnes i bih iskal da pomolq na-sladkoto momiche da izleze s men''
    Тва е яко, мацка. И аз бих се зарадвала на това!
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си