.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Изгубени

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Изгубени

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:Хора,които не са гледали края на Изгубени да не четат текста,защото могат да разберат как свършва.

Хора туко що изгледах последния епизод на 3-ти сезон и неможах да разбера края в смисъл накрая дадоха Джак как говори с Кейт на летище това значи,че са се измъкнали така ли?И на чие погребение ходи той?И още нещо песента в която Чарли се дави или по-скоро мелодийката от къде да си я дръпна,че ми се е заклещила в главата.10х предварително
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Аз мисля , че последната сцена , в която Джак и Кейт се срещат е нещо като ретроспекция преди да попаднат на острова.А погребението на което той отива , но няма никой друг освен него е на баща му.Мисля че всичко това се случва преди да отидат на острова.Гледала съм филма преди 3-4 месеца , и то без субтитри, незнам защо , но си мисля че дори след обаждането по радио станцията те пак няма да напусант Островът скоро - иначе филмът ще свърши Това е моето мнение , всички ще разберем какво ще стане Феруари месец , когато пуснат 5-я сезон апък песента е Oasis - Wonderwall или това е песента когато се среща за първи път с Дезмънд и пее под дъжда - и аз незнам точно

Град
    ^*в нас^*
    Ами то е просто мелодийка няква тъжна точно в момента в който Чарли умира .А значи има 4-ти сезон,така ли?

П.П.
    Мерси и онази песен е хубава .
    Дензъл Ребеловски

Няма пети сезон, тепърва ще излиза четвърти, объркала си се.

Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Няма пети сезон, тепърва ще излиза четвърти, объркала си се.
    Да найстина сега забелязах,че не сум доогледала,извинявам се.
    Дензъл Ребеловски

Ами да , аз не съм в час много , защото го гледах доста отдавна "ABC обяви, че LOST ще има още 48 епизода, разпределени в 3 сезона, всеки от които ще има по 16 епизода"
    Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си