- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какви превръзки използвате
Първоначално написано от stra6no_sexy
![]()
Always Ultra с 3 капчици...Най-доволна съм от тях
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
Ахам споко ще дойде времето и на теб ще ти дойдеПървоначално написано от Forest goddess
То и аз ся използвам само дискрийт щото не ми идва 1 месец и 10 дни
![]()
Everbel Tresbien и always ultra са най-добрите,но предпочитам евърбел,защото са ми по-удобни![]()
Евърбел памучниНай ми харесват
![]()
everbel tresbien \/ и олуейс съм ползвала ест и те са добри но мама купува everbel tresbien и аз сега това ползвам когато почна да си купувам самичка ще си реша кои ще ползвам
![]()
![]()
Discreet и Always ultra![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Ами аз изпозвам Libresse зеленички много съм доволна ароматизират попиват и не запаряват иначе като няма Аllways Ultra са добри ама само силк тъч защото съм с много нежна кожа и лесно се обривам
На мен най-много ми допадат Евърбел, най-удобни са ми. А Оулуейс не ми харесват, защото са огромниКато се обуя и края на превръзката ми се подава деликатно отзад над боксерките
![]()
always ultra tezi koito sa s gel....
Ето и сайт на превръзките които използвам:на always ultra ама саjта не е бг- http://www.devchat.ru/for_such_days/always# на everbel (бг е) http://everbel.com/ и на discreet-и той не е бг http://discreet.devchat.ru/morning/
И аз и аз... \Първоначално написано от jotitu
/
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Как ти завиждам!!!Първоначално написано от Forest goddess
По темата:Everbel най- ми допадат!!!![]()
Първоначално написано от Chr!sSie
и аз така.Попринцип ползвам тампони.Но,когато свършат и имам под ръка превръзки,не отказвам.Обикновено използвам тези,но понякога майка купува и едни лилави,много са тънички,добри са.Те също са на Always.
Aми днес си взех едни супер малки-на паломита(не са за цикъл)Едни по малки и от ежедневнитеЕ имам цикъл, но пък си използвам в момента тея малките щото както всеки знае
вече ми закъснява доста
![]()
а пробвали ли сте новите превръзки на флирт(за цикъл)???Питам щото да ми кажате хубави ли са да знам да си зимам ли и от тях-че нещо вече олеиса не ми харесват![]()
![]()
Не съм ги чувала даже!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Както споменах от Евърбел съм най-доволна, но за тези наистина нищо не знам.
Няма две мнения по въпросаПървоначално написано от stra6no_sexy
![]()
НА мен пък олеис ултра вече не ми харесват!Те майна аз използвам памучни и памучните на олеис са малко големи за мен-а ако случайнио зема да използвам коприна те пък копринените и те са големи-има само 1 вид дето са малкиПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
ама пък от тея малките нито памучни има, нито ароматизирани
Така, чве олеиса за мен не са вариант!А и са по-скъпички(не, че се стискам)ама те евърбела са по добри от олеиса и са по евтини-е по-добри са за мен, защото са по малки и са много по удобни
,но все пак всеки си има мнение
![]()
И аз ги използвам от доста време, те са най-удобните.Първоначално написано от {Sweety_f}
![]()