- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какви превръзки използвате
Ае някой хора са много ентусиазирани на тема превръзки ... даже и сайтове,че тея не ми харесват,че онея не ми харесват,че мнения за превръзки ... леле божке кво стана ...![]()
По темата .. използвам превръзки на Everbel или Be free,а тампони-Be free или Паломита.
Mai samo az izpolzvam libresseama ponqkoga i always ultra
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Always Ultra Gel Action
ами то тия либрес ако използваш едни в розова опаковка-invisible ultra thin-NORMAL те на мен хич не ми харесват, защото са много твърди и неудобни и тъй като са твърди се чувствам все едно си слагам попивателно къртончеПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
А ако използваш едни има дето са с билки за чувствителна кожа-и те не ми харесват-някви дебели са и пак ги усещем
.Абе аз съм си притенция не ми обръщай внимание
Все пак всеки си има мнение-а по темата-аз преди използвах само олеис и евърбел, но сега се отказах от олеис и използвам белла и евърбел
![]()
Ами използвам тея с билките ... да малко са дебелички ама мен ме кефи опаковката и за тва ги ползвамПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
ne moga nikade da gi nameraПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
ама ти за зелените на либрес ли ми говориш или аз едни уин кеар-щото зелените не либрес и те не ми харесвата /онея уин кеар- пише се на английски-не мога да ги намера/.Да голяма претенция съм
![]()
[quote=Forest goddess][i]За ежедневните Дискрийт,за нормалните съм по-доволна от Евърбел Tr
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Be Free - с 3-4 капки или, когато ги няма Always![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
тампончета![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
страхотни са !използвам от тях по принцип.Първоначално написано от DevilWish
Преди позлвах Always Ultra или Everbel , но от 2 години насам ползвам само тампони - O.B , Everbel, Tampax, а предния път си взех Naturella , защото нямаше други за слабо до средно течение и не са лоши миришат на лайка. Иначе от ежедневните превръзки предпочитам Discrete.
на мен пък Always са ми много големи ...не ми харесват все едно съм с панперс
за това използвам BELLA [ perfecta violet ]... или тампон OB
![]()
Always Ultra или Naturella, а в последно време каквито ми паднат ... обмислям да мина на тампони... и да ви питам Евент хубави ли се??
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Always Ultra за превръзки,но предпочитам тампоните. С превръзки си седя в къщи,като излизам слагам тампон,защото се чувствам по-сигурна. ОВ или Паломита.
Либрес!Определено Либрес!Мн са тънички изобщо не си личат и попиват мн добре.
Ама мама все взима оулейс ама тъй като съм в седми клас и ми дойде преди 4 месеца мама ги копува.А за тампоните много ме е страх.Мама днеска пак взе оулейс
ама тъй като ми тече много на 1 цикъл изхабявам по пакет и половина превръзки.
![]()
![]()
Уф, и аз съм така. Много е кофти.Първоначално написано от superstar01
Преди използвах Евърбел, обаче адски много ми пропускаха, а ги сменях на 2 часа. Минах на Always - вълшебни са.
А наскоро открих на Essense - бяха намалени в магазина, приказни са и са супер евтини. (Жал ме е да давам по близо 5 кинта за превръзки)
В момента вкъщи има Либрес - не са лоши, аз бях чувала, че за нищо не ставали.
Относно тампоните - явно аз съм супер некадърна, защото не мога да го напъхам това чудо бе! Пробвала съм два пъти с mini. Единият път въобще не успях, вторият път го натиках незнайно как, обаче явно не достатъчно навътре, защото го усещах и беше дискомфортно. Стоях с него точно 5 минути и като тръгнах да го вадя (бавно и внимателно, естествено) ми причерня направо.
always ultra (предимно) или либрес
много по-удобно е с тампони, но майка ми ме наплаши че се получавало бяло течение, не било мн хубаво и т.н.![]()
![]()