.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ае някой хора са много ентусиазирани на тема превръзки ... даже и сайтове,че тея не ми харесват,че онея не ми харесват,че мнения за превръзки ... леле божке кво стана ...
    По темата .. използвам превръзки на Everbel или Be free,а тампони-Be free или Паломита.

Град
    ... Some happy place ...

:)

Mai samo az izpolzvam libresse ama ponqkoga i always ultra
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Always Ultra Gel Action

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    ами то тия либрес ако използваш едни в розова опаковка-invisible ultra thin-NORMAL те на мен хич не ми харесват, защото са много твърди и неудобни и тъй като са твърди се чувствам все едно си слагам попивателно къртонче А ако използваш едни има дето са с билки за чувствителна кожа-и те не ми харесват-някви дебели са и пак ги усещем .Абе аз съм си притенция не ми обръщай внимание Все пак всеки си има мнение-а по темата-аз преди използвах само олеис и евърбел, но сега се отказах от олеис и използвам белла и евърбел

Град
    ... Some happy place ...

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    ами то тия либрес ако използваш едни в розова опаковка-invisible ultra thin-NORMAL те на мен хич не ми харесват, защото са много твърди и неудобни и тъй като са твърди се чувствам все едно си слагам попивателно къртонче А ако използваш едни има дето са с билки за чувствителна кожа-и те не ми харесват-някви дебели са и пак ги усещем .Абе аз съм си притенция не ми обръщай внимание Все пак всеки си има мнение-а по темата-аз преди използвах само олеис и евърбел, но сега се отказах от олеис и използвам белла и евърбел
    Ами използвам тея с билките ... да малко са дебелички ама мен ме кефи опаковката и за тва ги ползвам
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ами използвам тея с билките ... да малко са дебелички ама мен ме кефи опаковката и за тва ги ползвам
    ne moga nikade da gi namera ама ти за зелените на либрес ли ми говориш или аз едни уин кеар-щото зелените не либрес и те не ми харесвата /онея уин кеар- пише се на английски-не мога да ги намера/.Да голяма претенция съм

[quote=Forest goddess][i]За ежедневните Дискрийт,за нормалните съм по-доволна от Евърбел Tr
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Always Ultra Fresh
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Голям фен Аватара на p0lina
    Be Free - с 3-4 капки или, когато ги няма Always
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

тампончета
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    Always Ultra -Най-добрите :P
    Няма две мнения по въпроса
    страхотни са !използвам от тях по принцип.

Преди позлвах Always Ultra или Everbel , но от 2 години насам ползвам само тампони - O.B , Everbel, Tampax, а предния път си взех Naturella , защото нямаше други за слабо до средно течение и не са лоши миришат на лайка. Иначе от ежедневните превръзки предпочитам Discrete.

на мен пък Always са ми много големи ... не ми харесват все едно съм с панперс за това използвам BELLA [ perfecta violet ]... или тампон OB

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Always Ultra или Naturella, а в последно време каквито ми паднат ... обмислям да мина на тампони... и да ви питам Евент хубави ли се??

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Град
    Far far away..
    Always Ultra за превръзки,но предпочитам тампоните. С превръзки си седя в къщи,като излизам слагам тампон,защото се чувствам по-сигурна. ОВ или Паломита.

Превръзките

Либрес !Определено Либрес!Мн са тънички изобщо не си личат и попиват мн добре. Ама мама все взима оулейс ама тъй като съм в седми клас и ми дойде преди 4 месеца мама ги копува.А за тампоните много ме е страх.Мама днеска пак взе оулейс ама тъй като ми тече много на 1 цикъл изхабявам по пакет и половина превръзки.

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Ами Always много ми допадат,но напоследък само Naturellа ползвам,много са тънички и въобще не запарват.Само да питам кои тампони най ви харесват,аз ползвам попринцип О-би , но ми се ще да пробвам и други.

anonymous708973
    Guest

Re: Превръзките

Цитирай Първоначално написано от superstar01
    тъй като ми тече много на 1 цикъл изхабявам по пакет и половина превръзки.
    Уф, и аз съм така. Много е кофти.
    Преди използвах Евърбел, обаче адски много ми пропускаха, а ги сменях на 2 часа. Минах на Always - вълшебни са.
    А наскоро открих на Essense - бяха намалени в магазина, приказни са и са супер евтини. (Жал ме е да давам по близо 5 кинта за превръзки )
    В момента вкъщи има Либрес - не са лоши, аз бях чувала, че за нищо не ставали.

Относно тампоните - явно аз съм супер некадърна, защото не мога да го напъхам това чудо бе! Пробвала съм два пъти с mini. Единият път въобще не успях, вторият път го натиках незнайно как, обаче явно не достатъчно навътре, защото го усещах и беше дискомфортно. Стоях с него точно 5 минути и като тръгнах да го вадя (бавно и внимателно, естествено) ми причерня направо.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    винаги Always :P

always ultra (предимно) или либрес
    много по-удобно е с тампони, но майка ми ме наплаши че се получавало бяло течение, не било мн хубаво и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си